laura_sandu scrie:
dupa exprimare pare sa se refere la perechile de nunti reale
OK, eu prima data intelesesem o pereche de pantofi... dar poate si din cauza discutiei anterioare cu Cat_Eyes despre continutul revistei

.
Nuntile reale le alegem in primul rand dupa calitatea pozelor primite. Apoi, ele trebuie sa prezinte cat mai complex nunta respectiva. Punem accentul pe prezentarea de detalii de la nunta (decoratiuni, tort, momente surpriza etc) - chestii care pot servi drept inspiratie altor mirese. Pozele de genul "eu cu mama si cu tata", pozele de grup, pozele cu invitatii de la mese in general nu sunt folosite pentru ca nu au aplicabilitate decat in cazul celor implicati, nu si in cazul persoanelor exterioare. Suntem constienti insa ca in Romania nu prea exista fotografi preocupati sa imortalizeze nunta, ci persoanele, asa ca incercam sa valorificam astfel de poze "decupand" detalii din ele (un buchet de mireasa, un aranjament de masa etc). Tocmai de aceea avem nevoie de poze foarte mari, care sa ne permita astfel de "decupaje".
Chiar daca pozele mire-mireasa sunt tot cu caracter personal, de acestea avem nevoie pentru ca ele redau tinuta mirilor, originalitatea fotografului, bijuterii, accesorii si nu in ultimul rand, o anumita atmosfera specifica fiecarui cuplu.
Un alt lucru pe care il solicitam mireselor interesate sa apara la nunti reale este sa ne raspunda la niste intrebari, ca sa obtinem o "poveste" a nuntii. Unele dintre ele sunt mai "darnice" in explicatii, altele mai "poetice", iar altele dimpotriva foarte succinte... Nu au existat cazuri pana acum, dar desigur ca daca o mireasa nu ne-ar trimite si aceste raspunsuri nu am avea cum sa publicam nunta reale, indiferent cat de frumoase ar fi pozele.
La prima editie la care am facut aceasta rubrica am trimis eu mesaje private mai multor mirese care postasera poze interesante de la nunta lor la Galerie. Ulterior, alte mirese mi-au scris pe privat ca ar vrea sa apara si ele la aceasta rubrica si am luat legatura cu ele. Deci cam asta ar fi procedura:
- trimitere de mesaj privat catre mine (coradyne): Vreau sa apar la nunti reale + adresa de mail pe care sa va scriu
- eu va trimit un mail detaliat
- voi imi trimiteti poze + text
- redactia analizeaza materialele primite si le alege pe cele mai bune (in aceasta etapa se comunica cu mireasa si i se cer eventual alte detalii sau mai multe poze)
- nuntile alese sunt publicate
Cam asta ar fi. Daca o sa se schimbe procedura, va anunt