Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 22:08

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: CASTIGATORUL CONCURSULUI GHIDUL MIRESEI
MesajScris: 22 Mar 2006, 20:52 
Admin Ghidul Miresei

Ca sa va reimprospatam memoria, concursul Ghidul Miresei pentru lansarea editiei tiparite pe Bucuresti, a fost urmatorul:

CASTIGA O NUNTA COMPLETA

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: CASTIGATORUL CONCURSULUI GHIDUL MIRESEI
MesajScris: 22 Mar 2006, 21:00 
Admin Ghidul Miresei

Castigatorul, participant din Bucuresti, a castigat toate cele de mai sus:

-invitatii
-filmare
-fotografii
-machiaj
-transport
-sonorizare

Si acum vine bomba: desi pe site sunt peste 90% femei, castigatorul este un .....BARBAT.

Vi-l prezint, pe TAVIBOYY (numele de utilizator), care a fost tras din cutie de catre o fetita mica si dulce in varsta de 2 anisori(fetita lui Dj Vivel de la Vivel Sound&Music), in prezenta membrilor redactiei, si a reprezentantilor VIVEL SOUND & MUSIC, AUTONOM si MIHAELA OPREA.

TAVIBOYY, sa fie intr-un ceas bun, sa aveti CASA DE PIATRA si sa va bucurati de premii.

L-am instiintat pe TAVIBOYY sa intre aici sa scrie, si pe fiecare dintre partenerii GHIDUL MIRESEI de asemenea! Castigatorul si partenerii vor fi mentionati si in editia 2 a catalogului.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2006, 17:27 
Nou Venit

Buna,

Am primit comunicarea de la GHIDUL MIRESEI prin care mi se spunea ca am castigat concursul organizat in catalog.
Inca nu imi vine sa cred ca e posibil sa castige un barbat un concurs destinat, in principal, femeilor ;)

Vreau sa multumesc atat organizatorilor concursului cat si partenerilor acestora, parteneri de renume. :ok:
Nici nu va imaginati cat de importante sunt aceste servicii pentru noi, avand in vedere ca, dupa cum bine stiti, orice suport financiar este foarte binevenit acum. :)

De asemeneam, multumesc foarte mult serviciilor oferite de AVANGARDE PRODUCTION, dar acesta parte a nuntii a fost deja rezolvata. B)

Taviboyy

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Apr 2006, 23:00 
Admin Ghidul Miresei

Felicitari inca o data. Avem confirmarea de la partenerii nostri care au sponsorizat acest concurs.

Va rugam sa luati legatura cu ei, aveti mai sus linkul catre fiecare dintre ei si datele de contact!

Toti au o experienta de minim 8 ani in domeniu, firme serioase si oameni specializati, asa ca primul pas catre o zi minunata a nuntii este asigurat deja!

Sa ne postati poze si impresii DUPA nunta, si sa nu uitati sa comentati la pagina lor de furnizori!

Pupicei si casa de piatra!

:lol::ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2006, 15:01 
Diva

Citat:
Buna,

Am primit comunicarea de la GHIDUL MIRESEI prin care mi se spunea ca am castigat concursul organizat in catalog.
Inca nu imi vine sa cred ca e posibil sa castige un barbat un concurs destinat, in principal, femeilor ;)

Vreau sa multumesc atat organizatorilor concursului cat si partenerilor acestora, parteneri de renume. :ok:
Nici nu va imaginati cat de importante sunt aceste servicii pentru noi, avand in vedere ca, dupa cum bine stiti, orice suport financiar este foarte binevenit acum. :)

De asemeneam, multumesc foarte mult serviciilor oferite de AVANGARDE PRODUCTION, dar acesta parte a nuntii a fost deja rezolvata. B)

Taviboyy

felicitari!!!!!:glass::glass::flower::flower::flower:(X)(X)(X) Casa de piatra!!!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]