Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 22:26

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 174 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PENTRU VIITOARE MAMICI
MesajScris: 29 Mar 2006, 12:47 
Diva

Citat:
chestia cu bebele si cu indemnizatia nu stiu ce sa zic,ca mie mi-a zis cineva ca daca eu sunt studenta in anul 4 de facultate si sunt la zi ,si imi iau licenta am sanse sa beneficiez de indemnizatie acuma nu stiu ce sa cred,voi stiti ceva de chestia asta?(X)

in OUG 148/2005 spine asa: "

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2006, 13:12 
Diva

Citat:

in OUG 148/2005 spine asa: "

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2006, 14:59 
Diva

Citat:

gina,stiam ca imi spusese tot o tipa care era studenta si ramasese insarcinata,acuma nu stiu care e treaba pana la urma,trebuie sa-mi fac contract de munca sau sa termini facultatea si sa imi dau licenta si sa cotizez timp de 12 luni acuma nu stiu totusi trebuie sa ma informez.

eu am intrat pe un site al casei judetene de pensii cluj si ai posibilitatea sa pui intrebari (primesti raspuns in cateva zile). am scris acolo ca si cum as fi fost tu :D adica ca sunt studenta in anul 4, cursuri de zi si n-am fost angajata jamais. mi s-a aspuns ca am dreptul, cf OUG si Legii de mai sus, dar sa ma interesez exact cum sa fac la Directia de Munca... etc (ce ti-am scris eu acolo) :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2006, 15:14 
Diva

Citat:

eu am intrat pe un site al casei judetene de pensii cluj si ai posibilitatea sa pui intrebari (primesti raspuns in cateva zile). am scris acolo ca si cum as fi fost tu :D adica ca sunt studenta in anul 4, cursuri de zi si n-am fost angajata jamais. mi s-a aspuns ca am dreptul, cf OUG si Legii de mai sus, dar sa ma interesez exact cum sa fac la Directia de Munca... etc (ce ti-am scris eu acolo) :ok:

iti multumesc tare mult,esti o scumpica. te pup. mersi inca o data. o sa ma interesez sa vad ce zic si acolo .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2006, 20:20 
Diva

Citat:

aha deci e vorba de vechime totusi care se ia si dupa anii de facultate. e bine de stiut :)

da asa e,mai ales este ceva bun si pt cele care termina facultatea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2006, 11:49 
Diva

Citat:

dar nu stiu cate au curajul sa faca bebe imediat ce termina facultatea. :wok: felicitari ca ai asemenea curaj. eu una nici la 25 de ani nu imi vine sa aud de scutece, tzipete si alte cele...

acuma stii bebele meu trebuia sa aaiba vreo 5-6 luni ,dar vedeti voi cum amandoi eram speriati de ideea de a fi parinti ,pe urma ne paruse rau.
si acum este bine ca ne gandim la ideea de a avea un bebe dar ma asteptam 1 an jumate sa ne acomodam cu noi insine .
iti multumesc,axxyutza . poate ca am curajul pe care multe nu le au ,dar au cred ca ne vom descurca. eu una abia astept.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2006, 19:02 
Diva

Citat:

poate nu curaj, dar ai atitudinea...eu nici una , nici alta. poate pusa in fata faptului implinit (slabe sanse ca iau pilule si nu am cum sa dau rateuri si sa raman fara sa vreau) as spune altceva...dar pana una alta, va admir pe voi cele micutze :) noi ...mai crestem :)

si eu iau pilule,de vreo aproape un an. o sa renunt la ele peste vreun an asa . ca stii ca trebuie ca dupa 6 luni dupa ce renunti e indicat sa incercam sa facem un bebe.
deci avem de asteptat,mai ales ca imi doresc sa fiu cat de cat sanatoasa si sa am grija de mine,ce mai vreau sa fiu o mamica grijulie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2006, 19:22 
Diva

deci cam dupa 3 luni dupa ce le-am oprit as putea sa raman insarcinata e bine de stiut. eu nu mi-am mai facut analizele de ceva timp. chiar ma gandeam sa-mi fac si eu analizele luna viitoare pana le fac pe cele pt nunta ,macar asa pt mine.
de cand sunt cu iubi folosesc numai anticonceptionale.
altceva nu am folosit.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2006, 22:49 
Diva

Citat:

nuh! poti ramane din prima zi dupa ce le opresti! doar ca in primele trei luni e bine sa te protejezi dc nu vrei gemeni :) nu am incercat sa fac experimente si nici pauza de pilule nu am facut. dar iti sugerez sa intrebi de vreo trei ori medicul inainte sa te decizi ca vrei bebeu :)

foitze zici fata?! ohhh nooo, nu as avea curaju de fel ! mai bine o sa ma chinui cu caciuli la nevoie :-`

eu nu inteleg ceva... iar :D daca ai zis mai devereme ca iubitul tau e singurul barbat cu care ai facut sex vreodata si dintotdeauna iei pastile... de unde stii ca te chinui cu "caciuli"? :D ca mie imi reiese ca n-ai folosit prezervativ niciodata...
cu tot respectul... dar daca nu ai folosit prezervativ doar pentru ca ti-a zis iubitul tau ca e naspa... sau altfel spus, daca ai trecut pe pastile pentru ca ti-a cerut-o el... oricum o dau suna naspa, in fine, cred ca ne-am lamurit deja mai devreme ca aici nu ne certam, ci ne dam cu parerea :D
ok... eu n-am luat niciodata pastile, n-am vrut. eu folosesc prezervativul dintotdeauna... si iubitul meu nu e primul din viata mea (nu ca ar fi fost ceva rau daca era :D). ceea ce vreau sa spun e ca depinde cum esti obisnuit. noi uneori ne protejam, uneori nu (depinde de "fazele lunii" :D, desi nu ne place sa riscam) si pot sa spun ca cine zice ca nu simti placerea cu... protectie, nu stie pe ce sa se concentreze :p :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 11:53 
Diva

Citat:

voua va plac sporturile extreme :)

ps : eu la 21 de ani si vreo 8 luni mi-am pierdut virginitatea deci eram destul de mare sa iau pilule :) ca deh doctora de la faculta mi le-a dat prima data :) :rocker:

eu mai mult iau anticonceptionale,ca eu inainte aveam mari probleme cu ciclu imi tarzia mult,2-3 saptamani,uneori imi tarzia si luni intregi. asa ca am luat pastile sa mi se regleze ciclu si sa nu avem macar acum surprize pana la nunta,pe urma ce o fi o fi.;)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 174 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]