Jamilla82 scrie:
neata fetele!!! sunt ingrozita, azi avem peste 30 oameni la srev. vaaai...o sa scriu la rapoarte de o sa ma satur.
ne reauzim, av doresc o zi minunata si va imbratisez!!!
ps> cele care stati deja impreuna u ai vostri, cum faceti cu finantele la comun, cum faceti la facturi si restul? noi inca invatam sa ne dfescurcam la comun si nu stim cum sa gestionam bine banii, cum s afacem si cu cardurile, cat sa scoatem pt aia si ailalta si asa mai departe. Astept sfaturi

Jami, noi avem banii la comun de cand ne-am mutat impreuna, adica de aproape 3 ani. Noi nu prea tinem cont care cat cheltuieste, pentru ca sunt banii nostri, ai amandurora. Nu scoatem toti banii la salariu ca sa-i punem la gramada, ci incercam sa impartim in felul urmator: cardul lui este un fel de pusculita si il folosim doar pentru platile online ale facturilor (care merg platite online) si pentru a scoate sume mari de bani, de care avem nevoie pentru masina, lucrarile la casa etc. De pe cardul meu, scoatem banii cu care platim rata la credit si mai scoatem pentru abonamente, alte cheltuieli diverse, platit benzina cu cardul etc. Pentru cheltuielile zilnice, avem o suma de bani pe care ii tinem in casa si luam fiecare din ei cat ne trebuie in ziua respectiva. Avem incredere unul in celalalt si nu stam sa ne cerem socoteala care pe ce a cheltuit banii.
Nu este chiar atat de greu, cu bunavointa veti reusi si o sa va obisnuiti. Noi nu am stat niciodata sa calculam, eu am scos atat, tu atat, ci pur si simplu, am lasat lucrurile sa mearga de la sine. Sii... cel mai important, niciodata nu ne-am scos ochii unul altuia ca unul castiga mai mult, iar celalalt mai putin, banii mei sunt si ai lui si viceversa. Sper sa iti fie de folos sfaturile mele!
Pupici tuturor miresicilor!!!!!