SimoBobo scrie:
Buna dimi fetiliiiiiiiiiiiiii
Hai la cafeluta si muuuuuulta apa cu lamaie.....dupa un weekend plin am inceput saptamana asta cu forte proaspete....de azi am terminat cu mancatul haotic...am revenit la modul meu sanatos de a manca(m-am ingrasat 5 kg si nu-mi place deloc...am burtica,colacei...bleahhhhh)si vreau ca in urmatoarele 2 luni sa dau jos 7 kg sa ajung la idealul meu de 48kg MAXIM 50kg
Si tot de azi ma pun serios pe invatat ca nu e de gluma(2 sesiuni,licenta,barou in interval de 8 luni:februarie-septembrie)
Mami este binisor,se prezinta bine dtpdv(tinand cont ca sta internata o luna...in saptamana 1-5 februarie o aducem acasa)
Cat despre nunta....tot de azi incep sa-mi caut firma de decoratiuni si merg sa vorbesc la florarie iar in februarie dupa cununia civila mergem la bucuresti pentru rochie,pantofi,costum si verighete
Felicitari ana ptr rochita si bine-ai venit printre noi
Sa avem o saptamana minunata alaturi de toti cei dragi noua !!!

Neata Simo!!!!!

Multumim de cafeluta
Ai mare dreptate cu slabitul, si eu tre sa dau jos cel putin vreo 3 kg, ca sa arat bine in rochita de mireasa.
Apropo de asta, ieri am probat o rochita ivoire, de la Maya Fashion, foarte draguta... Tre sa probez si ceva alb, ca sa fiu convinsa ca ivoire e culoarea care mi se potriveste mai bine. In plus mi se pare cam grosut, ca material, corsetul si mi-e sa nu-mi fie prea cald in el si are 6 randuri de fuste, pe sub care vine crinolina.
Daaar, rochita este superba, e modelul 1508, din colectia 2008 si 2009, daca vreti sa il vedeti.
Pupici la miresici si o saptamana super!