|
fetelor, legat de taxa, nu stiu daca pe noi ne-o mai costa ceva, ca nasul mic (fiul nasilor) cunoaste toti popii de la noi de la biserica unde facem, a facut rost de fonduri pt renovarea bisericii si nu cred ca or mai fi aia in stare sa-i ceara taxa
fetelor, elogio, bafta la prpoba, cred ca ai plecat deja si sper ca ti-ai luat ceva cu toc la tine, sa fii pregatita
restul, week placut, multa bafta la treburi s.a.m.d.
floriciki, ai grija de tine, micuta, numai bine si tie
cat eyes, te-am pupat!! simonica, mai odihneste te si tu, ai nevoie, si distractie placuta la ziua nasului
mihaela ionela, vanesa, roxiss, va im,bratisez si pe voi
fetelor, weekul asta nu stiu cand mai apuc sa intru, am musafiri tot weekul si multa alergatura in oras
iar acum sunt si pe dos putin, veneam acasa la 2, de la serv, am parcat masina si am vrut sa intru intr-un nonstop sa iau mancare la caine. A lesinat un batran pe trotuar, cu fata in jos, si-a mai spart si capul si arcada (am vazut ulterior, dupa ce l=-au intors cu fata in sus) M-am socat ca nimeni nu facea nimic, se oprisera oamenii la departare sa se uite, se intrebau, isi faceau cruce, altii treceau pe langa, un politist si cu un om se chinuiau sa-l intoarca cu fata in sus, in momentul ala am luat-o la fuga spre batran, imi trecuse spaima de moment, am trecut la luat puls si toate cele, trezit lesin... saracul....a devenit inconstient iar, nu reactiona la niciun fel de impuls si m-am panicat ca moare in fata mea, luasem de mana sa i iau pulsul si nu mai reactiona deloc, strigam la el sa nu inchida ochii (nu treb sa adoarma) politistul suna intruna la salvare, am strigat la o fata de langa mine sa fuga dupa apa in magazin...tamponat cu apa, curatat un pic hemoragia din nas si de pe la ochi, se umpluse pe fata si imi venea sa vomit..dar mai ingretosata eram de cum s euitau oamenii ca la circ si d efaptul ca numai eu si 2 politiste am avut curaj sa il atingem si sa il mangaiem pe fata, si o pustoaica de liceu care se chinuia si ea sa-i stearga sangele de la ochi si de pe langa nas...sa ii dam palmute usoare peste obraz, sa nu il lasam sa adoarma la loc...a venit si salvarea si dupa ce l=-au luat,am intrat in supermarket sa mi revin, abia atunci am realizat cat de socata sunt. Lucrez intr-un domeniu unde vad multe mult mai rele, mult mai dure, dar asa din senin, in fata mea, nu am mai patit. Acum tremur, dar atunci nu am avut timp nici sa gandesc, mai ales ca la un moment dat avea puls foarte slab. Ma rog, tarziu am vazut ca filmasera si aia de la tv, si ma uitai la stirile locale, ma rugam sa nu mi apara moaca, nu aveam chef de vorbe si alte cele. Acum sunt calma, am luat un distonocalm si vazui si ca la stiri mi se vedeau doar mainile cum tineam de batran, descheindu-l si la gat si genunchii mei pe asfalt . Fetelor, e adevarat ce se zice in ziare, multa lume nepasatoatre pe strada, numai astia mai tineri reactioneaza cat de cat, sa ma ierte Dumnezeu, dar asa este. Multi au crezut ca era beat. Dar si daca era beat, tot om era!! Eu am mai lesinat pe strada in trecut (sunt anemica) si nu mi s-a intamplat sa nu mi se dea atentie, dar sunt tanara, draguta etc...probabil de aia...dar cum sa nu sari cand vezi un batran, oricat de greata ti-ar fi de cum arata sau asa si mai departe?!!?!? Si inca ceva: eu nu am facut deloc mare lucru pt acel batran, eventual i-am aratat ca sunt oameni carora le pasa, l-am luat de mana, politistul si politia comunitara aparuti au fost f prompti, ei s-au ocupat de degajat locul, salvare etc...bravo lor. Eu nu am facut mai nimic.
iertati ma, trebuia sa ma descarc cuiva, ai mei nu au ajuns acasa, nici miresoiul. va imbratisez si ne reauzim curand.
_________________ Maktub... așa este scris.
|