buna dimineata miresicile mele, sculareaaaaaaaa!!!!!!!!!!
peaches si dienuka: vreo 2 ani de zile le ziceam cu dvs socrilor, dar duios, cu drag, eu ii iubesc f mult si am nimerit socri la mintea noastra a tinerilor, deschisi, fara pretentii cu aia si ailalta...apoi socrul meu a plecat dintre noi (cancer) si o vreme ii ziceam mama soacrei, nu imi zisese nimeni, imi venea mie, ca e ca si mami meu (mami e mami si ea mama), si iesim cand putem la cafele, in oras, vb aproape zilnic etc... se poarta cu mine cum s epoarta si cu baiatul ei (miresoiul meu), eu nu simt diferente. Acu, de un an, cam asa, ii zice pe nume, cu tu, ca ea tot insista si d ela o vreme deveniseram f apropiate si a venit de la sine. Al meu insa,....e mai timid, ai mei il iubesc f mult si el nu s epoate obisnui sa ii tutuiasca, dar acum ca ne-am mutat impreuna, poate cu timpul (cine isi aduce aminte, stam in aceeasi curte cu ai mei)

bine ar fi, ca mami i-a tot zis
keke kytty, timăul le rezolva pe toate si, intr-adevar , plansul e descarcare, si eu sunt plangacioasa. dar uneori, ce e mult, strica. Revino-ti, pt tine mai intai, si abia apoi pt voi doi. Crede-ma, ai multe deja, ai dragoste in primul rand.
ionela_mihaela si celalalte, v-am pupat cu drag!!! fac cafeaua, astept sa faca ochi miresoiul si ne reapucam de treaba, ca apoi treb sa ma aranjez pt restaurant, pt ziua unchiului meu, la 5 pm tb sa fim acolo si imi ia o ora jumate sa fiu aproape perfecta
fetelor, va doresc o zi frumoasa, un weekend fain si va imbratisez!!!