neata fetelor, slautari tuturor miresicilor!!!!
fetelor, aseara am fost la un chef, am venit azinoapte amandoi acasa, ruptin de oboseala...ieri am gatit dupa serviciu 2 feluri de papa, am inceput si curatenia, pe care vreau sa o continui azi si sa o finalizez maine (generala, ca mai are de adus niste bagaje si gata)
fetelor, multumesc de urari, dar, desi ma cheama oana, nu m-am sarbatorit nicodata de sf ion, nu stiu de ce

)))) sunt si andreea, asa ca m-am sarbatorit numai de sf andrei
keke kitty, intra pe blogul meu, il gasesti pe google cu cautare jamilla blog, sa vezi ce te inveselesti

)
cat eyes, te pupic!! la fel claudita,. dienuka, serbananda, camisimo, ionela_mihaela, mihaela b si celelalte!!!! si vanesa, da

))
fetelor, am zi grea si azi, si week greu, ma ia groaza...si imi pica ochii in gura de somn!!! si stiti ceva? e fain in 2, dar e timpul liber mai putin, ca acum facem pt doi, si eu eram obisnuita cu mult timp liber

))))
revin cu noutati

)) sunt asa de obosita...hai sa va spun programul, sa ma vait si eu putin

))
azi la 2 termin serv,. pana la 4 sunt la cosmetica (jumulit cu ceara), apoi venit acasa, curatenie, bagat la spalat, cumparat cadou in oras pt unchiul meu
maine curatenie, mancare, catel veterinar, mers la unchiul meu la chef
duminica leneveala (speeeeeer!)
v-am pupat pe toate cu tot dragul!!!
si un ps mic> keke kitty, ai s aintelegi cu timpul ca nu va mai conta bagaciosenia unor rude...voi doi contati pt voi, ce dumnezeu, ti se amaraste sufletul dar invata sa fii detasata, sa ii ignori... bucura te de tine, de el, de viata voastra, de lucrurile mci dar faine, de zi cu zi, ai maini, ai picioare, auzi perfect, vezi perfect, si tot asa

ii tu insati, gata cu supararea!!!