neata dragele mele, foarte buna cafeluta, anda!!!
azi ca d eobicei, si eu sunt pe fuga...aseara am ajuns la 9 pm acasa, mi-a venit si ciclul, direct in pat m-am pus
pe scurt: am cautat luni intrege verighete pe net...preturi de te durea capul...pana m-am enervat si l-am luat pe miresoi, am mers la o bijuterie din oras de la noi, am probat si primele pe care le-am probat ne-au si placut, costau 10 mil lei vechi (9 mil 800 lei vechi), nu mai stiu cate grame, 10,58 parca sau asa ceva...si am dat aur la schimb, vreo 16 grame de aur, si am mai platit manopera 70 lei noi. Nu e f bine si cu aur la schimb ca pierzi mult aur, dar daca nu ai bani si ai aur de nu iti mai place etc...de ce nu?!!?

)) si sunt late, aur galben, lucesc, si pe mijloc au dunga de aur tot gaklben dar slefuit iar a mea are op pietrica. Si sunt aur 14 k, nu am vrut 18 k.
asa ca duceti=va in oras, altceva e cand vedeti pe viu, si alta e pe net.
bafta Micutzei pt un job!! pupici andei, lui elogio si lui simobobo, bafta cu masterul si restul
pupici cat eyes, nicoleta, peaches, floriciki, claudita si pe cine mai uitai
ma intorc la munca, iar am zi grea, sunt ciufuta de la ciclu, facui injectia de calmante, sunt obosita dar pana acum a mers super bine cu miresoiul impreuna....si socrela e o dulce, numai pachete [peste pachete ne trimite, de parca am sta la capatul lumii...aseara am mancat amandoi la ea si am plecat la casuta noastra incarcati cu de toate

)) sio am ajuns in curte acasa si voiau si ai mei s ane dea de toate...mi-a venit sa zambesc, parca nu am f stat cu ei in curte

) dar macar sapt asta nu dam bani pe papa
fetelor, nu am mai discutat subiectul banilor la comun, las de la sine