Citat:
nuh! poti ramane din prima zi dupa ce le opresti! doar ca in primele trei luni e bine sa te protejezi dc nu vrei gemeni

nu am incercat sa fac experimente si nici pauza de pilule nu am facut. dar iti sugerez sa intrebi de vreo trei ori medicul inainte sa te decizi ca vrei bebeu
foitze zici fata?! ohhh nooo, nu as avea curaju de fel ! mai bine o sa ma chinui cu caciuli la nevoie

eu nu inteleg ceva... iar

daca ai zis mai devereme ca iubitul tau e singurul barbat cu care ai facut sex vreodata si dintotdeauna iei pastile... de unde stii ca te chinui cu "caciuli"?

ca mie imi reiese ca n-ai folosit prezervativ niciodata...
cu tot respectul... dar daca nu ai folosit prezervativ doar pentru ca ti-a zis iubitul tau ca e naspa... sau altfel spus, daca ai trecut pe pastile pentru ca ti-a cerut-o el... oricum o dau suna naspa, in fine, cred ca ne-am lamurit deja mai devreme ca aici nu ne certam, ci ne dam cu parerea
ok... eu n-am luat niciodata pastile, n-am vrut. eu folosesc prezervativul dintotdeauna... si iubitul meu nu e primul din viata mea (nu ca ar fi fost ceva rau daca era

). ceea ce vreau sa spun e ca depinde cum esti obisnuit. noi uneori ne protejam, uneori nu (depinde de "fazele lunii"

, desi nu ne place sa riscam) si pot sa spun ca cine zice ca nu simti placerea cu... protectie, nu stie pe ce sa se concentreze