Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 00:33

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 3230 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 162  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: off-topic miresici de iulie 2010
MesajScris: 18 Ian 2010, 14:01 
Diva

poti sa faci aranjamente si cu 10 mil.. si cu 100.
depinde de florile dorite, de numarul lor
nici eu nu m-am hotarat la culoare..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 14:01 
Diva

uite aici http://picasaweb.google.com/Butterflyanna10
erau colorati la ceva de genul curcubeu...nu eram cu 1-2 culori erau mai multe culori si sincer nici nu prea se potriveau

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 14:04 
Diva

floriciki scrie:
Eu nu m-am gandit la o tema a nuntii!Daca as avea o tema a nuntii cam ce presupune?

Pai presupune ceva de genul:nunta marina(albastru,stelute de mare,scoici...etc etc)nunta retro(totul alb si negru....chestii abstracte)nunta vintage,tema medievala...etc etc etc

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 14:05 
Diva

floriciki scrie:
Eu nu m-am gandit la o tema a nuntii!Daca as avea o tema a nuntii cam ce presupune?

eu de exmplu am ca tema fluturi si mi-am luat marturii cu fluturas,invitatiile,place card-urile,meniurile vor avea un fluture,voi prinde si de funda de la scaun cate unul si cam atat

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 14:06 
Veteran

[Pai presupune ceva de genul:nunta marina(albastru,stelute de mare,scoici...etc etc)nunta retro(totul alb si negru....chestii abstracte)nunta vintage,tema medievala...etc etc etc[/quote]

Si ca accesorii?Adica ar trbui sa am in ton cu tema nuntii :invitatii, marturii si mai ce?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 14:07 
Diva

Si eu incep de azi sa ma ocup de acest aspect....imi doresc enorm un aranjament pe care l-am gasit aici pe ghid....poza este in favoritele mele si e un sfesnic mare cu 3 lumanari si flori si margele.....cat despre huse daca nu gasesc ceva pe gustul meu prefer sa nu mai pun si investesc mai mult in flori.
Va tin la curent cu ce oferte gasesc si ce aleg intr-un sfarsit
Oricum pana la sf lui februarie vreau sa dau avansul si aici ca sa mai scap de o grija

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 14:07 
Veteran

eu de exmplu am ca tema fluturi si mi-am luat marturii cu fluturas,invitatiile,place card-urile,meniurile vor avea un fluture,voi prinde si de funda de la scaun cate unul si cam atat[/quote]

Foarte frumos, si mie imi plac fluturii, ma lasi sa iti fur tema? O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 14:08 
Diva

floriciki scrie:
Si ca accesorii?Adica ar trbui sa am in ton cu tema nuntii :invitatii, marturii si mai ce?

Exact...si toate astea tre sa fie in tema....invitatii cu scoici pe ele....tort in tema,marturii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 14:10 
Veteran

floriciki scrie:

da, ceva de genul in ton cu nunta , cu tema aleasa

de ex, eu ca vreau fluturi, vor fi fluturi pe tort, fluturi ac si marturii nunta pt invitati, fluturi in buchetul meu (din cristale vreau sa fie fluturii agatati in buchet)...altele isi fac invitatii nunta cu fluturi etc...

alte fete au ales floarea soarelui, vor avea flori de floarea soarelui pe mese, buchet din floarea soarelui, tort cu floarea soarelui pe el , invitatii cu floarea soarelui, si asa mai departe :)))))

nu e obligatoriu sa ai o tema anume dar multe dintre noi incercam sa venim cu ceva special, in functie de ceea ce ne place :))) sa ramana in mintea invitatilor sau nu neaparat, ci facem si pt ca e o chichita a noastra :)) eu si butterfly suntem cu fluturii, eu ii adoram de cand ma stiu :)))

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 14:12 
Veteran

floriociki, poti face ce tema vrei tu, inclusiv fluturii, nu e op tema a uneia dintre noi,s-a nimerit sa avem aceleasi gusturi la dracii din astea :)

simonica, nu mai stiu tu ce ziceai ca alegi :))))

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 14:13 
Senior

va puuuuuuuuuuuup
acum am intrat!!!!!!!!!!! adica de ceva timp dar vroiam sa va citesc prima dataaa!!!!
am muuuulte sa va poovee!!!! :had_d: :-* :-* :lips: :heart: :hug: :hug: :hug:
sa incep cu draga mea oana!!!!!!!!!! sunt asa mandra de tineee!!!! :hug: :hug: :hug: asa faceam si eu in situatia cu domnul in varsta!!!! bvbv draga meaaa!!!! :napplause: :napplause: :-* :-* :hug: :hug:
acum sa revin la targ!!!!!!!
doamne fetelor ce emotionant a fost!!!! samb am fost la proba!!!!!!!
doamnele de acolo au fost minuante...cu o mica exceptie...nu m-au lasat sa fac poze cu rochitele ca sa va arat!!!!! :wall: :wall: asa e politica lor...zic eu tampita pt. ca aratand poza cu tine celor apropiati te decizi urgent...asa zic eu...
dar sa incept altfel...am ales sa probez 6 rochii...una dantela...una in A, una sirena, una care imi placea de pe net...si inca 2 care mi-au atras atentai si aveau corsete diferite...
dintre toate m-au avantajat cea in A si ultima rochita (cea care imi placea de pe net si care zic eu ca o voi lua... :p ) corsetul drept imi vine oribiiil!!!! deci au picat rochitele...cea sirena imi vine superb pe corp...dar parca nu era ceea ce vroiam...iar ultima rochita...pe care vreau sa v-o si arat ca sa imi spuneti parerea voastra... mi-a venit suuuperb!!! adica asa au zis si fetele (cele doua prietene minuante cu care am fost...una e nasa iar cealalta cea mai buna prietena din buc ....oana poate iti mai amintesti din povestile noastre despre ea...)
sa va spun si ceva funnny!!!! :-*
cand i-am dat vestea prietenei mele la care am si stat in buc....a fost socata...am ras muult pe tema asta ... imi spunea cu o seara inainte ca ea nu a plans la nicio nunta bla bla bla...ca in final...samb la proba...cand m-a vazut cu prima rochie ..ea cea puternica sa planga exact ca un copil...a fost asa funny ca in secunda doi am inceput si eu sa plang si carmen nasa... iar doamnele de la proba erau socate pt ca nu mai plnasese nimeni pana la noooi in hau asta....
acelasi lucru s-a intamplat cand m-au vazut cu ultima rochita...semn ca ea e cea care imi vine cel mai bine...!!! :had_d: :had_d:
la targ nu am ajuns decat la marriott...dar a fost semn bun zic eu... :had_d: pt ca am gasit o firma din sibiu care ne-a placut enorm pt aranjamente...acum urmeaza sa ne faca o oferta la 320 persoane si sa vedem ce putem negocia... ei vin si cu foto/video deci e bine...dar oricum am luat un nr de tel de la ceva firma foto video care mi-a placut...pachetul costa 520 euro... si include asa...: poze 1500 + nu mai stiu cate extra, 3 albume foto...foarte frumoase... doua videoclipuri unul cu nuna unul cu povestea noastra...filmare cu 2-3 camere nu mai retin exact pe toate perioada nuntii, iar aparatura e hd!! pozele le retuseaza in progamele specializate... deci sunt profi profi baietii...
la targ fetelor aranjamentele prezentate erau superbe... nu va mai atasez poze pt ca ati vazut deja ce a pus anda..
eu mai am poze cu standurile cu rochite...am sa le pun pe calc in seara asta si maine le atasez
despre rochitele de mireasa pot sa va spun ca sunt frumoase..ai ce alege oricat de pretentiaoas ai fi...
ceea ce m-a dezamagit au fost materialele....la 1700-2000 de euro...sunt fff slabe... asta e parerea mea... :p acelasi lucru am sa il spun si de cei de la aire...materialalele nu sunt wooow..oana ai avut dreptate :-*
am sa va spun si despre ersa ca au rochii interesante dar fff scumpe.... si fff incomode...asta am vb cu cineva care purta rochita... :hap_w:
nu stiu ce sa va mai scriu...asa ca astept mai bine intrebari
va puuup pe toate cu dooor si muult drag :heart: :heart: :-* :-* :-* :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 14:14 
Senior

scuze ca am scris asa muuult...sper sa nu va plictisesc!!!! va mai spun ca trebuie sa ma decid pt rochie pana in 15 febr... de pe site-ul din spania e rochita nr 11... brenda...
va rog daca aveti chef sa va uitati sa imi spuneti si voi ce parere aveti!!!!
va puuuup :-* :-* :-* :hug: :hug: :hug: :heart: :heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 14:19 
Diva

elogio scrie:
scuze ca am scris asa muuult...sper sa nu va plictisesc!!!! va mai spun ca trebuie sa ma decid pt rochie pana in 15 febr... de pe site-ul din spania e rochita nr 11... brenda...
va rog daca aveti chef sa va uitati sa imi spuneti si voi ce parere aveti!!!!
va puuuup :-* :-* :-* :hug: :hug: :hug: :heart: :heart:

iubito ce nebunica esti :rofl:
Ai vazut ce superb e la probe ??? pfffffffffffffff
Cum se numeste site-ul? sa intram sa te atacam cu pareri :tongue:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 14:20 
Veteran

Da vrem site-ul!!!!!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

Senior

inca ceva despre targ...miresoiu a fost fff dezamagit pt ca la marriott nu erau decat doua standuri in care si ei saracii vaeau ce sa vada...in rest nimic pentru ei... :wall:
el a gasit si cva invitatii fff interesante la un stand din oradea...
am sa va atasez tot maine si adresele de site care va vor interesa pt ca am luat zeci de pliante...asa ca astept sa imi spuneti ce va doriti sa aflati!!!
puuupiiiici!!! :-* :-* :heart: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

Diva

floriciki scrie:

Foarte frumos, si mie imi plac fluturii, ma lasi sa iti fur tema? O:)

chiar te rog deabia mai schimbam o idee doua

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 14:21 
Senior

site ul e http://www.airebarcelona.com
sa imi spuneti va rog sincer cum credeti ca eee!!! am emoiiii!!! va puuup :-* :-* :heart: :heart: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2010, 14:22 
Veteran

ia nu te mai scuza atata, lavinia (elogio) suntem aici sa ne scriem tot ce gandim, simtitm, probam, vedem si cate si mai cate :hap_w:

revin, imi sulfa sefa in ceafa :ninja:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

Senior

simo o fost asa faaain la proba!!!! ati avut dreptate!!!! o meritat stresu!!!! :had_d: :heart: :-* :-* :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

Veteran

elogio scrie:
site ul e http://www.airebarcelona.com
sa imi spuneti va rog sincer cum credeti ca eee!!! am emoiiii!!! va puuup :-* :-* :heart: :heart: :hug: :hug:

lavi, e linkul direct, dar catre firma, tu zi ne numele rochiei sau nr paginii :P

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 3230 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 162  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]