SimoBobo scrie:
Asa este cand ma gandesc cate emotii am si in 2 minute ne cununa si ne da si afara...parca ma apuca si rasu si plansu

...inca n-am visat nimic dar cu semnatura sunt in pom chiar asta o sa fac de azi...exersez
Si DA deabia astept sa-i iau numele cu toate ca simt asa o nostalgie apropo de numele meu si al familiei mele
Multumesc mult mult pentru incurajari si sfaturi

o sa vezi ca va fi emotionant mai mult cand te va striga lumea Doamna... (si numele sotului tau de familie) de atunci vei incepe sa realizezi ca sunteti casatoriti..ca pana atunci in toata nebunia aceea parca nici nu mai sti ce ti se intampla exact. in plus mi-amintesc ce frumos suna sa-i zic in primele saptamani sotul meu lui Andrei. ori sa-l strig pe el in casa asa, ori cand vorbeam cu cineva si ziceam sotul meu..apropos de chestia asta am si o intamplare interesanta.la 2 zile dupa ce ne-am casatorit a venit Andrei sa ma ia de la servici. si nu ma anuntase, a vrut sa fie o surpriza. si ma suna de la poarta de la noi bodyguardul si zice: D-sra a venit cineva care spune ca e sotul dvs si a venit sa va ia, il lasam sa intre cu masina? si eu zic...cum sotul meu? cred ca e o greseala, nu am sot..si dupa ce am inchis mi-am dat seama..ca ar putea fi el..si l-am sunat pe el si mi-a zis ca e la poarta

deci..iti trebuie timp de obisnuire
va fi o perioada frumoasa si total noua pentru voi, sa va ajute Dumnezeu sa va bucurati de ea si voi si cei din jurul vostru si sa fiti sanatosi.