Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 15:35

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 123  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. IV
MesajScris: 12 Ian 2010, 11:05 
Diva

buna dimineata fetelor! va doresc o zi cat mai buna!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 11:10 
Diva

neata fetele!!!
dar a-ti vb nu gluma........voi aveti pofta de vb numai seara dupa cate am observat eu.....fain gestul vecinilor tai Laura,frumos din partea lor.....intr-adevar in ardeal e diferit......la Cta vai de noi...... ne salutam doar cu vecinii care locuiesc de mai bine de 10 ani in acelasi bloc,cei noi se fac ca nici nu ne vad sau ne cunosc,dar nici nu si-ar dori lucrul asta.......la magazine nu vei primi niciodata un "buna ziua" sau un "multumesc,o zi buna"........e un lucru rar intalnit,cand mai sunt persoane care o fac li se pare ciudat...traficul e pur si simplu "jungla"....cine are tupeu se baga,cine nu sta ca.......si asteapta.........si asta e cta....oras turistic.....multe fite,figurii si smecherasi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 11:11 
Diva

anidaaa scrie:
buna dimineata fetelor! va doresc o zi cat mai buna!

hei adina ce mai faci? ce face Nicholas?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 11:13 
Diva

Ayrun scrie:

initial am crezut ca se refera la voi :D , dar am vazut ca eram citata eu

sunt asa obisnuita sa ii spui Sabin, ca am uitat de al doilea nume.. :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 11:16 
Diva

SimoBobo scrie:
V-am vizionat din nou pozele...sunteti frumoase si ati fost miresici superbe !!! felicitari inca o data si mai vreau poze cu bebitzele :nblink:
(cum ati pus comentarii la pozele voastre ca eu nu reusesc)

dar unde ai vizionat poze? eu stiam ca nu mai am in album :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 11:16 
Diva

laura_sandu scrie:

sunt asa obisnuita sa ii spui Sabin, ca am uitat de al doilea nume.. :~*

uite ca am mai aflat ceva nou.....eu habar nu aveam ca pe sabin il mai cheama si Alexandru......vezi de aceea sunt eu de acord doar cu un nume la bebe,zapacim si copilul si pe ceilaltii :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 11:17 
Diva

gata am vazut acum ca inca mai am, la un moment dat nu le mai aveam!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 11:20 
Diva

elyt1000 scrie:
uite ca am mai aflat ceva nou.....eu habar nu aveam ca pe sabin il mai cheama si Alexandru......vezi de aceea sunt eu de acord doar cu un nume la bebe,zapacim si copilul si pe ceilaltii :nlol: :nlol:

exista un motiv foarte intemeiat pt care Sabin are si un al doilea prenume( Alexandru), plus de asta la semnatura mea scrie clar Sabin Alexandru, iar fata m-a citat pe mine nu? n-am dc sa zapacesc copilul sau pe altii :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 11:23 
Diva

Ayrun scrie:
exista un motiv foarte intemeiat pt care Sabin are si un al doilea prenume( Alexandru), plus de asta la semnatura mea scrie clar Sabin Alexandruciar fata m-a citat pe mine nu? n-am dc sa zapacesc copilul sau pe altii :)

glumeam anca.....chiar nu m-am uitat niciodata atent......eu stiam de Sabin si atat.....ambele nume sunt frumose dar chiar nu stiam......super tare.....oricum amandoi sunt 2 frumosi......

ps: da acum am vaut si eu ptr prima data la semnatura ta :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 11:25 
Diva

Pai pe website-ul tau Ayrun am vazut poze...unele fete au website ,altele album foto
Ia sa ne spui povestea numelui puiului tau...de ce Sabin Alexandru ? :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 11:26 
Diva

elyt1000 scrie:
glumeam anca.....chiar nu m-am uitat niciodata atent......eu stiam de Sabin si atat.....ambele nume sunt frumose dar chiar nu stiam......super tare.....oricum amandoi sunt 2 frumosi......

ps: da acum am vaut si eu ptr prima data la semnatura ta :rofl: :rofl:

mi-am dat seama de asta :nlol: ! este scris foarte mic

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 11:35 
Diva

SimoBobo scrie:
Pai pe website-ul tau Ayrun am vazut poze...unele fete au website ,altele album foto
Ia sa ne spui povestea numelui puiului tau...de ce Sabin Alexandru ? :hug:

am uitat de website :))!!

motivul cred ca mai e scris pe aici pe undeva:D, tatal meu Alexandru, si-a dorit foarte tare un baiat, pe care era cat pe aproape sa-l aiba , dar mama a pierdut sarcina (gemeni), iar cand a aflat ca eu voi avea un baietel , s-a emotionat foarte , foarte tare binenteles ca s-a si bucurat si asa am decis ca primul lui nepote se va numi pe langa Sabin si Alexandru, stiti voi fetele trag cu tatii. cam atat, iar pentru el inseamna f mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 11:36 
Diva

Foarte frumos... :napplause:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 11:37 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
neata fetele!!!
dar a-ti vb nu gluma........voi aveti pofta de vb numai seara dupa cate am observat eu.....fain gestul vecinilor tai Laura,frumos din partea lor.....intr-adevar in ardeal e diferit......la Cta vai de noi...... ne salutam doar cu vecinii care locuiesc de mai bine de 10 ani in acelasi bloc,cei noi se fac ca nici nu ne vad sau ne cunosc,dar nici nu si-ar dori lucrul asta.......la magazine nu vei primi niciodata un "buna ziua" sau un "multumesc,o zi buna"........e un lucru rar intalnit,cand mai sunt persoane care o fac li se pare ciudat...traficul e pur si simplu "jungla"....cine are tupeu se baga,cine nu sta ca.......si asteapta.........si asta e cta....oras turistic.....multe fite,figurii si smecherasi

La noi la etaj de curand (maxim 2 luni) s-a mutat o noua vecina...ea este singura cu o fetita de 5 ani...si lucreaza ca si sofer unui fotomodel (de sex feminin) ....tot face curse romania-italia ....si desi nu am vorbit foarte mult cu ea mi-a lasat cheia de la apartament sa-i hranesc porcusorul de guineea ....fetita o lasa la sotul ei sau la parinti cat este plecata.

Deasemenea vecinul de deasupra noastra ne lasa cheia de la apartament 3 luni pe an cat ei sunt plecati in strainatate sa le udam florile din apartament :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 11:39 
Diva

Ayrun scrie:

exista un motiv foarte intemeiat pt care Sabin are si un al doilea prenume( Alexandru), plus de asta la semnatura mea scrie clar Sabin Alexandru, iar fata m-a citat pe mine nu? n-am dc sa zapacesc copilul sau pe altii :)

da' nu te-a tras nimeni la raspundere...nu te supara! confuzia s-a creat, evident, din moment ce doua persoane au inteles altceva...probabil din neatentie, da...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 11:41 
Diva

Ayrun scrie:

am uitat de website :))!!

motivul cred ca mai e scris pe aici pe undeva:D, tatal meu Alexandru, si-a dorit foarte tare un baiat, pe care era cat pe aproape sa-l aiba , dar mama a pierdut sarcina (gemeni), iar cand a aflat ca eu voi avea un baietel , s-a emotionat foarte , foarte tare binenteles ca s-a si bucurat si asa am decis ca primul lui nepote se va numi pe langa Sabin si Alexandru, stiti voi fetele trag cu tatii. cam atat, iar pentru el inseamna f mult

imi pare rau pt gemeni :( dar gestul vostru a fost frumos!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 11:46 
Diva

Si pe socrul meu il cheama Alexandru si e terminat ca noi am ales acest nume.
Fratele meu e Radu Alexandru, si numele meu de fata era Sandu...asa ca si tata e un fel de Alexandru :~* :lol:
E plin de Alexandru la noi in familie.Dar sincer..e numele pe care imi doresc de mica sa il pun copilului meu si acesta este motivul pt care l-am ales.Daca s-a si potrivit ...foarte bine.

Anca scrie mai mare in semnatura sa nu mai existe confuzii :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 11:47 
Diva

clarut scrie:

imi pare rau pt gemeni :( dar gestul vostru a fost frumos!

multumesc Clarut !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 11:52 
Diva

carlita scrie:

Sa stii ca la noi in bloc se saluta vecinii, ba ii salutam si pe cei din blocul vecin pe care i-am cunoscut de cand locuim aici...ba chiar ne si vizitam uneori sau vara iesim la padure cu cei mai apropiati. Atunci cand se face curatenie la bloc ne adunam tot timpul mai multi si facem curatenie la bloc (taiat gard viu, greblat, plantat flori in gradinute...etc).
La magazin tot timpul cand ma duc aud un "Buna ziua" si bineinteles ca atunci cand cumpar ceva tot timpul spun un multumesc iar unele din vanzatoare chiar sunt amabile, mai sunt si cateva mai rele....dar din punctul meu de vedere e chiar ok.
Cat despre batrane si femei insarcinate, tot timpul am lasat in fata mea si am vazut si alti oameni care au procedat la fel...mai ales atunci cand mergi si stai la rand sa platesti diverse facturi.

Cat despre trafic, intotdeauan trec la trecere de pietoni si atunci cand se poate sa fie de aceea cu stop pentru ca sunt soferi care nu opresc la toate trecerile de pietoni doar daca au stop...in rest Mihai e un bun sofer, foarte calm, eu nu sunt atat de calma ca si el...chiar si atunci cand ii iese unul in fata in timp ce noi ne aflam pe drumul cu prioritate el nu se oboseste sa claxoneze, ii lasa pe altii sa intre sau sa iasa de undeva si intotdeauna multumeste atunci cand este lasat. Probabil ca nu este la fel in toate orasele dar eu cred ca exista si oameni civilizati in tara noastra frumoasa.

stiu ca la voi e diferit. din pacate insa, eu mai departe de brasov nu ajung decat f rar si sunt tot timpul intoxicata de bucurestenii fara maniere :-` eu salut tot timpul in magazine si uneori nu-mi raspunde nimeni. alteori ii vad mirati ca cineva ii saluta :( acum nu va imaginati ca e tot timpul asa. dar ma enerveazaca exista si astfel de situatii. iar cat stam la prietena mea, intr-un bloc de 8 etaje ne intalnim tot timpul cu vecini in lift pe care eu ii salut si ea mai mult nu. si rade de mine c-o fac...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 11:55 
Moderator Ghidul Miresei

Clarut, pai data viitoare cand vi in tara eu te invit cu cel mai mare drag la Cluj :p ...si promit ca o fac si pe ghidul turistic :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 123  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]