Ultima vizită a fost: Acum este 10 Iul 2025, 01:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 123  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. IV
MesajScris: 12 Ian 2010, 13:12 
Diva

laura_sandu scrie:
noi am fost de mai multe ori impreuna si in Moldova si in Maramures.Chiar va recomand sa vizitati si manastirile din Moldova si Bucovina si Maramuresul vechi, manastirile...

manastirile le-am vizitat si eu si mi-au placut foarte mult si abia astept sa ajung iar pt ca este drept ca au trecut catva ani de atunci

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 13:47 
Diva

laura_sandu scrie:

pai in Cluj nu sunt localuri.Acesta este motivul pt care se indreapta toti spre bucuresti.

da probabil, era vb sa o faca undeva langa padure, parca zicea ceva si de un lac nu stiu daca este ceva local sau aveau de gand sa ia vreun cort :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 14:02 
Diva

Ayrun scrie:

da probabil, era vb sa o faca undeva langa padure, parca zicea ceva si de un lac nu stiu daca este ceva local sau aveau de gand sa ia vreun cort :-S

banuiesc ca e vorba de Motel Gilau sau de Sun Garden.
Amandoua locatiile sunt foarte frumoase,dar au o servire sub orice critica...
La Sun Garden am si eu poze pe Hi5 puse

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 17:25 
Diva

laura_sandu scrie:

banuiesc ca e vorba de Motel Gilau sau de Sun Garden.
Amandoua locatiile sunt foarte frumoase,dar au o servire sub orice critica...
La Sun Garden am si eu poze pe Hi5 puse

se pare ca asta cu servirea chelnerilor..in Romania este o problema universala. eu totusi in continuare sustin cauza Ardealului, pentru ca deja de la Brasov in sus (cum zicea si Clarut) e alta lume si simti cand intri intr-un local de la buna ziua pe are ti-l dau pana la felul cum iau comanda sau ti-o aduc la masa. dar cum asa, Laura, chiar critica e servirea la aceste doua localuri?! oare dece?! pentru ca stiu ca sunt singurele din zona si vor aveam mereu clineti..isi permit? uite atsa e iar un subiect pe care mi-ar placea sa-l dezbatem..ce parere aveti despre servitul ospatarilor / chelnerilor din Romania. si despre faptul ca nu le e teama nici macar de Protectia consumatorului sau ca ar putea fi inlocuiti de patron, pentru ca de multe ori patronul e si el la fel de gretos..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 17:35 
Moderator Ghidul Miresei

logodnica scrie:
se pare ca asta cu servirea chelnerilor..in Romania este o problema universala. eu totusi in continuare sustin cauza Ardealului, pentru ca deja de la Brasov in sus (cum zicea si Clarut) e alta lume si simti cand intri intr-un local de la buna ziua pe are ti-l dau pana la felul cum iau comanda sau ti-o aduc la masa. dar cum asa, Laura, chiar critica e servirea la aceste doua localuri?! oare dece?! pentru ca stiu ca sunt singurele din zona si vor aveam mereu clineti..isi permit? uite atsa e iar un subiect pe care mi-ar placea sa-l dezbatem..ce parere aveti despre servitul ospatarilor / chelnerilor din Romania. si despre faptul ca nu le e teama nici macar de Protectia consumatorului sau ca ar putea fi inlocuiti de patron, pentru ca de multe ori patronul e si el la fel de gretos..

Eu cred ca sunt multe localuri frumoase in Cluj-Napoca dar din pacate mult prea mici pentru nunti mai mari de 120 de persoane. Restaurante mari intr-adevar avem foarte putine de aceea multe persoane opteaza pentru corturi sau cantine(unde intra de la 200 persoane in sus). Sunt restaurante in care esti primit bine, esti servit bine iar mancarea este excelenta dar sunt restaurante unde trebuie sa astepti sa iti vina un chelner la masa sa te intrebe ce doresti sau sa iti lase un meniu pentru a comanda, cred ca asa este pe tot locul...oriunde ne-am invarti avem si bune si rele.

Eu la Sun Garden nu am mancat, dar la Motel Gilau, Hotel Stil (care se afla tot pe langa padure si este un hotel frumos de 3 stele) da...din pacate nu de atat de multe ori incat sa pot sa spun un lucru cert, dar pana acum am fost servita destul de bine la ambele localuri, nu ma plang de nimic deocamdata...am nimerit in localuri mai proaste.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 17:39 
Diva

totusi nu cred ca asa este peste tot..sincer.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 17:43 
Moderator Ghidul Miresei

logodnica scrie:
totusi nu cred ca asa este peste tot..sincer.

cum asa? :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 18:06 
Diva

carlita scrie:

Eu cred ca sunt multe localuri frumoase in Cluj-Napoca dar din pacate mult prea mici pentru nunti mai mari de 120 de persoane. Restaurante mari intr-adevar avem foarte putine de aceea multe persoane opteaza pentru corturi sau cantine(unde intra de la 200 persoane in sus). Sunt restaurante in care esti primit bine, esti servit bine iar mancarea este excelenta dar sunt restaurante unde trebuie sa astepti sa iti vina un chelner la masa sa te intrebe ce doresti sau sa iti lase un meniu pentru a comanda, cred ca asa este pe tot locul...oriunde ne-am invarti avem si bune si rele.

Eu la Sun Garden nu am mancat, dar la Motel Gilau, Hotel Stil (care se afla tot pe langa padure si este un hotel frumos de 3 stele) da...din pacate nu de atat de multe ori incat sa pot sa spun un lucru cert, dar pana acum am fost servita destul de bine la ambele localuri, nu ma plang de nimic deocamdata...am nimerit in localuri mai proaste.

Ai dreptate, sunt multe localuri frumoase cu servire excelenta in Cluj, dar mici din pacate....
Sun Garden este dupa parerea mea una dintre cele mai frumoase locatii din Cluj.E si scump, dar servirea e groaznica....
La Motel Gilau, eu am asteptat de fiecare data cate o ora pana veneau sa ma intrebe ce vreau sa comand...Si nici macar nu e bun pestele....Noi mergem acolo pt ca e frumoasa locatia.
La Stil nu am mancat..
Oricum, ca o concluzie, parerea mea este ca servirea depinde de patron.Cum isi plateste angajatii, ce pretentii are....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 18:20 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
Ai dreptate, sunt multe localuri frumoase cu servire excelenta in Cluj, dar mici din pacate....
Sun Garden este dupa parerea mea una dintre cele mai frumoase locatii din Cluj.E si scump, dar servirea e groaznica....
La Motel Gilau, eu am asteptat de fiecare data cate o ora pana veneau sa ma intrebe ce vreau sa comand...Si nici macar nu e bun pestele....Noi mergem acolo pt ca e frumoasa locatia.
La Stil nu am mancat..
Oricum, ca o concluzie, parerea mea este ca servirea depinde de patron.Cum isi plateste angajatii, ce pretentii are....

Eu nu am mancat peste la Motel Gilau, sper sa nici nu mananc daca spui ca nu e bun :p .... privelistea e superba intr-adevar, aia imi place si mie cel mai mult :~*

ma pun inapoi la film :D....al 5-lea episod pe ziua de azi din Gossip Girl...nu stiu ce m-a apucat sa vad filmul asta, dar imi plac filmele cu moda, haine...etc :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 18:26 
Diva

laura_sandu scrie:

La Stil nu am mancat..
Oricum, ca o concluzie, parerea mea este ca servirea depinde de patron.Cum isi plateste angajatii, ce pretentii are....[/quote]
si eu consider ca servirea depinde de patron...daca nu esti platit bine si mai esti si stresat cu siguranta nici tu nu o sa te porti frumos cu clienti...o sa te doara in cot de ei chiar daca nu sunt ei vinovati si din pacate sunt o gramada de astfel de patroni si in general la localuri destul de mari

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 20:00 
Diva

buna seara,fetele!
ce mai faceti?
of,Doamne ce copilasi frumosi aveti toate..sa va traiasca ,fetelor tuturor!
am vazut ca si any a nascut ..nu stiam...
cum e sa fiti mamici?emotii mari?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 20:20 
Diva

krysstynna scrie:
buna seara,fetele!
ce mai faceti?
of,Doamne ce copilasi frumosi aveti toate..sa va traiasca ,fetelor tuturor!
am vazut ca si any a nascut ..nu stiam...
cum e sa fiti mamici?emotii mari?

buna seara Cristina :) ce mai faci? nu ai mai intrat de ceva timp.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 20:55 
Diva

buna seara, fetelor!cam liniste in zona...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 20:58 
Diva

laura_sandu scrie:

daaa...cand vin si eu nu mai vb nimeni :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 21:11 
Diva

laura_sandu scrie:

ce faci, Laura?! ce face Ionut, a ajuns cu bine acasa?si pisoiasul a fost cumintel? O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 21:12 
Diva

anidaaa scrie:

daaa...cand vin si eu nu mai vb nimeni :(

mai sunt si eu..dar vad ca acum nu mai e nimeni

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 21:13 
Diva

logodnica scrie:
mai sunt si eu..dar vad ca acum nu mai e nimeni

sunt eu sunt eu :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 21:16 
Diva

anidaaa scrie:

sunt eu sunt eu :~*

ce faceti :hug: ce face Nicholas?! si tu cum de ai nitel timp..e mamica ta la tine?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 21:17 
Diva

logodnica scrie:
ce faceti :hug: ce face Nicholas?! si tu cum de ai nitel timp..e mamica ta la tine?

nu mai este. a stat ieri si azi ca am avut treaba...imi incep si eu incet incet activitatile.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2010, 21:19 
Diva

fetelor, voi va vaccinati contra gripei porcine?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 123  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]