Butterflyanna26 scrie:
am inteles jami la ce te referi eu ma gandeam la cu totul altceva

dar acum imi dau seama la ce te referi pentru ca si eu sunt la fel,prefer sa am bani in buzunar decat sa alerg la bancomat mai ales card-ul meu este de la o banca care are bancomate din an in paste si nici alea nu merg
la noi a fost mai greu la inceput pt ca de obicei cheltuiam pe mancare pe una alta salariul meu iar apoi stateam dupa el si ma enerva tot asa ba nu era acasa,ba dormea si m-am luat de el si i-am zis sa punem toti bani intr-un loc in casa si de acolo isi ia fiecare....bine ca noi aveam ceva timp de cand stateam impreuna
noo, asta vreau sa zic!!! cheltui ca eu scot din al meu tot...si acuma cand imi tb stau dupa el, ca el scoate numai pt facturi si un pic de buzunar, in rest cand e nevoie si e nevoie....si uite, duminicala 10 a tb sa plec cu mama in piata...el dormea....mi-a dat mama ca de unde sa iau cardul pe care si-l uitase in masina, masina la socrela si uite asa.....si raci si nervi
i-am zis sa punem la comun, el ca nu, ca ii e frica sa nu tot bagam mana n bani, asa, mai bine mai economisim cate ceva (el e mai economicos, nu zgarcit, mai prevazator, eu nu sunt chiar asa de realista, pe de alta parte sunt omente si maruntisuri pt care e nevoie

)
asta voiam sa zic, s nu vreau sa il zapaces acum cu asta, ca s-a mutat la mine, stau la casa, si inca ii e greu sa se obisnuiasca total ca de acum suntem la comun, acum invata cum e la casa

) (a stat la loc si m-am tinut tare 4 ani sa nu ne mutam la bloc, pt ca eu am facut cu ai mei mari sacrificii pt casa, am vandut apartam plus 4 credite la banci si e super la casa...stam cu ai mei in aceeasi curte dar parti diferite de casa, fiecare cu teba lui
mi-e cam jena sa nu interoreteze gresit, desi avem op comunicare buna, dar vreau sa se simta bine, sa se acomodeze rapid si sa nu il iau prea tare din prima

) in rest nu am ce reprosa, am imparti treburile casnice, ma sprijina mult, knd am nev ii spun sau il sun daca nu e acasa si fuge la card dar ma enerveaza asta, repet