laura_sandu scrie:
draga mea...e foarte buna ideea ta.Ti-am mai spus si pe mess.
Sincer te admir pt ca ai reusit.
dar cum rezisti sa mananci asa putin???
In facultate si eu ma trezeam la sfarsitul zilei ca am mancat doar un biscuite, dar atunci aveam doar 48-50 de kg,....
Acum...la 74

nu mananc mult, dar se depune si aerul.
Azi am mancat de exemplu un ou fiert si un iaurt activia.
Paine nu mai mananc de vreo 2 ani decat cand este nevoie si atunci lipie arabeasca, care habar nu am daca ingrasa sau nu, dar imi place...
Eu vreau sa ajung pana in 6 februarie cand am botezul la 68 de kg....
Chiar acum ma duc sa fac niste abdomene:)))
Da, poate ca e putin...dar odata ce te obisnuiesti sa mananci la ore cat de cat fixe nu ti se mai pare chiar atat de putin, eu mananc consistent (ma refer la vitamine) ca degeaba mananc ceva ce e bun atunci pe moment dar care ma baloneaza mai tarziu.
In prima luna si eu mancam ceva mai mult chiar daca mancam tot la ore fixe si tot de doua ori pe zi mesele principale iar in rest doar gustari.
Ideea e sa mananci des si putin (sa mananci atat cat sa nu-ti fie foame), nu mult odata....sau putin odata pentru ca atunci apar problemele.
Oul fiert si activia sunt chiar ok...aveam si eu perioade cand o masa pe zi era neaparat un iaurt usurel de la napolact si fulgi de porumb. De obicei imparteam iaurtul in 2 pentru ca am inteles ca acesta se face doar la cantitati de 400 g.
Inainte sa faci sport mananca, sa nu mananci dupa...e important, sau daca vrei sa mananci dupa...mananca dupa ce au trecut 2 ore. Eu de obicei sport fac pe la ora 22:30...atunci imi vine mie cheful