Ultima vizită a fost: Acum este 07 Iul 2025, 23:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale V
MesajScris: 17 Ian 2010, 21:51 
Diva

logodnica scrie:

stiu ce zici, si eu cam la fel sunt..desi cand sunt acasa nu sunt foarte posesiva; insa cand plec, parca nu am stare si sun destul de des. asta poate si fiindca Maria era mica cand am pelcat prima oara 2 ore de ac. avea 3 saptamani. si am fost la ziua de nastere a nasilor. apoi, la 4 luni am fost la o nunta, dar am venit de 2 ori acasa, o data pt baita si a doua oara pt alaptatul de noapte :nlol: acum ne-am programat in februarie cand se intorc ai mei o iesire la teatru. abia astept. pana atunci am vrea sa mergem si la un concert, si pentru ca ai mei nu vor fi aici si nu avem cu cine sa o lasam pe Maria, o vom lua cu noi. speram sa ii placa; daca nu, asta e, ne intoarcem mai repede acasa cu ea. :rocker:

pana la urma te-ai decis sa mergi la concert? :~* super!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Ian 2010, 22:36 
Diva

logodnica scrie:
asta poate si fiindca Maria era mica cand am pelcat prima oara 2 ore de ac. avea 3 saptamani. si am fost la ziua de nastere a nasilor. apoi, la 4 luni am fost la o nunta, dar am venit de 2 ori acasa, o data pt baita si a doua oara pt alaptatul de noapte :nlol: :rocker:

si eu am fost la un botez tot cand avea Sabin 3 saptamani si imi aduc aminte ca eram ca o disperata si o sunam pe mama mereu, iar cand au inceput sa-mi curga sanii ma gandeam ca ii este foame si eu nu sunt langa el cu toate ca avea lapte lasat de mine acasa si m-am pus pe un bociiit :nlol: .

vineri a stat cel mai mult fara noi si am venit acasa ca o disperata :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Ian 2010, 23:43 
Diva

Ayrun scrie:

si eu am fost la un botez tot cand avea Sabin 3 saptamani si imi aduc aminte ca eram ca o disperata si o sunam pe mama mereu, iar cand au inceput sa-mi curga sanii ma gandeam ca ii este foame si eu nu sunt langa el cu toate ca avea lapte lasat de mine acasa si m-am pus pe un bociiit :nlol: .

eu sincer nu cred ca as avea o problema sa il las la un sfarsit de saptamana cu mama....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Ian 2010, 23:53 
Diva

laura_sandu scrie:

eu sincer nu cred ca as avea o problema sa il las la un sfarsit de saptamana cu mama....

eu nu cred ca as putea un weekend, cel putin nu acum, sa mai creasca ( dsca nu cumva la fel voi spune si atunci :nlol: )

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Ian 2010, 23:55 
Diva

Ayrun scrie:

da, da stiu....eu imediat ce inchideam telefonul dupa ce vorbeam..incepeam sa ma gandesc, dar daca fix acu s-a trezit si urla si ii e foame si mama nu o poate calma..si nu se incalzeste laptele...etc.cred ca suntem noi usor defecte.sincer; ar fi trebuit sa fiu mai indrazneata in privinta asta, cum e Laura, pentru ca e bine sa il obisnuiesti pe copil si pe bunic unul cu altul si pe timp de noapte. eu inca nu am ajuns la stadiul asta..dar acum am icneput usor sa o mai las pe mama msa mearga la ea seara daca se trezeste dupa ce a atipit ..sa ii mai vada si ei fata cand abia deschide ochisorii. altfel, ma trezesc ca plange dupa mine cat de curand. deocamdata nu avem problema asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Ian 2010, 23:59 
Diva

laura_sandu scrie:

un weekend chiar nu stiu daca sunt in stare..dar as vrea sa incep sa incerc macar cu o zi si o :~* noapte...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 00:05 
Diva

logodnica scrie:
ca suntem noi usor defecte.sincer; ar fi trebuit sa fiu mai indrazneata in privinta asta, cum e Laura, pentru ca e bine sa il obisnuiesti pe copil si pe bunic unul cu altul si pe timp de noapte. eu inca nu am ajuns la stadiul asta..dar acum am icneput usor sa o mai las pe mama msa mearga la ea seara daca se trezeste dupa ce a atipit ..sa ii mai vada si ei fata cand abia deschide ochisorii. altfel, ma trezesc ca plange dupa mine cat de curand. deocamdata nu avem problema asta.

asa scenarii nu faceam, dar vroiam acasa( unde si cu depresia aia nenorocita), iar acum pot spune linistita ca Sabin nu plange dupa noi,chiar ne face pa, pa :) e obisnuit cu ai mei si cu sormea ca si cum ar sta cu ei in casa si ma bucur tare pt ca nu vreau sa fie lipicios si sa stea doar cu mine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 00:10 
Diva

ce bine de voi fetelor ca are cine sa va ajute cu copii si in felul asta sa va relaxati si voi...si eu cred ca este bine sa-ti obisnuiesti copilul si cu bunicii sau alte rude pt ca nu este bine sa stea doar cu tine pt ca nu se stie cand ai nevoie sa-l lasi cu cineva si vei avea surpriza ca o sa planga imediat dupa ce iesi pe usa. in felul asta cred ca o sa se obisnuiasca si mult mai repede cand va merge la gradinita

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 00:16 
Diva

lily scrie:
ce bine de voi fetelor ca are cine sa va ajute cu copii si in felul asta sa va relaxati si voi...si eu cred ca este bine sa-ti obisnuiesti copilul si cu bunicii sau alte rude pt ca nu este bine sa stea doar cu tine pt ca nu se stie cand ai nevoie sa-l lasi cu cineva si vei avea surpriza ca o sa planga imediat dupa ce iesi pe usa. in felul asta cred ca o sa se obisnuiasca si mult mai repede cand va merge la gradinita

exact, Lili..despre asta vorbesc si eu. eu pana acum am noroc, Maria e sociabila si zambitoare, e prietenoasa si chiar se intinde sa mearga la persoanele care o lauda sau o alinta. insa nu se stie niciodata. se spune ca de pe la 7 luni copii incep usor usor sa se teama de straini si chiar sa ajunga sa planga si sa faca urat in preajma strainilor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 00:25 
Diva

Ayrun scrie:

eu nu cred ca as putea un weekend, cel putin nu acum, sa mai creasca ( dsca nu cumva la fel voi spune si atunci :nlol: )

eu mi-am propus inainte sa fiu insarcinata sa nu fiu dependenta de copilul meu....adica nu excesiv.Si am urmarit-o pe mama cu atentie, stiu exact cum se comporta cu Alexandru, chiar nu am nici un motiv sa nu fiu linistita daca ramane cu ea.
Cu soacra-mea, chiar daca il iubeste foarte mult,cu siguranta nu il las, pentru ca nu imi plac multe lucruri pe care le face(poate fara sa vrea)dar cu mama ...fara nici un stres.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 00:39 
Diva

laura_sandu scrie:

eu mi-am propus inainte sa fiu insarcinata sa nu fiu dependenta de copilul meu....adica nu excesiv.Si am urmarit-o pe mama cu atentie, stiu exact cum se comporta cu Alexandru, chiar nu am nici un motiv sa nu fiu linistita daca ramane cu ea.
Cu soacra-mea, chiar daca il iubeste foarte mult,cu siguranta nu il las, pentru ca nu imi plac multe lucruri pe care le face(poate fara sa vrea)dar cu mama ...fara nici un stres.

nici nu se pune problema sa n-am incredere in ai mei si-n special in mama, aici e vb de mine sa ma rup eu sufleteste, adica de plecat plec, dar am un nod in gat, nu am cum sa nu ma gandesc la el, ce-o face....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 10:17 
Diva

Buna dimineata. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 11:07 
Diva

corina1 scrie:
Buna dimineata. :)

buna dimineata, fetelor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 11:11 
Diva

Buna dimineata si s-avem o saptamana minunata alaturi de toti cei dragi noua :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 11:33 
Diva

laura_sandu scrie:

pana la urma te-ai decis sa mergi la concert? :~* super!!

ce concert, ce concert? :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 11:36 
Diva

SimoBobo scrie:
Buna dimineata si s-avem o saptamana minunata alaturi de toti cei dragi noua :hug:

unde iti faci nunta, simona?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:11 
Diva

clarut scrie:

ce concert, ce concert? :D

imi permit eu sa raspund.vad ca Daria nu este in zona.
Merge la concert la nasul ei :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:14 
Diva

clarut scrie:
unde iti faci nunta, simona?

Buna dimi clarut...am scris in web site am pus si poza daca vrei sa vezi...este in restaurantul unui hotel de 4 stele locatia...undeva pe malul Dunarii...Hotel Delta se numeste :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:18 
Diva

buna dimineata!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:28 
Diva

laura_sandu scrie:

imi permit eu sa raspund.vad ca Daria nu este in zona.
Merge la concert la nasul ei :~*

f frumos! dc as sti si cine e nasul ei... :)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]