Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 01:18

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 3230 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 162  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: off-topic miresici de iulie 2010
MesajScris: 18 Ian 2010, 12:29 
Veteran

Butterflyanna26 scrie:
am inteles jami la ce te referi eu ma gandeam la cu totul altceva :p dar acum imi dau seama la ce te referi pentru ca si eu sunt la fel,prefer sa am bani in buzunar decat sa alerg la bancomat mai ales card-ul meu este de la o banca care are bancomate din an in paste si nici alea nu merg :cry:
la noi a fost mai greu la inceput pt ca de obicei cheltuiam pe mancare pe una alta salariul meu iar apoi stateam dupa el si ma enerva tot asa ba nu era acasa,ba dormea si m-am luat de el si i-am zis sa punem toti bani intr-un loc in casa si de acolo isi ia fiecare....bine ca noi aveam ceva timp de cand stateam impreuna

noo, asta vreau sa zic!!! cheltui ca eu scot din al meu tot...si acuma cand imi tb stau dupa el, ca el scoate numai pt facturi si un pic de buzunar, in rest cand e nevoie si e nevoie....si uite, duminicala 10 a tb sa plec cu mama in piata...el dormea....mi-a dat mama ca de unde sa iau cardul pe care si-l uitase in masina, masina la socrela si uite asa.....si raci si nervi

i-am zis sa punem la comun, el ca nu, ca ii e frica sa nu tot bagam mana n bani, asa, mai bine mai economisim cate ceva (el e mai economicos, nu zgarcit, mai prevazator, eu nu sunt chiar asa de realista, pe de alta parte sunt omente si maruntisuri pt care e nevoie :P)

asta voiam sa zic, s nu vreau sa il zapaces acum cu asta, ca s-a mutat la mine, stau la casa, si inca ii e greu sa se obisnuiasca total ca de acum suntem la comun, acum invata cum e la casa :)) (a stat la loc si m-am tinut tare 4 ani sa nu ne mutam la bloc, pt ca eu am facut cu ai mei mari sacrificii pt casa, am vandut apartam plus 4 credite la banci si e super la casa...stam cu ai mei in aceeasi curte dar parti diferite de casa, fiecare cu teba lui

mi-e cam jena sa nu interoreteze gresit, desi avem op comunicare buna, dar vreau sa se simta bine, sa se acomodeze rapid si sa nu il iau prea tare din prima :)) in rest nu am ce reprosa, am imparti treburile casnice, ma sprijina mult, knd am nev ii spun sau il sun daca nu e acasa si fuge la card dar ma enerveaza asta, repet

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:30 
Veteran

Ard si eu gazul cu voi!!!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:31 
Veteran

simonica, scumpa mea

pai voi aveti 6 ani d elocuit impreuna, e normal sa ti se para pueril la mine :)))

acum invatam sa ne cunoastem really, nu in alea 3 zile de locuit impreuna pe saptamana sau noptile , dinainte :)))))))

o iau si eu incet cu incet....am gatit in astea3 sapt cat nu am gatit in 4 ani :))))

va pupic, revin mai tarzior, imi sufla sefa in ceafa, nu pot tasta ca se aude, dar va pot citi ;)

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:32 
Diva

pai dupa cum vezi ard si eu gasu cu voi ce credeti ca va las sigure sa va faceti de cap aaaaaaaaaaaaa :had_d: :had_d: :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:32 
Veteran

Ca si la noi cum a fost ...pfffff rad si acum cand imi amintesc cu toate ca atunc ma cam apuca plansul
:rofl:[/quote]

am plans ieri pe furis, ma uitam la parfum si [langeam...si cica astea is probleme :))) ma simteam vinovata ca imi fac pb cu banii la comun, ma uitam la parfum si ma bucuram ca ce iubitel atent am si tot asa...o bleaga sunt!!!! :love:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:33 
Veteran

Jami pai nu mai scoate tot dupa cardul tau ,lasa-ti o rezerva acolo ca sa fie pt micile cheltuieli si pune-l pe el sa scoata de pe card pana la epuizare, asa cand ai nevoie nu mai tre sa alergi la el, iti iei de pe cardul tau.Deci sfatul meu ar fi sa chltui prima data banutii de pe cardul lui si apoi dupa al tau , macar o luna sa ii faci asa sa se invete si el cum e sa alerge dupa tine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:36 
Veteran

floriciki scrie:
Jami pai nu mai scoate tot dupa cardul tau ,lasa-ti o rezerva acolo ca sa fie pt micile cheltuieli si pune-l pe el sa scoata de pe card pana la epuizare, asa cand ai nevoie nu mai tre sa alergi la el, iti iei de pe cardul tau.Deci sfatul meu ar fi sa chltui prima data banutii de pe cardul lui si apoi dupa al tau , macar o luna sa ii faci asa sa se invete si el cum e sa alerge dupa tine.

neata floriciki, neata roxiss!! flori, nu merge asa, ca nu scoate el tot, crede-ma, e incapatanat cad vrea :)))

he he, crezi ca eu rezist asa? mereu am fost mai independenta, sa ma descurc singura pana nu mai pot si cer ajutor :))

si el e nuca tare :))))))

scuze de greseli, tst repede sa nu ma prinda sefa

stai asa sa mai treaca timpul, va spusei ca de azi facem 3 sapt de cand ne mutaram impreuna, ce dumnezeu, e putin frate :))))))

in rest, ne-am ciondanit de 2 ori in prima saptamana si atat, deloc nu ne-am certat :)))

da o mai fi timp :)))))))

bine, o s afiu sincera, aem casuta noastra, avem totul in ea, deci nu stres decat faptul ca iau eu salariul cu intarziere (bugetara) si am rate la banci de cand cu casa, in rest toate bune

ne completam unul pe altul, desi nu en plac aceleasi chetsii, ma mir si eu :))

pup toate feticile!!

simobobo, cum oprind putin timp liber, te apelez pe mess, acasa nu am mai deskis lapul de ceva timp , nu am cand plus ca ajung tarziu :-`

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:39 
Veteran

neata maddy draga mea, citii in urma si te vazui, te pup!!!! :-*

butterflyanna, felicitari pt rokie!!! nici al meu nu a vazut-o live, a vazut-o in pozele de pe aparat, d ela proba, dar l;ive e si mai si...e in casa la ai mei, nu o poate vedea :))))))))))))))

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:40 
Diva

jami lasa baiatul sa se acomodeze si apoi bataita :p stiu la ce te referi cand spui ca nu este zgarcit, eu aveam impresia asta la inceput dar apoi mi-am dat seama ca are dreptate si ca sunt momente cand e bine sa ai pus un ban deoparte mai ales cand mai apre cate un necaz,asa ca o parte din bani se pun la comun si le mai strange acolo pt zile negre

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:44 
Diva

roxisss scrie:
pai dupa cum vezi ard si eu gasu cu voi ce credeti ca va las sigure sa va faceti de cap aaaaaaaaaaaaa :had_d: :had_d: :had_d:

este destul pt toate :rofl: pe mine ma cam apucat foame ar fii cazul sa dau o fuga prin bucatarie
jami nici eu nu am rochita acasa pentru ca sigur ar fii umblat la ea curiosul

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:48 
Diva

roxisss scrie:

roxi iubito :hug: :hug: :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:58 
Diva

fetele eu ma duc la bucatarie sa fac ceva de papa
revin :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:59 
Diva

SimoBobo scrie:
roxi iubito :hug: :hug: :hug:

bua iubita pupici multi si dulci

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 13:03 
Veteran

V-ati gandit la aranjamente?eu cu asta imi bat capul acum!!Nici nu am idee cat costa!Stie cineva?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 13:13 
Veteran

gata cu sfaturile pe bani? ma lasarti iara in plop :argue: si io ma stresez uin sinea mea de nu mai pot O:)

cat despre aranjamente, la restaurantul unde fac eu o sa mi aranjeze sotia directorului de acolo, ca are firma pt asa ceva, deci nu imi bat capul. Si tati fiind ddir adj pe partea de hotel, are o mica reducere, doamne ajuta. Dar tot ma astept sa ajung la vreo 30 mil (vreayu sa folosesc flori gen margarete pe mese si doar un trandafir galben i9n mijlocul aranjamentului sau mai vad eu)

:)))) :hap_w:

cu altye ide4i revin de acasa, sunt la serv si nu am poze p-aici

dar cum spuneam si pe cealalta pagina, fluturi voi avea tema nuntii, ep tort si ca marturii nunta (nu punem cocarde) si daca nu raman la margarete pe mese, mi-o trasni mie alta idee :))

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 13:14 
Veteran

floriciki scrie:
V-ati gandit la aranjamente?eu cu asta imi bat capul acum!!Nici nu am idee cat costa!Stie cineva?

depinde de firma, florarie sau de cine iti aranjeaza sala, am vazut aranjamente anul trecut in sali, cu totul costau 50-60 mil rol, am avzut si la 40 mil rol, dar si la 15 mil rol (facute de rude, costurile au fost pe materia prima)....daca iti aranjeaza sala rudele si luati florile tot voi, iesi mai ieftin, dar munca multa etc.....
oricm aranjamentele florale de la florarii costa cam mult, nu stiu exact preturile...

si din cate stiu, ar fi media cam pe la 25 mil rol in general; la aranjamente...poate gresesc

la tati la hotel la restaurantul unde fac eu, media e 30 mil rol

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 13:16 
Veteran

elogio, unde esti? cum a fost la proba? asteptam veeeeestiiii!!!! :hap_w:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 13:48 
Diva

Jamilla82 scrie:
gata cu sfaturile pe bani? ma lasarti iara in plop :argue: si io ma stresez uin sinea mea de nu mai pot O:)

cat despre aranjamente, la restaurantul unde fac eu o sa mi aranjeze sotia directorului de acolo, ca are firma pt asa ceva, deci nu imi bat capul. Si tati fiind ddir adj pe partea de hotel, are o mica reducere, doamne ajuta. Dar tot ma astept sa ajung la vreo 30 mil (vreayu sa folosesc flori gen margarete pe mese si doar un trandafir galben i9n mijlocul aranjamentului sau mai vad eu)

:)))) :hap_w:

cu altye ide4i revin de acasa, sunt la serv si nu am poze p-aici

dar cum spuneam si pe cealalta pagina, fluturi voi avea tema nuntii, ep tort si ca marturii nunta (nu punem cocarde) si daca nu raman la margarete pe mese, mi-o trasni mie alta idee :))

jami vezi ca mi-am luat marturii cu fluturas le gasesti in picassa si am vz si o gramada de fluturi dar erau din aceia colorati si intr-un sigur loc am gasit de 1 singura culoare de care vreau eu, dar mi-a zis tipa de acolo ca vor aduce marfa cu 15 ian,nu aveau pe mov cum vroiam eu si erau in jur de 1 Ron bucata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 13:55 
Veteran

jami vezi ca mi-am luat marturii cu fluturas le gasesti in picassa si am vz si o gramada de fluturi dar erau din aceia colorati si intr-un sigur loc am gasit de 1 singura culoare de care vreau eu, dar mi-a zis tipa de acolo ca vor aduce marfa cu 15 ian,nu aveau pe mov cum vroiam eu si erau in jur de 1 Ron bucata[/quote]

nu am cont in opicassa, da-mi linkul tau direct sa iti vad fluturasii

eu as lua si colorati, nu ar fi pb :))) dar parca m-ar tenta pe verde si maron (la mine vor fi crem deschis/ivory cu maron culorile din sala)

poi acum nu prea am banuti, dar in febr poate...mie imi tb multi, am cam 500 pers la nunta...ma gandeam sa iau 250 fluturi?!!? ma gandeam un fluture de familie...dar nu stiu cati din cei care sunt singuri/necasatoriti imi vin, deci sa am si de rerzerva...

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 13:58 
Veteran

Eu nu m-am gandit la o tema a nuntii!Daca as avea o tema a nuntii cam ce presupune?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 3230 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 162  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]