any scrie:
pai dupa cezariana 4 zile n-am avut lapte si i-au dat de la spital lapte preparat, apoi am avut lapte si i-am dat,o vreme a fost ok dar am inceput sa am dureri de stomac eu si a trebuit sa iau medicamente ,iar am dat-o pe lapt combinat cu lapte praf,pa 2 am fost la tomograf si nu am avut voie sa alaptez 48 de ore din cauza contrastului bietul copil nu mai stie pe ce lume e..Mai nou are dureri de burtica la fiecare besinuta sau treaba mare, scuzati vocabularul , care tre sa faca ...Si eu am crescut cu lapte de vaca dar sincer nu mai stiu ce sa zic.. Daca i dau preparat se intareste la burtica si alte probleme.
Am intrebat medicu si mi-a dat o lista de ma doare mintea,cu ce nu am voie
pai parerea mea e ca are colici

probabil sub forma de crampe, altfel cred ca ar fi urlat toata noaptea si nu puteati dormi; si nici ziua nu ar fi fost mai roza situatia. e normal ca se screme cand da afara aerele inghitite, fie ele pe fundulet sau pe gurita. la fel e normal ca se strange cand face caca, pentru ca nu e obisnuit..incet incet va creste si se va obisnui cu toate schimbarile din organismul lui. daca este predispus la constipatie, nu cred ca rezolvi problema asta cu laptele de vaca..nu stiu, parerea mea. exista tot felul de chestii pt constipatie, inclusiv niste picaturi cu glicerina care se pun in loc de supozitor, ca sa nu il obisnuiesti mereu cu supozitor.
eu zic sa te mai gandesti cu lapticul de vaca. si sa bei tu multe ceaiuri si sa stimulezi pe cat posibil lactatia ta.bafta multa si sanatate