Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 14:19

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 3230 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 162  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: off-topic miresici de iulie 2010
MesajScris: 09 Ian 2010, 19:02 
Diva

clauditza25 scrie:

daca vi la mine da :had_d:

bine ar mai fi fost daca inventau astia teleportu :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2010, 21:59 
Diva

Buna seara si LA MULTI ANI iubitele mele miresici !!!!!
Va pup si am murit de dorul vostru.....am fost tareeeeee ocupata...abia azi noapte am venit si eu acasa pentru 2 sapt apoi iar plec la Bucuresti...de luni sunt la munca si voi avea timp de miresit ...acum recuperez ce-ati miresit...eu de nunta incep sa ma ocup din nou dupa 4 februarie...mai am decoratiunile,hainele si bautura...restu le-am aranjat de anul trecut
Sa dea Dzeu sa avem parte de un an minunat toate !!!! :heart:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2010, 23:06 
Diva

buna simo...ce faci draguto?? :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2010, 23:23 
Veteran

Buna seara miresici :hug:

Mi-a fost dor de voi, abia asteptam sa vad despre ce ati mai vb :ndance:

Va pup pe toateeeeeeeee si ma bag la recuperat ca am cateva pagini.

Va doresc o seara buna tuturor :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2010, 23:28 
Diva

hello..ce mai faceti?
am umblat azi dupa un local pt cununia civila..Pe unde am fost, ne costa ~40 milioane :wall: pt 40 persoane. Pentru cateva ore cat stam ar trebui sa platim chelnerii, fetele de masa, scaune... :curse: Mi se pare enorm de mult, mai cautam si maine... Mami meu tot insista sa facem in aceeasi zi, ca e mai ieftin sau sa facem in iulie atunci, noi vrem in 24 aprilie....show mare pe acasa. Bine ii inteleg si pe ai mei, sora mea (cea care locuieste inca acasa) trebuie sa se opereze :cry: luna asta, trebuie bani multi, sunt stresati. Insa pur si simplu nu mai pot, vreau sa ma gandesc si la mine, la ce imi doresc eu...of....e atat de complicat, mai ales cand viata iti rezerva o droaie de lucruri neprevazute....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2010, 01:38 
Diva

nico, de ce vrei neaparat in aceasta data?
e cam mult.. ai face o economie destul de mare..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2010, 08:19 
Senior

Buna dimineataaaaaaaaaa!!! Stiu ca este duminica, dar trebuie sa va treziti fetelor, e gata cafeaua, cappucino si cola pt Dienuk si in plus, am sa va dau o veste mare: MI-AM COMANDAT ROCHITAAAAAA!!! :had_d: :had_d: :had_d:
Sa aveti o zi excelenta, asa ca a mea!!! Pupici la toata lumea! :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2010, 11:31 
Diva

Peaches scrie:
Buna dimineataaaaaaaaaa!!! Stiu ca este duminica, dar trebuie sa va treziti fetelor, e gata cafeaua, cappucino si cola pt Dienuk si in plus, am sa va dau o veste mare: MI-AM COMANDAT ROCHITAAAAAA!!! :had_d: :had_d: :had_d:
Sa aveti o zi excelenta, asa ca a mea!!! Pupici la toata lumea! :hug: :hug: :hug:

buna scumpa?
mercik ptr cola-cao :hug: , cum nu ma uiti tu pe mine :njump:
.......si rochita? cand , unde, cum , care pana la urma?......
sa fie intr-un ceas bun....sa o porti cu placere si sa iti aduca multaaaaaaaaaa fericire :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2010, 11:38 
Senior

Neatza Dienuk! Rochita este Paloma Blanca style no 4006, este foarte simpla si cred ca ma avantajeaza cel mai bine dintre toate rochitele pe care le-am probat. I-a placut si miresoiului asa ca am comandat-o si am scapat de o grija. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2010, 11:46 
Veteran

neata fetelor, am chefuit si acxum imi revin, lol

fetelor, am avut rochia la curatatorie la bucuresti, ca sa fiu sigura ca e curata etc, mi-a adus-o nasul de la bucuresti ieri, si cand ma uit azidimineata la ea (e la ai mei in casa si ma dusei la ei, nu vreau sa o vada miresoiul pana la nunta, desi a vazut-o in poza, dar nu pe mine) si....nervi si dracii...e ok, are toate aplicatiile intacte, dar are ata de la tiv rupta in unele locuri si tivul un pic desfacut, am si gasit vreo 3-4 locuri....si nervi si draci!!!!!!! si va tb sa ma ocup de aspectul asta, plus ca e calcata bine dar NU si la tiv, asa cum trebuie....deci 2 pb de rezolvat....macar am rochie deja, dar tot ma necajii, imi venea sa plang, inainte nu avea pb astea, doar am luat-o la puricat.

noroc ca stiu pe cineva si pot remedia, dar zic....ce curatatorie selecta pt rochii mireasa e, daca nu au grija mama naibii....

in rest, am zi plina si azi, treb s aterminan curatenia (ieri nu am apucat!!!), sa mergem la cumparaturi si apoi sa gatesc

fetelor, v-am pupicit, o zi faina tuturor!!!! :hug:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2010, 11:46 
Veteran

simobobo, bine ai revenit!!! multa sanatate si ai grija si de tine!!! :hug:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2010, 12:07 
Diva

Jamilla82 scrie:
neata fetelor, am chefuit si acxum imi revin, lol

fetelor, am avut rochia la curatatorie la bucuresti, ca sa fiu sigura ca e curata etc, mi-a adus-o nasul de la bucuresti ieri, si cand ma uit azidimineata la ea (e la ai mei in casa si ma dusei la ei, nu vreau sa o vada miresoiul pana la nunta, desi a vazut-o in poza, dar nu pe mine) si....nervi si dracii...e ok, are toate aplicatiile intacte, dar are ata de la tiv rupta in unele locuri si tivul un pic desfacut, am si gasit vreo 3-4 locuri....si nervi si draci!!!!!!! si va tb sa ma ocup de aspectul asta, plus ca e calcata bine dar NU si la tiv, asa cum trebuie....deci 2 pb de rezolvat....macar am rochie deja, dar tot ma necajii, imi venea sa plang, inainte nu avea pb astea, doar am luat-o la puricat.

noroc ca stiu pe cineva si pot remedia, dar zic....ce curatatorie selecta pt rochii mireasa e, daca nu au grija mama naibii...
in rest, am zi plina si azi, treb s aterminan curatenia (ieri nu am apucat!!!), sa mergem la cumparaturi si apoi sa gatesc

fetelor, v-am pupicit, o zi faina tuturor!!!! :hug:

buna Jami!!!
si de ce nu te duci la acele doamne amabile...sa rezolve ei problema.....daca stiu ca exista riscul ca rochita sa pateasca ceva in timp ce o curata de ce nu te-au avertizat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2010, 12:09 
Diva

Peaches scrie:
Neatza Dienuk! Rochita este Paloma Blanca style no 4006, este foarte simpla si cred ca ma avantajeaza cel mai bine dintre toate rochitele pe care le-am probat. I-a placut si miresoiului asa ca am comandat-o si am scapat de o grija. :)

sa o porti sanatoasa scumpa!!!!!!!!!!! e super dragutzica si finutza :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2010, 13:53 
Diva

Pup fetili mele...ionela,peacheas felicitari ptr rochita,jami iubito o sa se rezolve cu rochita stai linistita si nico asa e iubita mea cu viata asta....e grea rau ptr unii dar fii optimista si cu speranta in sufletel si va fi bine totul...hai curaj si capul sus toate...sa nu ne lasam coplesite suntem wonder women's toate !!!! :napplause:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2010, 14:30 
Diva

neata!
a zis cineva.. cafeaaaaaa? :nblink:
noi vom avea o zi plina, mergem la nasi, apoi eu ma intalnesc cu niste prietene.. apoi prin magazine, sper :,
va pup si felicitari peaches pentru rochita!
jami, stai linistita, se va rezolva cumva situatia!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2010, 20:17 
Veteran

Buna seara miresici :hug: ,

Observ ca din ce in ce mai multe miresici si-au luat deja rochita, felicitari si sa le stapaniti sanatoase :clap:

Noi am fost azi la biserica cu nasii si am rezervat ce ora vroiam noi :had_d: (am mai taiat ceva de pe lista :hap_w: )

Nico eu zic sa mai cauti si alt local ca e destul de scumpicel.
Jamilla imi pare rau ca rochita ta a a avut de suferit :(

salutari tuturor :hug: :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2010, 22:53 
Veteran

Salutare, fetelor!
Simo, bine ai revenit, ne-a fost dor de tine! :neyes:
Felicitari pt rochita, Peaches, este foarte frumoasa! :had_d:
Nico, si eu cred ca e prea mult 40 de mil restaurantul pt cununie, mai cautai, poate gasiti ceva mai convenabil.
Va pupic pe toate! Eu in noaptea asta sunt de munca :(

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2010, 23:20 
Diva

buna...

azi a fost o zi plina. Dimineata am fost la biserica si am rezervat ora, ramane sa platim taxa de 3-- lei in termen de 10 zile. Am umblat apoi dupa local si in cele din urma am gasit :clap: Am stabilit cununia civila pe 24 aplilie, la un restaurant frumos, ne costa meniul 60 lei/pers inc are intra doua feluri de mancare, 2 cafele si sucurile. Avem fetele de masa si scaune incluse si ne lasa sa aducem noi bautura de acasa. Sunt super fericita....mai ramana sa se faca bine surioara mea...sa poata dansa si eu :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2010, 23:25 
Veteran

SweetNicoleta scrie:
buna...

azi a fost o zi plina. Dimineata am fost la biserica si am rezervat ora, ramane sa platim taxa de 3-- lei in termen de 10 zile. Am umblat apoi dupa local si in cele din urma am gasit :clap: Am stabilit cununia civila pe 24 aplilie, la un restaurant frumos, ne costa meniul 60 lei/pers inc are intra doua feluri de mancare, 2 cafele si sucurile. Avem fetele de masa si scaune incluse si ne lasa sa aducem noi bautura de acasa. Sunt super fericita....mai ramana sa se faca bine surioara mea...sa poata dansa si eu :flowers:

Bravo, Nico!!! :had_d: Ma bucur muult pt voi, ai vazut ca s-a rezolvat? Sanatate multa surorii tale! %%-

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2010, 23:29 
Diva

maddy8 scrie:

Bravo, Nico!!! :had_d: Ma bucur muult pt voi, ai vazut ca s-a rezolvat? Sanatate multa surorii tale! %%-

multumes...sunt atat de fericta, nu credeam ca o sa gasesc si ma bucur ca ai mei au fost de acord si nu au mai comentat nimic :njump:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 3230 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 162  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]