Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 02:55

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 3230 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 162  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: off-topic miresici de iulie 2010
MesajScris: 18 Ian 2010, 11:29 
Veteran

Cred ca atunci cand mi-ai spus mie unde v-ati mutat , ca imi aparea www...... nu imi arata site-ul asta in mesajul privat pe care mi l-ai trimis si am dat eu cautare pe google la subiect si asa v-am gasit.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 11:33 
Diva

SimoBobo scrie:
Dupa ce le-am cerut sa-mi stearga contul si s-au facut ca ploua,m-am gandit sa fac ceva rau sa ma "observe" si am facut reclama acestui site intr-um PM si m-au sters intr-un sfarsit slava Domnului(adica apar banned) :hap_w:

simo te tii de prostioare? :p

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 11:38 
Veteran

neata fetele mele dragi!! neata tuturor!!

neata simo, floriciki, butterflyanna, claudita

am o zi de cacao azi si sunt intoarsa pe dos, nu, acasa nu s-a intamplat nimic, totul e super ok, ma simt putin cam rau fizic, si ma mai enervara la serviciu plus ca iar am inceput sa ma stresez cu treaba cu banii la comun, as vrea odata sa nu se mai panicheze miresoiul k ii cheltui, si sa scoatem salariile sa le punem la un loc comun etc. Nu ma refuza niciodata cand imi tb si am nevoie (ma refer dupa ce platim impreuna facturile),. dar am obosit sa ii tot cer cand treb ceva la casa si cand eu raman fara si sa astept sa mearga pana la card, uneori sunt maruntisuri zilnice care ne tb, de ce sa nu fie ei, banutii, la un loc comun in casa :"))))) crede ca ii sparg pe toti si e vina mea aici :blink: ca si din ai mei am cam terminat deja, am luat mancare, diverse, si mop si din alea pt curatenie si tot ce ne mai trebuia.

fetelor, orice ar fi, am realizat o treaba: tot noi femeile stim cum sa tinem casa, cand se termina ceva din frigider si trebuia luat iar, sau in baie, sau pt casa etc....al meu nu stie, ca el gaseste tot timpul de papa si asa mai departe, si ce mai tb , inclusiv cosmeticele zilnice si multe altele :))

v-am pupat fetele, ne auzim mai incolo!!! sau zilele astea, ma nevoie cateva zile sa fiu eu cu mine, acasa am muncit si in week de m-am saturat :ninja:

:-* :-* :-*

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 11:40 
Diva

Butterflyanna26 scrie:
simo te tii de prostioare? :p

Sunt atat de comunisti si retarzi(nu poti lasa o ...nici nu stiu cum sa-i zic sa o descriu in toata splendoarea ei...frustrata,nedezvoltata mintal,inapoiata...etc etc etc sa fie moderator junior...sa fim seriosi fata aia are probleme GRAVE cu capul)incat nu meritau ca EU sa activez acolo...si asa le-am dat contoarele peste cap :woow:
Pe mine cand m-ai infuriat fac ravagii,lupt pentru drepturile mele si pentru respectul de sine pana in panzele albe !!! :clap:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 11:41 
Diva

Jamilla82 scrie:
neata fetele mele dragi!! neata tuturor!!

neata simo, floriciki, butterflyanna, claudita

am o zi de cacao azi si sunt intoarsa pe dos, nu, acasa nu s-a intamplat nimic, totul e super ok, ma simt putin cam rau fizic, si ma mai enervara la serviciu plus ca iar am inceput sa ma stresez cu treaba cu banii la comun, as vrea odata sa nu se mai panicheze miresoiul k ii cheltui, si sa scoatem salariile sa le punem la un loc comun etc. Nu ma refuza niciodata cand imi tb si am nevoie (ma refer dupa ce platim impreuna facturile),. dar am obosit sa ii tot cer cand treb ceva la casa si cand eu raman fara si sa astept sa mearga pana la card, uneori sunt maruntisuri zilnice care ne tb, de ce sa nu fie ei, banutii, la un loc comun in casa :"))))) crede ca ii sparg pe toti si e vina mea aici :blink: ca si din ai mei am cam terminat deja, am luat mancare, diverse, si mop si din alea pt curatenie si tot ce ne mai trebuia.

v-am pupat fetele, ne auzim mai incolo!!! sau zilele astea, ma nevoie cateva zile sa fiu eu cu mine, acasa am muncit si in week de m-am saturat :ninja:

:-* :-* :-*

buna nu mai fii suparata si linisteste-te o sa fie totul bine si o sa mearga lucrurile ca pe roate si noi avem problema asta cateodata cu banii dar ii zic vreo doua si isi revine :nerv:

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 11:42 
Diva

SimoBobo scrie:
Sunt atat de comunisti si retarzi(nu poti lasa o ...nici nu stiu cum sa-i zic sa o descriu in toata splendoarea ei...frustrata,nedezvoltata mintal,inapoiata...etc etc etc sa fie moderator junior...sa fim seriosi fata aia are probleme GRAVE cu capul)incat nu meritau ca EU sa activez acolo...si asa le-am dat contoarele peste cap :woow:
Pe mine cand m-ai infuriat fac ravagii,lupt pentru drepturile mele si pentru respectul de sine pana in panzele albe !!! :clap:

:clap: :clap: bine ai zis si sunt de acord cu tine dar lasa ca aici este mult mai bine si ne desfasuram in voie :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 11:51 
Veteran

da asa e , aici e mai misto putem sa vb ce vrem!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 11:56 
Veteran

:-* :-* :-*[/quote]

buna nu mai fii suparata si linisteste-te o sa fie totul bine si o sa mearga lucrurile ca pe roate si noi avem problema asta cateodata cu banii dar ii zic vreo doua si isi revine :nerv:[/quote]

nu intelesesi, nu am inca o problema in sensul ca ne cindanim, nici vrba...dar eu in sufletul meu...nu imi cere niciodata socoteala, cand am nev imi da, consideram ca avem la comun numai ca inca vrea sa ii tinem pe carduri./..si sunt situatii cand am nev si nu pot sa stau dua el, poate doarme, poate nu e acasa, eu mai merg la cumparaturi odata cu mama in weekuri si nu numai...e ajunge tarziu dupa mine acasa etc...sunt obisnuita sa am mereu in buzunar, nu se stie cand mi-o tb, nu sa stau sa alerg la card etc cand mi-e lumea mai draga

si nu mi se pare o chestie atatd e importanta sa ma apuc sa ii zic, bre, uite asa si as,a pe de alta parte ,a consum in mine, imi fac singura pb :))

butterflyana, de azi intram in a 3-a saptamana de cand stam impreuna de tot, deci e devreme si nu vreau sa sperii omul :)) avem 4 ani impreuna, nu aveam pb cu chestii de genul asta, acum suntem familie really si impartim toate :) dar el e mai pragmatic, eu sunt mai carpe diem :))

dar mi-a facut o surpriza faina sambata, mi-a luat cadou un parfum paco rabanne (m-a auzit cand i-am zis lui mami ca nu mai am si il vreau pe acesta), a fopst un dulce

cum adica si al tau are faze si ii zici doua ? detaliaza-mi, poate ma linistesc :)))

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 11:58 
Diva

eu m-am apucat sa recuperez ce ati vorbit voi pana acum,am ajuns abia la pag 17 pana ajung la zi cred ca o sa :wall: dar am eu timp azi cu toate ca am de invatat pentru un examen dar nu ma las :nono:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:01 
Diva

Ce caraghiaose sunteti fetili cu locuitul impreuna...hi hi :p
Mancale-ar mami pe ele de "femei" :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:08 
Diva

am inteles jami la ce te referi eu ma gandeam la cu totul altceva :p dar acum imi dau seama la ce te referi pentru ca si eu sunt la fel,prefer sa am bani in buzunar decat sa alerg la bancomat mai ales card-ul meu este de la o banca care are bancomate din an in paste si nici alea nu merg :cry:
la noi a fost mai greu la inceput pt ca de obicei cheltuiam pe mancare pe una alta salariul meu iar apoi stateam dupa el si ma enerva tot asa ba nu era acasa,ba dormea si m-am luat de el si i-am zis sa punem toti bani intr-un loc in casa si de acolo isi ia fiecare....bine ca noi aveam ceva timp de cand stateam impreuna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:09 
Diva

SimoBobo scrie:
Ce caraghiaose sunteti fetili cu locuitul impreuna...hi hi :p
Mancale-ar mami pe ele de "femei" :hug:

asteptam sfaturi de la o "veterana" :p :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:12 
Diva

Butterflyanna26 scrie:
asteptam sfaturi de la o "veterana" :p :-*

Am glumit iubito...nu vreau sa par ca va dau eu lectii sau ceva de genul :wacko:
Ca si la noi cum a fost ...pfffff rad si acum cand imi amintesc cu toate ca atunc ma cam apuca plansul
:rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:14 
Diva

SimoBobo scrie:
Am glumit iubito...nu vreau sa par ca va dau eu lectii sau ceva de genul :wacko:
Ca si la noi cum a fost ...pfffff rad si acum cand imi amintesc cu toate ca atunc ma cam apuca plansul
:rofl:

dar nu m-am suparat...eu chiar vb serios...cred ca la toate inceputul nu a fost foarte extraordinar dar poate sunt si cupluri care le-a mers din prima totul si bv lor :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:16 
Diva

Butterflyanna26 scrie:
dar nu m-am suparat...eu chiar vb serios...cred ca la toate inceputul nu a fost foarte extraordinar dar poate sunt si cupluri care le-a mers din prima totul si bv lor :clap:

Hi hi...atunci orice nevoie,intrebare,sfat,indiscretie aveti...va stau la dispozitie...
:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:20 
Diva

SimoBobo scrie:
Hi hi...atunci orice nevoie,intrebare,sfat,indiscretie aveti...va stau la dispozitie...
:hug:

eu momentan nu prea pot fii suparat sunt prea happy ca mi-am luat rochita,dar cu prima ocazie, sper sa nu fie, cand ma enerveaza il trimit la tine sa-i dai cateva lectii :p si bataie ca nu ma supar

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:24 
Diva

bua ziua fete dulci ce faceti azi ce miresiti :-* :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:25 
Diva

Butterflyanna26 scrie:
eu momentan nu prea pot fii suparat sunt prea happy ca mi-am luat rochita,dar cu prima ocazie, sper sa nu fie, cand ma enerveaza il trimit la tine sa-i dai cateva lectii :p si bataie ca nu ma supar

Hi hi...spune unde sa intru sa-ti vad rochita...ce ma bucur pentru tine...felicitari inca o data !!!!!!! :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:26 
Diva

SimoBobo scrie:
Hi hi...spune unde sa intru sa-ti vad rochita...ce ma bucur pentru tine...felicitari inca o data !!!!!!! :ndance:

nu am pus nicaieri poze cu ea :~* nu as vrea sa postez ca nu stiu cum umbla "grasu" meu si da de ea,lui nu i-am aratat-o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:27 
Diva

roxisss scrie:
bua ziua fete dulci ce faceti azi ce miresiti :-* :-*

buna cred ca doar eu su simo ardem gazul pe aici momentan :p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 3230 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 162  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]