Ultima vizită a fost: Acum este 10 Iul 2025, 13:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 123  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. IV
MesajScris: 11 Ian 2010, 13:31 
Diva

carlita scrie:
Daca tot vorbiti de bijuterii si nu deranjez o sa va pun si eu o intrebare.
Stiti cumva cu ce pot sa curat argintul avand in vedere ca are si pietricele? ....am o cutiuta plina de bijuterii din argint, toate inegrite iar uneori as vrea sa le mai port dar nu pot pentru ca arata foarte urat.

Tot am cautat pe internet si am gasit unele variante...dar fara rezultate.

la bijutier ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 13:31 
Moderator Ghidul Miresei

logodnica scrie:
dap, pasta de dinti. freci cu multa pasta de dinti bijuteria din argint si intr-adevar iese ca noua

am incercat cu pasta de dinti dar intre verigile lantisorului nu iese :wall:

dar acum imi comand ceva solutie de pe internet, ce a folosit mama Ancai.

multumesc oricum O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 13:34 
Diva

clarut scrie:

nu m-am suparat. doar ca am de lucru. dc faceti cheta si-mi dati voi salariu stau pe forum toata ziua :D ce ziceti, va bagati? :nblink:
revenind, cred ca a fost o neintelegere...si-ai punctat oarecum pe langa subiect. :-` sa nu te superi :hug: am inteles ce-ai zis tu, dar eu nu la asta ma refeream. am mai explicat o data mai sus ;)

ma bag...si asa din salariu meu de-a lungul anilor s-au oprit sume pt statul roman si am platit functioanri care stau degeaba. acum macar stiu ca platesc pe cineva care merita. insa nu cred ca ti-ajunge cheta noastra..iti zic eu :nlol: nu ma supar, de ce m-as supara. e parerea ta ca am fost pe langa subiect, asa cum si mie mi s-a parut ca explicatia ta este puerila. fara sa o gandesti mai adanc (am mai zis, bunicii fac cadourile care le plac, care considera ca sunt de suflet, si cand considera ei ca se potrivesc, dat fiind faptul ca nu toti bunicii sunt tineri si in putere). dar, acum am inteles ce ziceai. si e clar . :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 13:36 
Diva

ma retrag la Maria :) revin dupa-amiaza, va pup.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 13:45 
Diva

laura am facut ieri puiul chinezesc si a iesit foarte bun :p multumesc frumos pt reteta :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 13:57 
Diva

logodnica scrie:
ma bag...si asa din salariu meu de-a lungul anilor s-au oprit sume pt statul roman si am platit functioanri care stau degeaba. acum macar stiu ca platesc pe cineva care merita. insa nu cred ca ti-ajunge cheta noastra..iti zic eu :nlol: nu ma supar, de ce m-as supara. e parerea ta ca am fost pe langa subiect, asa cum si mie mi s-a parut ca explicatia ta este puerila. fara sa o gandesti mai adanc (am mai zis, bunicii fac cadourile care le plac, care considera ca sunt de suflet, si cand considera ei ca se potrivesc, dat fiind faptul ca nu toti bunicii sunt tineri si in putere). dar, acum am inteles ce ziceai. si e clar . :ok:

ma bucur. tu vb de un fel de mostenire/cadou cu valoare sentimentala. eu vb de un simplu cadou. deci, fiecare cu subiectul ei :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 13:59 
Diva

clarut scrie:
ma bucur. tu vb de un fel de mostenire/cadou cu valoare sentimentala. eu vb de un simplu cadou. deci, fiecare cu subiectul ei :lol:

cam asa ceva si eu ma refeream tot la un simplu cadou :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 14:12 
Diva

lily scrie:
laura am facut ieri puiul chinezesc si a iesit foarte bun :p multumesc frumos pt reteta :-*

ma bucur :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 14:13 
Veteran

Buna fetele. La Multi Ani pe anul asta. Sa dea Domnul sa avem multe realizari :hap_w:

Am venit si eu la munca intr-un final O:).
Fetele care ati fost insarcinate aveti idee de ce ma doare in partea stanga in josul burtii, ca si cum ma doare un ovar sau apendicul (numai ca durerea e in stanga). Iau no spa cand ma doare dar aseara m-a durut rau. Sapt viitoare am programare la doctor. Citisem pe internet cum ca s-ar intinde ligamentele?? Mi-a mai spus o prietena ca sunt normale ca a avut si ea. Voi ati avut?

Referitor la discutia cu aurul pentru copilas sunt contra 100%. Daca e fetita in afara de cercei nu accept nimic. La baietel nici atat. Nu le sta bine parca imi da dovada de snobism.
Cumnata mea are un baietel de 5 ani, intr-o vizita la socrii am ramas socata cand am vazut la mana baiatului o bratara de aur cu numele lui pe ea si ii mai era si fixuta pe mana il strangea chiar as putea spune. Nu mi-a placut deloc ce am vazut. Mai nou acum de Craciun am vazut la gatul lui un lant de aur grosut cu cruciulita si pe deasupra il mai purta si peste pluovarase :x :x :x o imagine de am simtit ca mi se face rau. Le avea primite cadou de la bunici.

Eu una am spus de pe acum la toata lumea cine are de gand sa-mi faca un asemenea cadou copilului sa se gandeasca bine ca sunt niste bani pierduti si pana la majorat nu-l vede. Daca o sa fie fetita poate pe la 16 ani cine stie dar baiat sub nici o forma.
Eu am primit de la mama cand aveam 14 ani niste cercei superbi, au un model pe care nu l-am mai vazut nicaieri. Ii port si acum.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 14:20 
Moderator Ghidul Miresei

Si doi dintre nepoteii mei (baieti) au cercelus in ureche si lantisor...nici mie nu imi place cum le sta, arata prea a vagabonti...dar asta e, eu nu i-am spus nimic verisoarei mele, daca ei asa au hotarat...treaba lor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 14:26 
Diva

mi s'a luat de munca :wall: :wacko: .... cred ca o iau razna luna asta in ritmul asta :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 14:39 
Diva

propun un nou subiect de discutie. ati vz farsa de la radio zu? am pus link-ul mai devreme. eu personal cred (si sper!) ca nu e adevarata...

insa, dc este, nu vi se pare trist ca ne caracterizeaza asa o agresivitate profunda? nu mai stim de gluma, ne simtim ofensati atunci cand cineva, cu intentii bune poate, ne explica un lucru pe care noi il stim, ne enervam cand nu intelegem sau cand altii nu inteleg ce spunem noi? e un cerc vicios? e pe principiu dc altu' nu-si curata zapada din fata blocului eu de ce sa mi-o curat? sau dc autoritatile n-o fac, eu de ce s-o fac? dc unul ma-npinge in autobuz, imping si eu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 14:41 
Diva

buna fetele!!
nici eu nu sunt de acord cu bijuteriile la copii, intr-adevar nu se poate refuza un cadou,dar ca parinte cred ca tu poti decide daca copilul tau le poarta sau nu........aici e mai ciudat,la fetite nu le fac gauri in urechii decat in momentul cand sunt destul de maricele si pot decide daca vor sau nu cercelusi.....undeva intre 7-8 ani,dar baietei mai toti cand sunt bebelusi au bratari cu numele inscriptionat,ciudat
fiecare face cum crede de cuviinta.......parerea mea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 14:41 
Moderator Ghidul Miresei

clarut scrie:
propun un nou subiect de discutie. ati vz farsa de la radio zu? am pus link-ul mai devreme. eu personal cred (si sper!) ca nu e adevarata...

insa, dc este, nu vi se pare trist ca ne caracterizeaza asa o agresivitate profunda? nu mai stim de gluma, ne simtim ofensati atunci cand cineva, cu intentii bune poate, ne explica un lucru pe care noi il stim, ne enervam cand nu intelegem sau cand altii nu inteleg ce spunem noi? e un cerc vicios? e pe principiu dc altu' nu-si curata zapada din fata blocului eu de ce sa mi-o curat? sau dc autoritatile n-o fac, eu de ce s-o fac? dc unul ma-npinge in autobuz, imping si eu?

eu nu am vazut-o inca dar ma uit la ea in cateva minute dupa ce termin de mancat :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 14:43 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
buna fetele!!
nici eu nu sunt de acord cu bijuteriile la copii, intr-adevar nu se poate refuza un cadou,dar ca parinte cred ca tu poti decide daca copilul tau le poarta sau nu........aici e mai ciudat,la fetite nu le fac gauri in urechii decat in momentul cand sunt destul de maricele si pot decide daca vor sau nu cercelusi.....undeva intre 7-8 ani,dar baietei mai toti cand sunt bebelusi au bratari cu numele inscriptionat,ciudat
fiecare face cum crede de cuviinta.......parerea mea

mai bine le-ar scrie adresa in caz ca sa pierd, si nu numele :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 14:46 
Diva

carlita scrie:
mai bine le-ar scrie adresa in caz ca sa pierd, si nu numele :nlol:

buna idee :ok: :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 14:48 
Veteran

Clarut nu pot vedea farsa ca sunt la munca. Insa ce pot zice. Astea tin mai degraba de atitudinea romanilor. Daca toata lumea arunca o sticla pe jos in iarba desi cosul e la 20 de m, eu de ce sa nu arunc??? Daca unii asculta manele la 8 dimineata in drum spre munca la maxim pot sa ascult si eu.

Noi oamenii prindem imediat ideea rea. Daca ala face ceva rau fac si eu insa nu-mi pot explica de ce nu iau si partile bune. :mellow: :mellow: cred ca s-ar discuta vesnic desprea aceasta tema si nu stiu la ce concluzie ajungem in afara de aceea ca suntem niste nesimtiti, frustrati, rai dusmanosi etc :( :( :mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 14:50 
Diva

clarut scrie:

doamne fere.......o fii adevarat? sa spuna asa ceva la radio? eu nu pot sa cred asa ceva...sincer........e putin cu capul femeia asta,sincer sa vb despre propria viata sexuala la tel cu cineva pe care nu-l cunosti si sa-ti jignesti partenerul e prea mult.....dupa parerea mea e putin bolnava :nlol: :nlol:
saraca de ea.....si ce s mai spun de sora ei......trebuie sa-si i-a catrafusele de la ea :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 14:56 
Diva

clarut scrie:

ba eu cred ca este adevarata ... din pacate sunt multi oameni prosti :( ....acuma o ascult si eu si nu m'ai pot de ras ce'i debiteaza mintea la asta :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 14:56 
Veteran

[quote="elyt1000]
doamne fere.......o fii adevarat? sa spuna asa ceva la radio? eu nu pot sa cred asa ceva...sincer........e putin cu capul femeia asta,sincer sa vb despre propria viata sexuala la tel cu cineva pe care nu-l cunosti si sa-ti jignesti partenerul e prea mult.....dupa parerea mea e putin bolnava :nlol: :nlol:[/quote]

nu stiu despre ce e farsa aia insa din cate inteleg e una care isi jigneste partenerul.
Hmmm ce sa spun e cam de prisos tot ce as putea spune. Eu ma intreb ce-o fii zicand partenerul daca a auzit conversatia.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 123  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]