laura_sandu scrie:
nu am mai condus de mult in Bucuresti....

Dar in Cluj...si in general in orasele mari se intampla asta.In general , cei care nu te lasa sunt din orase mici .Soferi care nu stiu nici ce inseamna sens giratoriu...
Pe mine cel mai tare ma dispera soferii care pe langa faptul ca nu te lasa mai si intorc capul..ca si cand nu te vad...acesti soferi din pacate...sunt femei.....
In vacanta si eu sunt calma la volan....uneori prea calma...
dar in perioada sarbatorilor, conduc toti soferii de duminica,cum le spun eu

, care in general sunt....femei pt ca barbatii lor mai beau un paharel si ma dispera ...

.Insa sunt mult mai relaxata intr-adevar si nu claxonez ca nu ma grabesc.dar sunt foarte enervanti....
adevarul e ca, desi sunt o feminista in general, femeile nu se simt chiar in largul lor la volan

sunt fricoase. si eu sunt uneori
pe mine cel mai tare aici ma enerveaza tb cu prioritatea. in belgia domneste prioritatea de dreapta. adica tu esti pe blvd cu tramvai, etc dar dc n-ai semn ca esti pe drum cu prioritate sau intersectie cu un drum secundar tb sa dai prioritate. in bruxelles sunt si multi expati care nu prea inteleg ei care e treaba cu codul rutier belgian dar sunt si o multime de belgieni care nici nu se uita in dreapta. pe astia ii claxonez cu succes! nu suport balenele astea nesimtite care trec fara macar sa priveasca in dreapta
ps: asa le spune si andrei soferilor prosti. soferi de duminica

aici in topul soferilor prosti sunt belgienii, urmati strans de polonezi