Ultima vizită a fost: Acum este 10 Iul 2025, 01:08

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 123  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. IV
MesajScris: 11 Ian 2010, 23:44 
Diva

laura_sandu scrie:

pai...nu vreau sa fac iar diferente intre Ardeal si ...restul tarii....dar la noi se saluta vecinii, se lasa de multe ori masinile sa treaca chiar daca nu au prioritate, intotdeauna se spune buna ziua cand intri intr-o incapere, magazin..etc.si nici nu se arunca pe jos asa de mult..nu spun deloc, dar e mult mai curat.
Chiar as vrea sa va dau un exemplu de bun simt.Avem niste vecini mai noi in bloc.Mie sincer nici nu imi plac.Ne salutam in limita bunului simt si ne zambim politicos,ne intrebam de sanatate.Aseara ...mi-au batut la usa.Cumparasera pt un nepot niste hainute de 6 luni si baietelul era mai mare.Asa ca s-au gandit sa le aduca la Alexandru.Mi-au dat o plasa plina de geci(doua) , pantaloni si bluzite de la Zara si Mini Blue.Pe langa faptul ca nu au fost ieftine cu siguranta, gestul lor m-a impresionat sincer.Nu mi-am schimbat parerea despre ei,in continuare nu imi plac.....dar acum o sa le zambesc mai frumos si nu o sa ma mai supar asa tare ca fac saptamanal chef si asculta muzica care nu imi place. :~*

jos palaria in fata lor :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 23:45 
Diva

logodnica scrie:
of, ai dreptate, credeam si eu in puterea exemplului. spun credeam pentru ca acum nu mai am atat de mult optimism apropos de cel de langa mine. si, probabil ca nici in puterea mea de a mai inghite, de a mai spera. insa, continuu sa salut pe aproape toti vecinii din bloc ( :~* exista totusi o oaie neagra ca in orice comunitate cu care nu ma inteleg deloc), continuu sa zambesc cui ma lasa sa traversez, chiar daca e rosu pt ei si e dreptul meu, las mereu batranii sa o ia in fata la orice coada stau. ba chiar se intampla sa vad cum isi dramuiesc banutii si sfarsesc prin a le cumpara eu ceva ce vad ca isi doresc dar vb cu voce tare ca e prea scump sau trec mai departe tot intorcand privirea dupa acel lucru. si sunt absolut convinsa ca nu sunt singura care face asta. dar suntem din ce in ce mai putini care fac asta, Clarut..si nu suntem vesnici..imbatranim si noi, obosim si noi..si unii isi(ne) pierd(em) speranta pe drum, intre doua injuraturi si trei manele etc

tu esti ultimul mohican Daria :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 23:46 
Diva

laura_sandu scrie:

daca ai si studiat...sa inteleg ca ne onorezi cu prezenta in seara asta?

da, da sunt pe baricade!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 23:48 
Diva

laura_sandu scrie:

pai...nu vreau sa fac iar diferente intre Ardeal si ...restul tarii....dar la noi se saluta vecinii, se lasa de multe ori masinile sa treaca chiar daca nu au prioritate, intotdeauna se spune buna ziua cand intri intr-o incapere, magazin..etc.si nici nu se arunca pe jos asa de mult..nu spun deloc, dar e mult mai curat.
Chiar as vrea sa va dau un exemplu de bun simt.Avem niste vecini mai noi in bloc.Mie sincer nici nu imi plac.Ne salutam in limita bunului simt si ne zambim politicos,ne intrebam de sanatate.Aseara ...mi-au batut la usa.Cumparasera pt un nepot niste hainute de 6 luni si baietelul era mai mare.Asa ca s-au gandit sa le aduca la Alexandru.Mi-au dat o plasa plina de geci(doua) , pantaloni si bluzite de la Zara si Mini Blue.Pe langa faptul ca nu au fost ieftine cu siguranta, gestul lor m-a impresionat sincer.Nu mi-am schimbat parerea despre ei,in continuare nu imi plac.....dar acum o sa le zambesc mai frumos si nu o sa ma mai supar asa tare ca fac saptamanal chef si asculta muzica care nu imi place. :~*

pai sunt diferente. nu le faci tu :) poate dati o fuga si prin sud sa-i mai domoliti pe vecini :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 23:49 
Diva

Ayrun scrie:

ca un bebe mic , jucat, spalat, schimbat, papat si e cel mai fericit :D

pampers imi mai trebuie :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 23:50 
Diva

logodnica scrie:
jos palaria in fata lor :)

sincer si noi ne-am mirat...banuiesc ca suntem mai simpatici decat vrem in fata lor.Sau probabil ca le place Alexandru....:D
Oricum,sincer, eu nu faceam acest gest pt ei.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 23:55 
Diva

clarut scrie:

vezi..daca andrei lucra la procter aveai si pampers... :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 23:56 
Diva

logodnica scrie:
of, ai dreptate, credeam si eu in puterea exemplului. spun credeam pentru ca acum nu mai am atat de mult optimism apropos de cel de langa mine. si, probabil ca nici in puterea mea de a mai inghite, de a mai spera. insa, continuu sa salut pe aproape toti vecinii din bloc ( :~* exista totusi o oaie neagra ca in orice comunitate cu care nu ma inteleg deloc), continuu sa zambesc cui ma lasa sa traversez, chiar daca e rosu pt ei si e dreptul meu, las mereu batranii sa o ia in fata la orice coada stau. ba chiar se intampla sa vad cum isi dramuiesc banutii si sfarsesc prin a le cumpara eu ceva ce vad ca isi doresc dar vb cu voce tare ca e prea scump sau trec mai departe tot intorcand privirea dupa acel lucru. si sunt absolut convinsa ca nu sunt singura care face asta. dar suntem din ce in ce mai putini care fac asta, Clarut..si nu suntem vesnici..imbatranim si noi, obosim si noi..si unii isi(ne) pierd(em) speranta pe drum, intre doua injuraturi si trei manele etc

indiferent cat de putini sunteti important e ca existati. :love: maria va fi educata in acelasi spirit si poate de la ea vor lua exemplu altii... nu dispera. eu cred ca tu nu vei obosi niciodata. nici nu poti fi altfel....ceea ce mi se pare frumos...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2010, 23:57 
Diva

laura_sandu scrie:

sincer si noi ne-am mirat...banuiesc ca suntem mai simpatici decat vrem in fata lor.Sau probabil ca le place Alexandru....:D
Oricum,sincer, eu nu faceam acest gest pt ei.....

si eu cred ca sunteti simpatici. desi vrei tu sa faci pe dura ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 00:11 
Diva

clarut scrie:

indiferent cat de putini sunteti important e ca existati. :love: maria va fi educata in acelasi spirit si poate de la ea vor lua exemplu altii... nu dispera. eu cred ca tu nu vei obosi niciodata. nici nu poti fi altfel....ceea ce mi se pare frumos...

daria este intr-adevar un exemplu de urmat.:)
Chiar povesteam astazi cu ea ca sunt cateva fete pe forum cu care chiar schimb pareri, de la care cer sfaturi si am ce invata.Forumul nu mai este o joaca.Chiar am invatat ceva de aici...si mi-am facut si un mic bagaj de cunostinte :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 00:12 
Diva

clarut scrie:

si eu cred ca sunteti simpatici. desi vrei tu sa faci pe dura ;)

e tare mandra ardeleanca asta..dar stii tu vorba aia..deep deep inside.. :~* e pita Lui Dumnezeu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 00:15 
Diva

clarut scrie:

pai sunt diferente. nu le faci tu :) poate dati o fuga si prin sud sa-i mai domoliti pe vecini :)

mai, au mai venit pe aici..dar nu rezista mult, saracii, sa stii..si pana la urma ori pleaca inapoi in ardeal ca nu se acomodeaza ori se transforma si ei..si mai sunt cateva cazuri care isi pastreaza bunul simt si incearca sa schimbe ceva..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 00:19 
Diva

laura_sandu scrie:

tu esti ultimul mohican Daria :)

:~* nu-s chiar ultimu..ca pe cealalta parte sunt pesimista si am gura mare..sar si eu repede sa trag de urechi pe cineva care a gresit...am si eu bubele mele...destule

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 00:21 
Diva

clarut scrie:

sper din tot sufletul sa reusesc sa ii dau Mariei o buna educatie. sincer iti spun. ca exista tot felul de pericole in jur...dar iti multumesc mult de aprecieri.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 00:23 
Diva

logodnica scrie:
e tare mandra ardeleanca asta..dar stii tu vorba aia..deep deep inside.. :~* e pita Lui Dumnezeu.

dah...buna painea din ardeal :) :food:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 00:26 
Diva

clarut scrie:

am zis schimbat, deci ai si pampers :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 00:27 
Diva

logodnica scrie:
sper din tot sufletul sa reusesc sa ii dau Mariei o buna educatie. sincer iti spun. ca exista tot felul de pericole in jur...dar iti multumesc mult de aprecieri.

o sa-i dai. din asa parinti...o sa fie un suflet bun!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 00:29 
Diva

Ayrun scrie:

am zis schimbat, deci ai si pampers :)

ah, da :) dar asta presupune ca aveam unul si inainte :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 00:32 
Diva

Ayrun scrie:

asa-i pedepseste viata pe prosti, ii loveste unde-i doare mai tare

e..Doamne fereste, cateodata nici macar nu ii poti face prosti, nu sunt prosti...pur si simplu..batuti de soarta..eu de asta mereu spun sa ne apere Dumnezeu ca nu stii cum ti se poate intampla si tie un ghinion oribil..pur si simplu..dintr-o data fara sa te astepti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 01:12 
Diva

logodnica scrie:
e..Doamne fereste, cateodata nici macar nu ii poti face prosti, nu sunt prosti...pur si simplu..batuti de soarta..eu de asta mereu spun sa ne apere Dumnezeu ca nu stii cum ti se poate intampla si tie un ghinion oribil..pur si simplu..dintr-o data fara sa te astepti.

avand in vedere cume traficul din Romania ,nu poti sa ii numesti prosti pe cei care au accident.Din pacate de multe ori se intampla ...pur si simplu....

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 123  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]