Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 07:12

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 123  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. IV
MesajScris: 05 Ian 2010, 13:09 
Diva

ramonelle scrie:
neatza fetelor...
eu sunt un pic socata.....Toni Tecuceanu de la cronica carcotasilor a murit de gripa porcina :(

buna fetelor!! da? nu am auzit...la cat ma uit eu la stiri nici nu aveam cum sa aflu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2010, 13:09 
Diva

Citat:
neatza fetelor...
eu sunt un pic socata.....Toni Tecuceanu de la cronica carcotasilor a murit de gripa porcina :(

da tocmai am auzit si eu asta la radio...si tocmai ce citisem in ziar ca iesise din coma ...Dumnezeu sa'l odihneasca in pace :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2010, 13:26 
Diva

ramonelle scrie:
neatza fetelor...

am vazut si eu acum la stiri

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2010, 14:03 
Moderator Ghidul Miresei

Am revenit si eu acasa, mi-au inghetat picioarele ca am iesit in rochie :blink:

Dumnezeu sa-l odihneasca pe Toni. Tocmai ieri mi-a spus si Mihai ca patronul lor are gripa porcina, dar este in Grecia, nu a mai venit inapoi in tara dupa sarbatori.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2010, 14:09 
Diva

carlita scrie:
Am revenit si eu acasa, mi-au inghetat picioarele ca am iesit in rochie :blink:

Dumnezeu sa-l odihneasca pe Toni. Tocmai ieri mi-a spus si Mihai ca patronul lor are gripa porcina, dar este in Grecia, nu a mai venit inapoi in tara dupa sarbatori.

incepe sa se agraveze treaba cu gripa porcina....pare mai serios decat am crezut....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2010, 14:27 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
incepe sa se agraveze treaba cu gripa porcina....pare mai serios decat am crezut....

Asa este, desi nu se mai face atat tam tam la tv cazuri inca sunt iar decese din ce in ce mai multe.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2010, 14:41 
Diva

Citat:

din cate am inteles asa virusul de gripa porcina nu ar fi asa periculos ...dar in combinatie cu alte probleme medicale pe care le ai devine mortal...toti care au murit de gripa porcina au avut si alte probleme medicale sau au fost copii sau batrani care si o gripa normala devine fatala...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2010, 15:00 
Diva

buna fetele!!! ce nasol cu gripa asta porcina.....cand eram in ro chiar imi spunea fratele meu de acest Toni de la Cronica Carcotasilor ca este in spital cu gripa porcina......eu daca nu urmaresc aceasta emisiune habar nu am cine e,desi am inteles ca Huidu a stat f mult cu el la spital.....Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!
multumesc lui dumnezeu ca sunt bine,sanatoasa si sper ca pe viitor sa treaca acest virus criminal(daca ii pot spune asa)
fetelor eu am avut o vacanta linistita,cu familia,am apucat sa-mi vizitez o parte din rude si cativa prietenii,desi mi-as fi dorit sa-i vad pe toti nu s-a putut....stiti cum e de sarbatori,fiecare are obligatii(nasi,parinti ),plus ca unii dintre ei lucrau in ture .......nimic spectacular.....dar mi-a placut si am venit si cu 3kg in plus inapoi :nlol: :nlol: acum trebuie sa ma chinui sa le dau jos.....vin repede,pleaca greu, kg astea....poze nu prea am facut,mai mult am filmat......acum abia imi incarc si eu bateriile din nou......am avut un zbor tare nasol inapoi din cauza vremii,am crezut ca mor in avion,si asa nu-mi place cu avionul,dar de data asta chiar m-am speriat rau..........am aterizat la schipol-amsterdam la 20:00 ( intr-o ora si jumatate normal eram acasa din amsterdam) si abia la 2:00 dimineata am ajuns acasa......zapada cat cuprinde,ningea in continuu,ceata,polei.....nu puteai merge mai mult de 20km/h si eu care imi faceam probleme in ro si nu aici.....in fine am ajuns cu bine inapoi....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2010, 15:09 
Moderator Ghidul Miresei

Eli, kg care se pun repede se duc tot la fel de repede jos asa ca nu iti fa probleme :D ....mananca sanatos si vei vedea ca scapi de ele :) ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2010, 15:13 
Moderator Ghidul Miresei

Eu am vazut astazi o rochita atat de draguta, am si zis ca o iau pentru microrev....dar dinn pacate era doar marimea M si imi era larga :eek: ....cred ca ma duc deseara prin mall sau in polus, poate prind ceva la reduceri :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2010, 15:13 
Diva

carlita scrie:
Eli, kg care se pun repede se duc tot la fel de repede jos asa ca nu iti fa probleme :D ....mananca sanatos si vei vedea ca scapi de ele :) ...

eu sper carlita.....dar eu ma cunosc......tot ce mananc asimilez.....daca am pus kg pe mine intr-un timp relativ scurt imi trebuie mult sa le dau jos.......acum,na,mancarea lui mama a fost tare buna,m-am riscat si am castigat......3 kg in plus :rofl: :rofl: .....le dau eu jos

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2010, 15:17 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
eu sper carlita.....dar eu ma cunosc......tot ce mananc asimilez.....daca am pus kg pe mine intr-un timp relativ scurt imi trebuie mult sa le dau jos.......acum,na,mancarea lui mama a fost tare buna,m-am riscat si am castigat......3 kg in plus :rofl: :rofl: .....le dau eu jos

alea au fost bonus ca ai mancat tot :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2010, 16:01 
Diva

elyt1000 scrie:

ma bucur ca esti bine ely si ca te-ai simtit bine in tara...sunt sigura ca o sa reusesti sa slabesti destul de repede...si eu patesc la fel de cate ori merg la mama...nu ma pot abtine sa nu mananc din toate bunataturile gatite de ea...noi sa fim sanatoase ca de slabit o sa reusim intr-un final sa slabim

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2010, 17:36 
Diva

lily scrie:
ma bucur ca esti bine ely si ca te-ai simtit bine in tara...sunt sigura ca o sa reusesti sa slabesti destul de repede...si eu patesc la fel de cate ori merg la mama...nu ma pot abtine sa nu mananc din toate bunataturile gatite de ea...noi sa fim sanatoase ca de slabit o sa reusim intr-un final sa slabim

asa este.....sa stii ca nu am facut niciodata o drama din asta......doar daca as fi exagerat
cum te mai simti lily? bebelina ce mai face? mai are asa putin si vine pe lumea si o sa faceti cunostinta......abia astept sa o cunosc (prin intermediul pozelor, binenteles) :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2010, 17:55 
Diva

laura_sandu scrie:

buna dimineata.... :. eu chiar dorm pe mine....
ce faci,clarut?

eu am mult de lucru la sv :(
imi pare rau de tipul de la cronica carcotasilor...apropos de gripa asta am citit in academia catavencu ca ministerul sanatatii a organizat o licitatie pt a cumpara vaccinuri care ar fi fost distribuite gratuit si care ar mai fi moderat raspandirea gripei insa pt ca nu a iesit cel ce era "scris in carti" au anulat-o...frumos, nu? la asta nu ma asteptam...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2010, 18:02 
Diva

clarut scrie:
imi pare rau de tipul de la cronica carcotasilor...apropos de gripa asta am citit in academia catavencu ca ministerul sanatatii a organizat o licitatie pt a cumpara vaccinuri care ar fi fost distribuite gratuit si care ar mai fi moderat raspandirea gripei insa pt ca nu a iesit cel ce era "scris in carti" au anulat-o...frumos, nu? la asta nu ma asteptam...

pe mine chiar ma bate gandul sa merg si sa ma vaccinez....o sa merg sapt viitoare la doctorita de familie s-a intreb cum se procedeaza

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2010, 18:23 
Moderator Ghidul Miresei

M-am pus in pat sa dorm fiindca ma durea capul si ochii de la oboseala si m-am trezit tot cu durere de cap :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2010, 18:29 
Diva

carlita scrie:
M-am pus in pat sa dorm fiindca ma durea capul si ochii de la oboseala si m-am trezit tot cu durere de cap :wall:

pai asa se intampla intotdeauna......ai luat ceva ptr durerea de cap? vreo pastila?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2010, 18:32 
Diva

ramonelle scrie:
pe mine chiar ma bate gandul sa merg si sa ma vaccinez....o sa merg sapt viitoare la doctorita de familie s-a intreb cum se procedeaza

aici epidemia de gripa a trecut.....deci cred ca nu are nici un rost sa ma vaccinez,dar daca ar fi necesar sigur as face-o
ramo daca pleci in vacanta in martie la Barcelona poate se lasa cu un mic spaniol...cine stie? iti doresc multa bafta :nwink: :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2010, 18:53 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
pai asa se intampla intotdeauna......ai luat ceva ptr durerea de cap? vreo pastila?

nu am luat nimic, dar am baut acum putina cafea si mi-a mai trecut :)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 123  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]