Buna fetele. La Multi Ani pe anul asta. Sa dea Domnul sa avem multe realizari
Am venit si eu la munca intr-un final

.
Fetele care ati fost insarcinate aveti idee de ce ma doare in partea stanga in josul burtii, ca si cum ma doare un ovar sau apendicul (numai ca durerea e in stanga). Iau no spa cand ma doare dar aseara m-a durut rau. Sapt viitoare am programare la doctor. Citisem pe internet cum ca s-ar intinde ligamentele?? Mi-a mai spus o prietena ca sunt normale ca a avut si ea. Voi ati avut?
Referitor la discutia cu aurul pentru copilas sunt contra 100%. Daca e fetita in afara de cercei nu accept nimic. La baietel nici atat. Nu le sta bine parca imi da dovada de snobism.
Cumnata mea are un baietel de 5 ani, intr-o vizita la socrii am ramas socata cand am vazut la mana baiatului o bratara de aur cu numele lui pe ea si ii mai era si fixuta pe mana il strangea chiar as putea spune. Nu mi-a placut deloc ce am vazut. Mai nou acum de Craciun am vazut la gatul lui un lant de aur grosut cu cruciulita si pe deasupra il mai purta si peste pluovarase

o imagine de am simtit ca mi se face rau. Le avea primite cadou de la bunici.
Eu una am spus de pe acum la toata lumea cine are de gand sa-mi faca un asemenea cadou copilului sa se gandeasca bine ca sunt niste bani pierduti si pana la majorat nu-l vede. Daca o sa fie fetita poate pe la 16 ani cine stie dar baiat sub nici o forma.
Eu am primit de la mama cand aveam 14 ani niste cercei superbi, au un model pe care nu l-am mai vazut nicaieri. Ii port si acum.