Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 07:14

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 3230 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 162  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: off-topic miresici de iulie 2010
MesajScris: 13 Ian 2010, 13:12 
Diva

Jamilla82 scrie:
buna ziua fetelor!!!
imi facui cafeaua l;a 7.30 am si NU apucai s ao beau

fetelor, e nebunie, de unde naiba atatia oameni la mine azi... deja depasiram 40

revin

am intrat sa va salut, sa va pupic, sa va spun ca ma gandesc la voi si sa va imbratisez!!!

fetelor, am citit in urma dar raspund acum nicoletei, ca e suparata si eu sunt pe fuga si recuperez si cu voi curand :hug:

nicoleta, nu dispera, stiu ca e o situatie absolut frustranta si mai stiu ca, orice am spune noi, nu te ajuta [ptrea mult acum. Uite niste idei: in afara de frati, ai putea vecini apropiati cu ai tai, colegi de serviciu de ai vostri sau ai lui sau ai tai, mai apropiati...pana la urma, puteti avea si o pereche de nasi fara obligatii financiare, cred ca multi din cauza banilor ajung sa refuze (mai ales cu criza). Eu am nas pe matusa si unchiul meu, au fost nasii mei de botez si asa a fost sa fie.

nicoleta, curaj si gandeste-te exact unde nu te-ai gandit pana acum, tocmai de acolo sare iepurele :nblink: si inca ceva> simobobo are dreptate, daca nu e vb d eviata si moarte, aproape orice are rezolvare, curaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ma gandesc la tine, te imbratisez!!!!!!!!!!!!!!!! :hap_w: ma intorc la munca, revin cand reusesc, va pupiiiiic!!!!

multumesc mult pt incurajari....sper ca in viitorul apropiat sa gasim si noi nasi

Serviciu usor in continuare...sa fie cat mai lejer :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Ian 2010, 13:26 
Senior

helooo feteleee!!!
nici nu stiu ce sa spun gandindu-ma la situatia ta nico... oamnenii pot fi uimitori... poate au dreptate fetele si situatia asta de datoreaza crizei, obligatiilor financiare la care se gandesc cei carora le-ai propus... sfatul meu e sa incerci o noua abordare... :p nu e capat de luuume!!!! ce e a vostru e pus deoparte!!!! :hug: :hug: :hug:
apropo de cinste... noi le-am spus prietenilor apropiati si nasilor ca din partea lor nu asteptam decat prezenta si voie buna...
despre camasa va spun ca nu e potrivita cea cu maneca scurta... :nono: :nono: la evenimente e obligatoriu sa poarte miresoii maneca lunga..
pup pe toooate :hug: :hug: :-* :-* :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Ian 2010, 13:29 
Veteran

elogio scrie:
helooo feteleee!!!
nici nu stiu ce sa spun gandindu-ma la situatia ta nico... oamnenii pot fi uimitori... poate au dreptate fetele si situatia asta de datoreaza crizei, obligatiilor financiare la care se gandesc cei carora le-ai propus... sfatul meu e sa incerci o noua abordare... :p nu e capat de luuume!!!! ce e a vostru e pus deoparte!!!! :hug: :hug: :hug:
apropo de cinste... noi le-am spus prietenilor apropiati si nasilor ca din partea lor nu asteptam decat prezenta si voie buna...
despre camasa va spun ca nu e potrivita cea cu maneca scurta... :nono: :nono: la evenimente e obligatoriu sa poarte miresoii maneca lunga..
pup pe toooate :hug: :hug: :-* :-* :-*

Deja mi-e mila de el saracu, el cu menca lunga eu cu o mie de straturi la rochie,o sa murim de cald!!!O data suntem mirese, asta e inghitim. :rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Ian 2010, 13:32 
Diva

Da da si eu sunt tot pentru camasa cu maneca lunga !!!

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Ian 2010, 13:38 
Diva

SimoBobo scrie:
Da da si eu sunt tot pentru camasa cu maneca lunga !!!

maneca lunga e mai eleganta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Ian 2010, 13:38 
Senior

Deja mi-e mila de el saracu, el cu menca lunga eu cu o mie de straturi la rochie,o sa murim de cald!!!O data suntem mirese, asta e inghitim. :rocker:[/quote]
:)))) si mie de al meeeeu:))))) mai ales ca are si vreo 20 de kg in plus care tin de caaaald nu gluma:))))) e asa funny ca eu ii tot spun ca va fi ingrozitor de cald (sau va plouaaa!!! dar la asta nu vreau sa ma gandeeesc!!!) si el ma linisteste ca va rezistaaa!!!! nu creeed si sunt convinsa ca la sedinta foto care va fi pe la 3-4 va face un scandal:))) oricum m-am gandit cu nasa sa avem camasi de schimb!!!! (vreo 4:))) ca si al ei e la fel de marioc:))))) va puuup:* :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Ian 2010, 13:45 
Diva

elogio scrie:
:)))) si mie de al meeeeu:))))) mai ales ca are si vreo 20 de kg in plus care tin de caaaald nu gluma:))))) e asa funny ca eu ii tot spun ca va fi ingrozitor de cald (sau va plouaaa!!! dar la asta nu vreau sa ma gandeeesc!!!) si el ma linisteste ca va rezistaaa!!!! nu creeed si sunt convinsa ca la sedinta foto care va fi pe la 3-4 va face un scandal:))) oricum m-am gandit cu nasa sa avem camasi de schimb!!!! (vreo 4:))) ca si al ei e la fel de marioc:))))) va puuup:* :hug: :hug:

logic, trebuie sa aiba neaparat cel putin o camasa de schimb, parerea mea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Ian 2010, 13:45 
Veteran

al meu e mister muscolo cel slab si lungan:))) doar un pic de burtica are :)) si aseara imi zicea ca e gras si eu i-am zis ca e nebun ;))) eu sunt plinuta casei (zic astia ai casei ca acum as avea eu gargauni, k am slabit muuult, ca nu is zdravana) rokia mea de mireasa are marimea 4, si nu am purtat in viata mea marimea 4, nu stiu cat inseamna la noi in europa, inainte purtam 38-40 la camasi, acum 36-38)

si eu tot pt maneca lunga sunt, il pun sa si suflece dupa miezul noptii manecile :nlol:

fetelor, lavi, va pupicesc, lavi spor la proba de rochii, o sa vezi ca iti vei gasi pe cea the one :)))

la noi nu stiu daca isi mai ia radu meu camasa de skimb, ca avem cununia la biserik la 5 pm , apoi ceva sedinta foto mai scurta si apoi hai hai la petrecere (si cununia civila in primavara).

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Ian 2010, 13:47 
Senior

Jamilla82 scrie:
al meu e mister muscolo cel slab si lungan:))) doar un pic de burtica are :)) si aseara imi zicea ca e gras si eu i-am zis ca e nebun ;))) eu sunt plinuta casei (zic astia ai casei ca acum as avea eu gargauni, k am slabit muuult, ca nu is zdravana) rokia mea de mireasa are marimea 4, si nu am purtat in viata mea marimea 4, nu stiu cat inseamna la noi in europa, inainte purtam 38-40 la camasi, acum 36-38)

si eu tot pt maneca lunga sunt, il pun sa si suflece dupa miezul noptii manecile :nlol:

fetelor, lavi, va pupicesc, lavi spor la proba de rochii, o sa vezi ca iti vei gasi pe cea the one :)))

oana draga daca nu esti pe mess sa iti trimit rochia am s-o trimit in maaail....astept parerea taaaa:*:*:* :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Ian 2010, 14:05 
Diva

elo ce rochita ???????????????? "da si mia" :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Ian 2010, 14:10 
Senior

SimoBobo scrie:
elo ce rochita ???????????????? "da si mia" :eek:

mi-am gasit o alta rochita!!!! eu zic ca asta e the one.... merg sa probez sambata la11!!!! am emotiiii!!!problema e ca exact modelul ales de mine nu este:(( dar probez ceva asemanator....:p hai ca incerc sa atasez pozuta ...sa imi spuneti parerea!!! sinceraaa!!! :hug: :hug: :hug: :hug: :-* :-* :-*

Fişiere ataşate:
airebarcelona byron.jpg
airebarcelona byron.jpg [ 35.28 KiB | Vizualizat de 4622 ori ]
Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Ian 2010, 14:13 
Diva

Te duci la aire barcelona ?????? wow e superba rochita ...foaaaaaarte sincera sunt :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Ian 2010, 14:16 
Senior

SimoBobo scrie:
Te duci la aire barcelona ?????? wow e superba rochita ...foaaaaaarte sincera sunt :clap:

da simoooo!!! meeerg!!!! sunt asa de happpyyyy!!! au fost asa draguti cei de acolo...:))) mi-au raspuns la mailuri si cand au aflat ca nu sunt din buc mi-au spus ca ma primesc in weekend sa probeeeez!!!! sper sa pot face poze sa va araaat!!!! ioi ce ma bucur ca iti placeee!!!!::*:*:* :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Ian 2010, 14:19 
Diva

dar ce preturi au iubito?ca jami zicea de la 1500 euro in sus parca...
da da da imi place foarte tare rochita...ce emotii am pentru tine :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Ian 2010, 14:26 
Veteran

SimoBobo scrie:

lavi, te implor, nu iti face sperante enorm de mari, e normal sa iti doresti, sa vrei etc, dar nu au toate modelele in magazin si multe altele...lavi, capul sus, proba o sa iasa superb!!!

dar te rog din suflet, nu et hotari de acum pana nu probezi in mai multe parti, spun din experienta prprie, cu una pleci de acasa in cap si al;ta ajunge sa iti vina bine...plus ca la mine a contat f mult lejeritatea si comoditatea, pe langa eleganta si sexi si asa mai departe...fetele celelalte stiu despre ce vb, inainte de revel eram suta in mie hotarata ca imi iau rokia krisha marie de la maggie sottero si dupa revelion am ajuns acasa cu rochia tabrett, tot de la maggie, cu diferenta ca la tabrett a mea am bretele. Krisha era f f grea (dar superba) si tabrett f lejera si usoara si material racoros...pana la urma e 3 iulie :)))

simobobo, scumpa mea :hap_w: :hug:

pupici si la celelalte miresici :hug:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Ian 2010, 14:37 
Senior

SimoBobo scrie:

rochita costa 1638...acum am intrat in mail sa verific pretul dat de cei din maga....au spus ca au rochii intre 850 si 1750.... mi-au spus deja ca rochita ei nu o au acum in maga dar imi vor da sa probez ceva asemanator.... sunt curioasa cum sunt materialele si cat de bine imi sta cu genu asta.... la mine singurul incantat e tata...la restu nu le-a placut in mod special:p oricum mi-am facut o lista de 12 modele...sper sa probez cat mai multe dintre ele...si sa plec fericita....:))) desi toti ma sfatuiesc sa nu ma grabesc ...pt ca sapt viitoare plecam in austria.... si 2 zile la munchen si poate vad ceva acolo...eu sunt optimista iar daca imi va sta bine...nu stau la discutii :p...:)))
puuup:*:*:* :hug: :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Ian 2010, 14:56 
Veteran

SimoBobo scrie:
Oare ce se intampla cu miresicile care nu au mai activat de ceva vreme?....die,manu,puff,bianca,micut7a,clau,ramo...miresoiul maryus !!!!!!!!!
Mi-e dor de voi hai acasa pe unde umblati? :unsure:

buna miresicile mele dragi,sunt si eu pe aici.va pup dulce :-* si va imbratisez cu mult drag :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Ian 2010, 14:57 
Diva

Unde mi-ai umblat miresoaico ??? :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Ian 2010, 15:02 
Veteran

SimoBobo scrie:
Unde mi-ai umblat miresoaico ??? :unsure:

eeeeeeeeeee......pe la nepotelul meu mic :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Ian 2010, 15:04 
Veteran

super rochita elogio,chiar frumoasa,sa ne povestesti si noua cum a fost la proba :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 3230 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 162  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]