Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 07:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 3230 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 162  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: off-topic miresici de iulie 2010
MesajScris: 12 Ian 2010, 13:52 
Veteran

camisimo scrie:
buna ce faceti jami ma bucur ca ai reusit sa-l convingi pe iubitul tau sa va mutati la casa. noi amandoi stam la bloc si ne-am dori o casa sper sa si reusim.
pupici la toate fetele :-* :-* :-* :-* :-*

nu l-am convins eu, nici macar nu am mai deschis subiectul luni intregi, vorbiseram noi in 2009 prin primavara ca dupa revelionul 2009-2010 sa ne mutam impreuna si nu am l- crezut si dupa revelion mi-a zis ca vine cu bagajele si a si venit, dar tb sa recunosc ca nu am crezut pana nu am vazut :))))))))))))))))))))))))

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 15:03 
Diva

buna

pe mine m-a luat o durere de stomac ingrozitoare nici nu ma pot misca :cry:
dar totusi oleak tot am deschis calc sa mai citesc ce ati scris :lol:
aa..noi cu banutii suntem la comun, stam impreuna de vreo 5 ani, dar eu cateodata tot mai fac figuri si am gura mai mare :wacko: :nlol: :nlol: in schimb el este f intelegator si ffffff bunnnn ne completam unul pe celalalt, ne intelegem si asta conteaza

pupicei fetelor, servici usor jami si ai grija cu pacientii si cu gripa asta noua

:hug: :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 15:23 
Senior

oana scumpo stai linistitaaaa!!!! te inteleeeg!!!! mai ales ca trebuie sa ai muuult timp la dispozitie!!!!
simo mersy!!! acum am vazut cum sa faaac!!!! :wall:
sunt fff happy ca am primit mail si sambata la 11 merg sa probez rochiiiteeeee!!! doamne ce emotiiii am!!!! va puuup :hug: :hug: :hug: :-* :-* :-* :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 15:33 
Veteran

Salutare miresici :hug: ,

Mai greu dar mi-am facut si eu aparitia :ndance: (de azi de la 9 si pana acum nu am avut curent m-am simtit ca in epoca de piatra :wall: o zi imi iau si eu concediu si at nu am curent :nerv: )

Va pup pe toate :-*, ma bag la recuperat ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 15:57 
Veteran

Roxi - sper sa treci peste probleme cat mai repede. Mi-a placut foarte mult setul taud e bijuterii, sa-l stapanesti sanatoasa.
Bianca- noi o sa avem open bare unde se vor ocupa chelnerii de servirea invitatiilor.
Eu o sa ma duc in seara asta sa fac vaccinul.

Jamilla- o sa aveti timp sa va obisnuiti cu aceste schimbari care au aparut acum ca v-ati mutat impreuna ;)

pupiciiiiiiiiiiiiiiiiiii :lips: pt toate miresicile :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 16:05 
Veteran

neata fetele pe la amiaza.. :hap_w:
acum am apucat si eu sa intru... :wall: mi'am facut nervi pe aici pana acum..
dar acum gata m'am calmat si am venit sa ma relaxez cu voi.. :hug:
nici eu nu imi fac vaccinul...
va pup.. :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 16:09 
Senior

eu am fost azi la spital sa imi fac vaccinul si m-au amanat pana saptamana viitoare...mi-au spus ca nu e bine daca sunt putin racita...ca se poate sa fac o forma mai puternica de virozaaaa...o fi vreun semn :unsure: ?? va puuup :-* :-* :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 16:36 
Veteran

elogio scrie:
eu am fost azi la spital sa imi fac vaccinul si m-au amanat pana saptamana viitoare...mi-au spus ca nu e bine daca sunt putin racita...ca se poate sa fac o forma mai puternica de virozaaaa...o fi vreun semn :unsure: ?? va puuup :-* :-* :hug: :hug:

nu cred ca e un semn, si eu sunt putin fonfaita si am intrebat daca am voie sa-l fac si mi-au zis ca atata timp cant nu fac febra il pot face acum nu stiuc e sa-ti zic

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 17:11 
Diva

ionela, fa-ti un ceai si baga-te in patut!

vaccinul mi se pare logic sa fie facut cand esti sanatos.. daca tusesti/stranuti, curge nasul.. nu ai cum sa il faci.

apropo de mutatul la casa, eu innebunesc la casa (ai mei s-au mutat la casa).. nu-mi place deloc. asa bine ma simt la bloc.. :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 17:13 
Diva

elogio scrie:
am uitat sa va intreb ceva important!!!! ce faceti in weekend???? mergeti la targ???? ce parere aveti??? :hug: :hug: :-* :-* :-*

eu merg la targ ..sper sa nu fie tim ppierdut :curse:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 17:39 
Veteran

Jamilla82 scrie:
neata fetele!!! sunt ingrozita, azi avem peste 30 oameni la srev. vaaai...o sa scriu la rapoarte de o sa ma satur.

ne reauzim, av doresc o zi minunata si va imbratisez!!!

ps> cele care stati deja impreuna u ai vostri, cum faceti cu finantele la comun, cum faceti la facturi si restul? noi inca invatam sa ne dfescurcam la comun si nu stim cum sa gestionam bine banii, cum s afacem si cu cardurile, cat sa scoatem pt aia si ailalta si asa mai departe. Astept sfaturi :curse: :wall:

Jami, noi avem banii la comun de cand ne-am mutat impreuna, adica de aproape 3 ani. Noi nu prea tinem cont care cat cheltuieste, pentru ca sunt banii nostri, ai amandurora. Nu scoatem toti banii la salariu ca sa-i punem la gramada, ci incercam sa impartim in felul urmator: cardul lui este un fel de pusculita si il folosim doar pentru platile online ale facturilor (care merg platite online) si pentru a scoate sume mari de bani, de care avem nevoie pentru masina, lucrarile la casa etc. De pe cardul meu, scoatem banii cu care platim rata la credit si mai scoatem pentru abonamente, alte cheltuieli diverse, platit benzina cu cardul etc. Pentru cheltuielile zilnice, avem o suma de bani pe care ii tinem in casa si luam fiecare din ei cat ne trebuie in ziua respectiva. Avem incredere unul in celalalt si nu stam sa ne cerem socoteala care pe ce a cheltuit banii.
Nu este chiar atat de greu, cu bunavointa veti reusi si o sa va obisnuiti. Noi nu am stat niciodata sa calculam, eu am scos atat, tu atat, ci pur si simplu, am lasat lucrurile sa mearga de la sine. Sii... cel mai important, niciodata nu ne-am scos ochii unul altuia ca unul castiga mai mult, iar celalalt mai putin, banii mei sunt si ai lui si viceversa. Sper sa iti fie de folos sfaturile mele!

Pupici tuturor miresicilor!!!!! :hap_w:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 17:48 
Veteran

Apropo de ce ati mai vorbit pe aici, despre mersul la targ, vaccin, statul la casa...

La targ nu merg, mi-a ajuns o data, m-am lecuit...

Vaccinul nu mi-l fac si nimeni dintre ai mei nu si-l face, nici macar sora mea, care e asistent stomatolog nu si-l face. Motivele - teama de reactiile adverse si la efectele vaccinului pe viitor, plus ca am auzit cateva cazuri de persoane care au murit dupa ce au facut vaccinul, deci nu! Eu nici pe cel antigripal simplu nu mi l-am facut niciodata, pur si simplu nu am avut nevoie.

Mie imi place foarte mult sa stau la casa, am crescut la tara si avantajele fata de statul la bloc sunt multiple: aer curat, spatiu muuuult mai mult, curte, flori, loc de joaca pentru animalute, catei pisicute, care se simt mult mai bine la curte decat inchisi intre 4 pereti in apartament; fara vecini care sa te baraie cu bormasina cand ti-e lumea mai draga, sau si mai rau, sa-i auzi tipand sa dai muzica mai incet, sa vorbesti mai incet sau mai stiu eu ce, cu ochii pe vizor toata ziua buna ziua, administrator care sa inregistreze cine vine, cine pleaca de la tine....si lista poate continua. Am stat si la bloc, cativa ani buni (cel putin 6) si nu mi-a placut deloc.

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 18:06 
Senior

timp pierdut???? eu imi pun maaari spetante in targ... e singurul la care ajung ...asa ca sper sa imi rezolv mai toate treburile acuum!!!!
sa aveti o searaa minunataa!!! :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 18:14 
Diva

maddy, cine a murit pentru ca a facut vaccin??
nu s-au auzit cazuri de deces DIN CAUZA/DATORATE vaccinului.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 18:20 
Veteran

elogio scrie:
am uitat sa va intreb ceva important!!!! ce faceti in weekend???? mergeti la targ???? ce parere aveti??? :hug: :hug: :-* :-* :-*

si eu merg la targ sambata, sper sa fie mai bine :npray: decat la cel din noiembrie unde a fost pierdere de timp :x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 21:04 
Veteran

Cat_Eyes scrie:
maddy, cine a murit pentru ca a facut vaccin??
nu s-au auzit cazuri de deces DIN CAUZA/DATORATE vaccinului.

Nu s-au auzit public, normal, dar eu personal am auzit de 2 cazuri, la niste cunostinte ale unei colege: o fata de 23 de ani si o femeie insarcinata, sanatoase, au murit la cateva ore dupa ce au facut vaccin.

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 21:24 
Diva

Buna seara fetilii :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 21:46 
Diva

buna seara si de la mine...Acum am ajuns si eu acasa :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 21:50 
Veteran

Buna Simo si Nico :-*
Ce faceti? :hug: :hug:

Pup toate miresicile :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 22:11 
Diva

maddy8 scrie:

Nu s-au auzit public, normal, dar eu personal am auzit de 2 cazuri, la niste cunostinte ale unei colege: o fata de 23 de ani si o femeie insarcinata, sanatoase, au murit la cateva ore dupa ce au facut vaccin.

imi este greu sa cred ca nu s-ar face publice. ce vor, genocid in masa?
tu spui ca erau sanatoase. are cineva dovezi ca ar fi fost sanatoase? analize facute inainte? asa, teoretic, multi dintre noi se considera sanatosi.

in plus, e foarte posibil ca fata sa fi fost alergica la ceva. nu e de joaca .cu alergiile! iar la femei insarcinate exista oricum alte aspecte care trebuiesc luate in calcul cand se recomanda vaccinul.
in concluzie, trebuie sa ne gandim de 100 de ori inainte de a-l face.

Buna, Simo si Nico!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 3230 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 162  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]