la multi ani, miresici!!!! anul asta avem nunta, waaaaaa
fetelor, aseara am venit de la bucuresti, am plecat pe 30 dec si nu am avut de unde sa va scriu.
fetelor, rochia krisha marie de care va ziceam de la maggie sottero e superba, se merita sa probati daca vrea vreuna dintre voi, e mai superba in realitate decat in poza...nu mi-a venit bine la bust si la talie, mi se duce vizibil in jos, trebuia sa trag de ea intruna...si eu sunt de marimea 38, cam asa, dar cu bustul meu inexistent aproape....si la talie am slabit mult, nu m-as fi asteptat!! dec i s epreteaza de minune la cineva cu marimile 38 si cu ceva sanisori, 40 si chiar 42.Proprietara rocvhiei a strans la mine la maxim corsetul si tot mi-era larga la bust si talie. Fetelor, am 1,75 m si proprietara 1,67 si tot mi s-a potrivit la lungime, ca are doua tipuri de cercuri , pt mai scunda sua pt mai inalta...e superba si am plecat cu șlacrimi in ochi d ela proba, am plans un pic. fetelor, va spun cu mana pe inima ca voiam sa o iau asa si sa ma chinui s-o modific dar i-as fi striucat farmecul. daca vreuna din voi o intereseaza, s epoate proba in bucuresti si nu, nu e reclama, chiar mi-a placut si e ceva de vis si de ce sa nu va zic si voua!?!
pana una-alta, nasul mi-a facut o surpriza si m-a dus la o proba tot maggie sottero, rochia tabrett, la cineva care si-o luase si nu o mai vrea, si nu avea ce face cu ea. Fetelor, mi-a picat fata ce surpriza am avut, mi-a venit la fix!!!!! la bust cam maaare dar daca strang la spate siretul, nu se vede si vine bine, chiar da senzatia ca am si eu ceva bust
asa ca acum am rochie de mireasa si e exact cea din pozele de pe site, la nuante ma refer, doar ca a mea are bretelute, am vrut cu bretelute sa imi fie mai usor.
vinerea viitoare imi vine rochia acasa
fetelor, iertati-ma, de ieri am criza de fiere si nu mi-e bine si nu avusei rabdare sa recuperez din urma tot ce ati mai miresit, si intrai cu comm-ul meu tac-pac, dar ma iertati
pana acum am asa: sala, taraful de lautari, fotograf, verighetele si rokia de mireasa si tortul (firma, am si facut proba). mai trebuie sa luam voalul meu, costumul lui si pantofii, sandalele mele, bauturile, marturiile de nunta si cameraman.
fetelor, va iubesc pe toate si va imbratisez cu toata dragostea si va doresc un an mai usor, numai bine si multa sanatate tuturor, ca avem nevoie., Capul sus la greutati si zambetul pe buze, ii avem pe cei dragi

scuzati greselile, m-am grabit caci merg inapoi in patut