Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 12:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 302 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Torturile
MesajScris: 27 Mar 2006, 16:07 
Diva

Citat:

Au martipan amandoua....Si atat... Nasol...

Am vb si eu cu aia de la Nefeli da cred ca nu o sa mai apelez la ei...

Noroc ca ai facut proba ca daca-l faceai direct la nunta....Faceai infarct:ermm::D
Lasa ca o sa gasesti tu unii competenti:ok:

ce chestie...deci, eu inteleg de aici ca e cel mai bine daca faci o proba inainte...o sa tin minte asta...deocamdata stiu doar modelul de tort...dar nu si unde o sa-l facem...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2006, 16:11 
Diva

Citat:

La ce cofetarie ai fost?

pai e o cofetarie din bacau, ca eu de acolo sunt B) nu stiu cum se cheama, e doar un laborator, nu au si magazin... (daca stii bacaul, e la barati). mie mi-au aratat ei poza facuta chiar la o nunta si mi-a placut. dar am citit ce ai scris tu si am sa fac si eu o proba inainte de a da comanda, macar sa vad ce gust are :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2006, 16:12 
Diva

Citat:

La orice tb sa facem proba... Nu vezi ce se poate intampla?...Cat o fi de greu sa faca un tort dupa poza?:-`

se pare ca...greu...
era de inteles daca faceau o mica gafa dar chiar sa faca cu totul altceva...eu clar nu il plateam si faceam un scandal vai de ei...adica cum, e greseala lor, nu?

sper sa n-am probleme de genul...si nici voi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2006, 16:46 
Diva

Citat:
Salut fetelor!
Va spuneam mai de mult ca imi doresc la nunta mea un astfel de tort https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php ... -1&open=-1. Am intrat si eu la furnizori si am trimis un mail catre cei de la Nefeli daca il pot face si raspunsul a fost binenteles ca da! Am fost la ei dar le-am cerut sa imi faca o proba, adica un singur etaj ca sa fiu sigura ca va iesi. Cand m-am dus sa il ridic am avut o mare surpriza tortul nu semana nici pe de parte cu cel din poza. Vanzatoarea mi-a zis ca trebuie sa il cumpar, adica sa dau diferenta ca dadusem avansa de 30RON pt ca am semnat. I-am spus ca tortul din poza este mai inalt, nu este bej ci alb si nu are frunze verzi.A tacut! Acum am intrat la furnizori ca sa ii bomban putin pt ca merita si am vazut in poele afisate de ei exact tortul care mi l-au facut. Nici macar nu s-au chinuit sa il faca ci mi-au facut dupa un model deja existent de-al lor! Dar de, de ce sa spuna ca nu pot face ceva cand pot sa isi bata joc de timpul, banii si nervii oamenilor! Asta e tortul pe care mi l-au facut https://www.ghidulmiresei.ro/items.php?o ... =-1&pic=17. Voi vedeti vreo asemanare!

cata NESIMTIRE ...de aia nu trebuie sa te increzi nici in fratii tai ,...nu mai vb de straini!!!):(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2006, 16:49 
Diva

Citat:

Mai incearca si la o cofetarie Agapito. Si astia au niste prajituri deosebite:ok: Poate-s mai seriosi:D

sa vezi si acolo preturi .....2 prajituri ...150. 000!(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2006, 16:52 
Diva

Citat:

Mai incearca si la o cofetarie Agapito. Si astia au niste prajituri deosebite:ok: Poate-s mai seriosi:D

vai, Agapitos e cofetaria mea preferata (X)
e vis-a-vis de sora-mea... si cand vin in bucuresti mor daca nu trec pe acolo :love: mi-ar fi placut sa-mi fac tortul la ei... dar e cam greu, de la bacau :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2006, 17:19 
Diva

Citat:

Eu am una chiar in drumul meu spre casa:p In fiecare saptamana imi iau....

sunt mai multe??? :blink: :blink: :blink: va invidiez :(( eu ma refeream la aia din universitatii... noroc ca atunci cand vin in bucuresti treaba mea se invarte in zona aia :D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 302 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]