Ultima vizită a fost: Acum este 11 Iul 2025, 12:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 123  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. IV
MesajScris: 11 Ian 2010, 01:12 
Diva

anidaaa scrie:
sincer mi se pare mult. oricum in loc de masa de infasat care nu e imperios necesara luati-le altceva...un cantar electric, sterilizator...etc

mie mi-a folosit masa de infasat foarte mult.si eu am primit-o de la prietena mea din Bucuresti.Si cred ca a fost unul dintre cele mai folositoare cadouri.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 01:13 
Diva

Ayrun scrie:

am tinut-o si pe comoda lui si pe patut, pana la urma am renuntat, mi-e mult mai comod pe pat

poate unde aveti si patul mare, jos...noi avem patul meu de "fata mare" ca sa zic asa :D si echiar mic..e pat de o persoana. dar noi dormim amandoi in el, inca :lol: si sunt dati, in weekend cand o mai luam si pe Maria intre noi. nu situ cum incapem..incolaciti, cu mainile peste picioare..dar suntem tare fericiti. si noi si ea..se lipeste cu fata si manutele de noi ca si cand ne imbratiseaza pe rand. a..si in acelasi pat am dormit si pana in luna a 7-a de sarcina...dupa, totusi ne-am mutat in living, unde e canapeaua care se face imensa....pentru 3 persoane. mereu la extreme si noi :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 01:14 
Diva

logodnica scrie:
pai deocamdata am nasit, amandoi, fetita verisoarei mele , ti-am mai povestit. Noi finutei noastre i-am luat sterilizator, hainute, cateva jucarii (zornaitoare) si un scaun balansoar de la chicco, din care avem si noi si care si lor le este foarte util. si, bineinteles, darul de la restaurant.

eu sincer zic ca e foarte mult....
cat ati dat la restaurant?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 01:16 
Diva

laura_sandu scrie:

eu sincer zic ca e foarte mult....
cat ati dat la restaurant?

nu am dat asa mult la restaurant..avand in vedere ca numai balansoarul a fost veo 4 milioane. cred ca in jur de 4 milioane am dat la restaurant; oricum nu a fost petrecere, doar asa, un pranz fix cu rudele si 2 perechi de prieteni de-ai lor. ah, si sa nu uit, am platit 3 milioane si biserica.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 01:16 
Diva

logodnica scrie:
ce faci Laura, papa Alexandru? :hap_w:

doarme...in sfarsit!!!ca de la 6 e treaz...sper sa doarma toata noaptea... :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 01:18 
Diva

laura_sandu scrie:

de la 6??? cum asa? somnicul de dupa pranz..nimic? sau a zis sa nu il lase pe tati linistit in mall?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 01:18 
Diva

logodnica scrie:
poate unde aveti si patul mare, jos...noi avem patul meu de "fata mare" ca sa zic asa :D si echiar mic..e pat de o persoana. dar noi dormim amandoi in el, inca :lol: si sunt dati, in weekend cand o mai luam si pe Maria intre noi. nu situ cum incapem..incolaciti, cu mainile peste picioare..dar suntem tare fericiti. si noi si ea..se lipeste cu fata si manutele de noi ca si cand ne imbratiseaza pe rand. a..si in acelasi pat am dormit si pana in luna a 7-a de sarcina...dupa, totusi ne-am mutat in living, unde e canapeaua care se face imensa....pentru 3 persoane. mereu la extreme si noi :rofl:

da este, are 2/2 si este o canapea defapt, nu ne plac paturile de dormitor, avem in celalalt si il tinem doar pt musafiri :D si crede-ma ca asa cum zici tu suntem si noi, ne incolacim ca 2 serpi pe o muchie a patului, nu suntem genul care sa avem nevoie de spatiu, noi daca nu dormim lipiti nu se poate. Sabin doarme la el in patut care acum este lipit de patul nostru

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 01:19 
Diva

logodnica scrie:
nu am dat asa mult la restaurant..avand in vedere ca numai balansoarul a fost veo 4 milioane. cred ca in jur de 4 milioane am dat la restaurant; oricum nu a fost petrecere, doar asa, un pranz fix cu rudele si 2 perechi de prieteni de-ai lor. ah, si sa nu uit, am platit 3 milioane si biserica.

intre timp am vazut ca sterilizatorul si hainutele erau cumparate la nastere.Asa nu mai pare mult.Si Alexandru a primit deja de la nasi o gramada de lucruri.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 01:21 
Diva

logodnica scrie:
de la 6??? cum asa? somnicul de dupa pranz..nimic? sau a zis sa nu il lase pe tati linistit in mall?

pai eu am fost la film de la 3.Ionut s-a plimbat pana la 6 cu el..timp in care a dormit dus.Si pe la 6 s-a trezit.De atunci..se joaca ..plange...i-am facut baita....
Acum cred si sper ca e rupt de oboseala si ne lasa si pe noi sa dormim in noaptea asta ca Ionut pleaca la Baia Mare dimineata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 01:22 
Diva

laura_sandu scrie:

intre timp am vazut ca sterilizatorul si hainutele erau cumparate la nastere.Asa nu mai pare mult.Si Alexandru a primit deja de la nasi o gramada de lucruri.

si Maria la fel...si la botez, si dupa. la botez nu mai zic ca a primit si bijuterii de la nasi. a, dar si noi i-am dat finutei o bratara de aur la botez. uit..ma lasa savarina, va zic deja m-am ramolit, nu te joci cu 30 de ani.... :rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 01:22 
Diva

laura_sandu scrie:

6 seara nu? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 01:23 
Diva

Ayrun scrie:

da este, are 2/2 si este o canapea defapt, nu ne plac paturile de dormitor, avem in celalalt si il tinem doar pt musafiri :D si crede-ma ca asa cum zici tu suntem si noi, ne incolacim ca 2 serpi pe o muchie a patului, nu suntem genul care sa avem nevoie de spatiu, noi daca nu dormim lipiti nu se poate. Sabin doarme la el in patut care acum este lipit de patul nostru

mie imi plac paturile mari.Al nostru mare in dormitor si nu prea mai dorm comod pe canapele...Si imi place in primul rand sa fie tare si drept:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 01:24 
Diva

laura_sandu scrie:

pai eu am fost la film de la 3.Ionut s-a plimbat pana la 6 cu el..timp in care a dormit dus.Si pe la 6 s-a trezit.De atunci..se joaca ..plange...i-am facut baita....
Acum cred si sper ca e rupt de oboseala si ne lasa si pe noi sa dormim in noaptea asta ca Ionut pleaca la Baia Mare dimineata.

si Andrei incepe maine serviciul. e destul de trist pe tema asta. nu vrea sa mearga acum la culcare..fara mine..zici ca e copilul mic inainte de scoala. asa ca va las fetelor, merg sa culc al doilea copil :lol: va pup si o noapte placuta si o saptamana frumoasa. drum bun lui Ionut, Laura, si sa se intoarca cu bine acasa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 01:24 
Diva

Ayrun scrie:

6 seara nu? :)

normal...are totusi doar o luna si jumatate...nu poate sta treaz o zi intreaga...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 01:26 
Diva

laura_sandu scrie:

mie imi plac paturile mari.Al nostru mare in dormitor si nu prea mai dorm comod pe canapele...Si imi place in primul rand sa fie tare si drept:)

da si noua tot tare si drept, depinde de canapea, pt ca cea pe care o avem nu e din bucati

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 01:26 
Diva

logodnica scrie:
si Andrei incepe maine serviciul. e destul de trist pe tema asta. nu vrea sa mearga acum la culcare..fara mine..zici ca e copilul mic inainte de scoala. asa ca va las fetelor, merg sa culc al doilea copil :lol: va pup si o noapte placuta si o saptamana frumoasa. drum bun lui Ionut, Laura, si sa se intoarca cu bine acasa.

multumesc...noapte buna.
Ma pun si eu la somn ca sunt franta...azi iar m-am spart in figuri si am gatit...ma transform in casnica si trebuie sa iau masuri cat mai repede... :~* :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 01:29 
Diva

somn usor !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 01:32 
Diva

logodnica scrie:
la botez nu mai zic ca a primit si bijuterii de la nasi. a, dar si noi i-am dat finutei o bratara de aur la botez.

nu vreau sa ma intelegi gresit, dar mie chestiile astea nu-mi plac. Sabin la botez la fel a primit bijuterii de la bunicul, nasi si prieteni, ce sa faca un copil cu ele? mie numi place sa-i pun lant si bratara

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 01:34 
Diva

va las si eu, ma mut pe facebook la farmville ca m-a prostit rau acest joc :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 09:18 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
va las si eu, ma mut pe facebook la farmville ca m-a prostit rau acest joc :nblink:

se pare ca nu numai pe tine, sora si cumnatul meu sunt disperati....toata ziua se joaca pe ferma lor :p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 123  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]