Ultima vizită a fost: Acum este 07 Iul 2025, 22:10

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale V
MesajScris: 15 Ian 2010, 17:56 
Diva

buna fetele...eu chiar nu am vrut sa te supar cu opinia mea de a aflat sexul bebelusului inainte de nastere daria. doar ca eu is super curioasa si nu as astepta atat... :love:
lili as vrea sa-mi spui daca nasti cumva la clinica in brasov. asta daca am inteles eu bine.
am citit un intreg articol despre sinucideri si filmul avatar, am facut comentarii despre astea la topicul de filme, deci se pare ca e adevarat ce se scrie in ziare si pe net...ciudat, dar pentru a avea ganduri de acest gen trebuie sa ai si ceva la psihic. nu te poate darma un film! asta e clar :cat:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 18:10 
Diva

madutz scrie:
buna fetele...eu chiar nu am vrut sa te supar cu opinia mea de a aflat sexul bebelusului inainte de nastere daria. doar ca eu is super curioasa si nu as astepta atat... :love:
lili as vrea sa-mi spui daca nasti cumva la clinica in brasov. asta daca am inteles eu bine.
am citit un intreg articol despre sinucideri si filmul avatar, am facut comentarii despre astea la topicul de filme, deci se pare ca e adevarat ce se scrie in ziare si pe net...ciudat, dar pentru a avea ganduri de acest gen trebuie sa ai si ceva la psihic. nu te poate darma un film! asta e clar :cat:

da iubita, eu vreu sa nasc la clinica din brasov daca totul va fi bine pana la sfarsit. de ce?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 18:50 
Diva

lily scrie:
da iubita, eu vreu sa nasc la clinica din brasov daca totul va fi bine pana la sfarsit. de ce?

pai de ce sa nu fie totul ok pana la sfarsit? binenteles ca va fii si ptr mamica si ptr bebelina Erika.....inca 45 zile.....pe asta nu o mai punem

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 18:52 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
pai de ce sa nu fie totul ok pana la sfarsit? binenteles ca va fii si ptr mamica si ptr bebelina Erika.....inca 45 zile.....pe asta nu o mai punem

ce frumos ticker ai Eli! :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 18:54 
Diva

carlita scrie:
ce frumos ticker ai Eli! :D

mersic carlita.....si mie imi place.....e un miracol intr-adevar,care ma face sa ma simt ca o mumie :nlol:
carlita de ce ai nervi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 18:56 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
mersic carlita.....si mie imi place.....e un miracol intr-adevar,care ma face sa ma simt ca o mumie :nlol:
carlita de ce ai nervi?

eee...mai multe.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 18:59 
Diva

carlita scrie:
eee...mai multe.

eee lasa nu te enerva ca faci riduri si esti inca tanara si frumoasa ptr riduri :nlol: glumesc....stai calma...situatie sub control

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 19:24 
Diva

lili voiam sa imi zici clinica la care vei naste , pe privat daca nu poti pe topic si de ce sa nu fie ok?
eli, gata ai luat pastilutele?de pe ce site ai tikerul?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 20:03 
Diva

madutz scrie:
lili voiam sa imi zici clinica la care vei naste , pe privat daca nu poti pe topic si de ce sa nu fie ok?

mada am procurat pastilutele dar trebuie sa le i-au inanite de culcare, deci trebuie sa mai stau ca o mumie pana una alta
tickerul l-am luat de pe site-ul asta: http://ticker.7910.org/
sper ca se poate scrie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 21:54 
Diva

madutz scrie:

o sa nasc la clinica Eva...ideea este ca nu iti da voie sa nasti la ei in clinica mai devreme de 37 sapt si daca exista probleme grave la nastere sau cu copilul...eu sper sa nu avem nici o problema si sa ajung cu bine pana la brasov. maine ma duc la control si o sa vedem cum mai santem

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Ian 2010, 00:50 
Diva

madutz scrie:

:eek: de ce sa ma supar??? Chiar nu ai spus nimic care sa ma supere, fiecare face cum simte. asta incerc si eu sa spun ca e bine ca fiecare sa faca ce simte ca e ideal pentru el. ca e vorba de sexul copilului, de o solutie la o problema minora sau chestii de acest gen, e bine sa te bizui pe intuitia ta de om si de parinte. sa faci ceea ce simti, in acel moment. eu am mai spus pe ghid mai demult ca acum 2 ani as fi gandit si eu la fel ca tine..vreau sa stiu ce este, nu voi avea rabdare. insa din momentul in care am stiut ca sunt insarcinata (inainte de a ajunge la dr) nu am vrut si nu am simtit ca doresc sa stiu ce este bebe. nu a fost o ambitie, nu a fost un test pe care mi l-am dat ..de rezistenta. primul (si singurul) lucru care m-a interesat la fiecare eco (si au fost extrem de putine) a fost sa stiu daca bebe si eu suntem bine, sanatosi. dupa, altceva nu am mai vrut sa stiu; asa am simtit eu atunci. nu stiu de ce, nu se poate explica..simti pur si simplu ceva la un moment dat si asta e. :~* si nu stiu daca si a doua oara (daca ne mai da Dumnezeu un copil) va mai fi la fel.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Ian 2010, 00:53 
Diva

clarut scrie:

eee, la pranz mananc la cantina. nu e cine stie ce...pai cred ca in plus fata de noi au fructe de mare si tot felul de preparate pe baza de carne de vaca. mie nu mi se pare extraordinara bucataria belgiana. de fapt nici nu-mi place. :-` in schimb ador bucataria franceza si cum suntem aproape de franta mai gasim si preparate frantuzesti. :food:

mm..si fructele de mare suna delicios. si mie imi place bucataria franceza. insa mai mult cea italiana, cu sosurile lor de tot felul la paste si mancaruri. la francezi imi plac si combinatiile acelea ciudate ( de ex branza cu mucegai cu dulceata si struguri), de dulce cu acru sau sarat sau amar. :drool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Ian 2010, 01:14 
Diva

logodnica scrie:
mm..si fructele de mare suna delicios. si mie imi place bucataria franceza. insa mai mult cea italiana, cu sosurile lor de tot felul la paste si mancaruri. la francezi imi plac si combinatiile acelea ciudate ( de ex branza cu mucegai cu dulceata si struguri), de dulce cu acru sau sarat sau amar. :drool:

mie branza cu mucegai nu-mi place de nici o culoare, mi se pare oribila si ca gust si ca miros.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Ian 2010, 10:51 
Diva

buna dimineata fetelor!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Ian 2010, 12:09 
Diva

neata fetelor, ce liniste e..e weekend :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Ian 2010, 12:12 
Diva

buna dimineata fetele!! va doresc un week-end cat mai placut!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Ian 2010, 12:37 
Diva

buna dimineta. ce liniste pe aici...
am inteles punctul tau de vedere daria...
in ceea ce priveste bucatariile lumii ,mie imi place mancarea greceasca . branza cu mucegai nu o pot suporta nici eu si nici combinatiile de care zicea daria mai devreme. imi mai place si mancarea chinezeasca, dar nu toata..
lili am sa-ti trimit un mesaj pe privat sa vorbim mai multe fiindca si eu vreau sa merg la aceeasi clinica.
weekend placut...ca la galati iar e o vreme de numarat bani si facut bebei :lol: , frig, a si nins numai cat sa fie frig si urat...eeee daca ar fi dupa mine iarna s-ar fi terminat dupa Sf. Ion si ar fi venit deja primavara :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Ian 2010, 13:07 
Diva

buna dimineata la pranz, sunt fericita catelusa noastra a scapat, se simte ok, mananca si speram sa mai duca cativa ani de acum incolo :had_d: :had_d: :had_d: pe 23 ne ducem sa ii scoatem firele de la operatie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Ian 2010, 15:33 
Diva

logodnica scrie:

mie nu imi plac nici fructele de mare si nici branza cu mucegai....in schimb mananc struguri cu cascaval...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Ian 2010, 15:35 
Diva

logodnica scrie:
neata fetelor, ce liniste e..e weekend :clap:

buna dimineata, fetelor!!!
Azi vine mama...iar dorm diseara ca in vremurile bune :ok: :~*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]