Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 19:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale V
MesajScris: 20 Ian 2010, 12:28 
Diva

clarut scrie:
am uitat sa-ti raspund la partea cu capul. pai am fost la dr. mi-am facut toate analizele, hormonale, neurologice, oftalmologice, am facut si rmn si sunt perfect sanatoasa...
:zombie: diagnosticul pe care ti-l pun in cazul asta e migrena asociata cu dischinezie biliara (vomit cand am migrene). nu exista niciun tratament special pt migrene. se recomanda in general medicamente care se dau epilepticilor. dar tb sa iei in fiecare zi cate o pastila. iar eu nu vreau sa iau pt tot restul vietii medicamente in fiecare zi. deci, ma chinui cu tot felul de chestii antidurere...si cafea... :cry: am auzit ca se raresc cu varsta...dupa ce faci un copil...etc, etc :wacko:

am gasit solutia atunci......sa faci un copil:)
PS Si eu am pres cu pisici,dar este cumparat din Baumax :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 12:30 
Diva

laura_sandu scrie:

am gasit solutia atunci......sa faci un copil:)
PS Si eu am pres cu pisici,dar este cumparat din Baumax :)

da, da, ai gasit tu rpd solutia :p :hug: o sa-l fac. intr-o zi. cu soare :,
f frumos! macar asa sa fii si tu aproape de pisici :lol:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: PANTOFI DE MIREASA - Cinderella Shoes
MesajScris: 20 Ian 2010, 12:31 
Diva

Cat_Eyes scrie:
eu sunt blonda.
si?
poate chiar nu a gasit preturi, poate chiar nu se descurca, poate chiar nu le are cu 'tehnologia'.

draga mea.....daca imi ceri parerea la replica asta se vede ca esti blonda.Te-ai bagat si tu in discutie sa te afli in treaba.Macar daca spuneai o chestie inteligenta.
Comentariul ei a fost ciudat...de-a dreptul prostesc...nu are nici o legatura cu tehnologia si cu preturile de pe site.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 12:34 
Diva

buna fetelor!!! si la noi a nins toata noaptea si ninge in continoare :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 12:35 
Diva

Citat:
am uitat sa-ti raspund la partea cu capul. pai am fost la dr. mi-am facut toate analizele, hormonale, neurologice, oftalmologice, am facut si rmn si sunt perfect sanatoasa...
:zombie: diagnosticul pe care ti-l pun in cazul asta e migrena asociata cu dischinezie biliara (vomit cand am migrene). nu exista niciun tratament special pt migrene. se recomanda in general medicamente care se dau epilepticilor. dar tb sa iei in fiecare zi cate o pastila. iar eu nu vreau sa iau pt tot restul vietii medicamente in fiecare zi. deci, ma chinui cu tot felul de chestii antidurere...si cafea... :cry: am auzit ca se raresc cu varsta...dupa ce faci un copil...etc, etc :wacko:

si colega mea mi'a povestit ca in tinerete avea si ea tot la fel migrene ...si mi'a zis ca odata cu varsta si dupa ce a facut un copil i'au trecut ...si fata ei are la fel acum migrene...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 12:37 
Diva

clarut scrie:
am o stare naspa...ma doare capul :cry: m-am saturat sa ma doara capul..de cand ma stiu pe mine ma doare capul...in plus cineva ne-a furat covorasul din fata usii. cine fura asa ceva?! in conditiile in care la noi in bloc f rar intra vreun strain. deci suspectez vreun vecin...ce nebuni...un amarat de pres? :curse:

Clarut si eu am dureri ingrozitoare de cap de cativa ani...migrene de cate 3,4 zile numai pe o jumatate de cap...am fost la doctori,am facut tomograf si diagnostic :N-AM NIMIC !!!
Asa ca i-au pastile..care-si mai fac efectul sa ma amorteasca putin(algocalmin fiola,nospalgin si nurofen forte)
Incerc sa ma ajut singurica...beau foarte multa apa,mananc sanatos,stau in pozitie corecta la birou,o sa merg sa-mi iau si ochelari special de pc anul asta si cam atat !
Multa sanatate iubito...te inteleg perfect(chiar ieri ma intreba iubi cum suport eu sa stau cu durerile alea ingrozitoare de cap cate 3 zile...cateodata ma tin de cap cand merg atat de rau ma doare...pai ce sa fac?suport...asta e ! life goes'on !!!)

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 12:48 
Diva

SimoBobo scrie:
Clarut si eu am dureri ingrozitoare de cap de cativa ani...migrene de cate 3,4 zile numai pe o jumatate de cap...am fost la doctori,am facut tomograf si diagnostic :N-AM NIMIC !!!
Asa ca i-au pastile..care-si mai fac efectul sa ma amorteasca putin(algocalmin fiola,nospalgin si nurofen forte)
Incerc sa ma ajut singurica...beau foarte multa apa,mananc sanatos,stau in pozitie corecta la birou,o sa merg sa-mi iau si ochelari special de pc anul asta si cam atat !
Multa sanatate iubito...te inteleg perfect(chiar ieri ma intreba iubi cum suport eu sa stau cu durerile alea ingrozitoare de cap cate 3 zile...cateodata ma tin de cap cand merg atat de rau ma doare...pai ce sa fac?suport...asta e ! life goes'on !!!)

of, biata de tine. la mine fctioneaza uneori medicamente care sunt pe baza de codeina. eventual un cocktail de paracetamol+codeina+cafeina :wacko: incearca solpadeina, de ex. nu e f scumpa si ti-o dau fara reteta. eu am incercat si immigrane dar din pacate nu mi-a folosit la nimic...sunt multe medicamente antidurere pt migrene insa eu am senzatia ca imi fac si mai rau uneori...
ah, si dc vrei sa incerci tratamentul pt epileptici du-te la un neurolog sa-ti dea reteta. eu am luat timp de 3 luni si n-am avut nicio migrena. insa cum m-am oprit, cum au revenit si migrenele...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 12:49 
Diva

am uitat sa-ti spun ca medicamentul pt epileptici se numeste topomax.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 12:51 
Diva

serene scrie:
si colega mea mi'a povestit ca in tinerete avea si ea tot la fel migrene ...si mi'a zis ca odata cu varsta si dupa ce a facut un copil i'au trecut ...si fata ei are la fel acum migrene...

saracul copil...si mie mi-e teama de asta...ca o sa am un copil migrenos ca mine...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 12:52 
Diva

normal. si mandra de asta!
dar nu inteleg de ce ai tu dreptul de a judeca si a rade de altii.. asta e.. atat a stiut sa comenteze.. atat a comentat.
de ce trebuie sa vina unu' mai cu motz (sau care se crede mai cu motz) si sa rada de altii?
eu p'asta nu o inteleg.
razi in sinea ta, nu arata cu degetul.. poate o data vei fi si tu in pielea ei.

ps: nu ti-am cerut nicio parere. ia mai citeste o data?... poate de doua ori?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 12:58 
Diva

sora mea are niste dureri ingrozitoare de cap, iar acum cu sarcina sau intetit si mai abitir, pur si simplu i se vad venele cum pulseaza la tampla, abia isi poate misca capul, e groaznic, dr ei ginecolog ia spus ca pana naste chiar nu are ce face...din pacate cred ca nu va rezolva faptul ca daca ramai insarcinata sa iti si treaca :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 13:02 
Diva

clarut scrie:

imi pare rau de covorasul meu. era cu pisici :cat: dar m-am uitat pe amazon si-am gasit 2 care imi plac :D

sormea, are covoras la usa cu un soricel si o pisica... nu i la furat nimeni pana acum :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 13:19 
Diva

clarut scrie:

da, da, ai gasit tu rpd solutia :p :hug: o sa-l fac. intr-o zi. cu soare :,
f frumos! macar asa sa fii si tu aproape de pisici :lol:

pai...e o solutie buna.Iti spun asta dupa multe analize.
Presul cu pisici il am...pt ca eu cu ionut suntem pisi si pisoi...asa ca prietenii spun ca aici e casa pisicilor... :\

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 13:26 
Diva

Cat_Eyes scrie:
normal. si mandra de asta!
dar nu inteleg de ce ai tu dreptul de a judeca si a rade de altii.. asta e.. atat a stiut sa comenteze.. atat a comentat.
de ce trebuie sa vina unu' mai cu motz (sau care se crede mai cu motz) si sa rada de altii?
eu p'asta nu o inteleg.
razi in sinea ta, nu arata cu degetul.. poate o data vei fi si tu in pielea ei.

ps: nu ti-am cerut nicio parere. ia mai citeste o data?... poate de doua ori?

pe un site public...are dreptul oricine sa judece.daca rad in sinea mea,care mai este activitatea mea pe forum.O data ce ai scris,suporti consecintele.Daca va fi cazul si la mine, cu siguranta nu o sa fug plangand....
PS. Ai dreptate, nu mi-ai cerut parerea.Si nu a fost necesar sa citesc decat o singura data

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 13:44 
Diva

Cat_Eyes scrie:

deci si la tine trebuie sa iasa la numaratoare, sa ai activitate?
**
o zi cu bucurie in suflet iti doresc!

On topic: sunt ok pantofiorii din ce am vazut pe site. cred ca merg sa probez zilele astea!

da....si la mine trebuie sa iasa la numaratoare....si chiar am avut activitate pe forum.Dar incerc sa nu scriu degeaba...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 13:59 
Diva

laura_sandu scrie:

pe un site public...are dreptul oricine sa judece.daca rad in sinea mea,care mai este activitatea mea pe forum.O data ce ai scris,suporti consecintele.Daca va fi cazul si la mine, cu siguranta nu o sa fug plangand....
PS. Ai dreptate, nu mi-ai cerut parerea.Si nu a fost necesar sa citesc decat o singura data

ce e cu povestea cu pantofii, tehnologia si activitatea de pe forum? n-am inteles nimic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 14:00 
Diva

buna fetelor va spun si eu pe la amiaza!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 14:01 
Diva

laura_sandu scrie:

pai...e o solutie buna.Iti spun asta dupa multe analize.
Presul cu pisici il am...pt ca eu cu ionut suntem pisi si pisoi...asa ca prietenii spun ca aici e casa pisicilor... :\

ce analize? :unsure:
casa pisicilor aristocrate? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 14:02 
Diva

anidaaa scrie:
buna fetelor va spun si eu pe la amiaza!

la ora asta se vine se vine, dra? v-am declarat absenta deja! si pe dra pall! :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 14:04 
Diva

clarut scrie:

la ora asta se vine se vine, dra? v-am declarat absenta deja! si pe dra pall! :p

doamne, nu domnisoare Clarut! suntem doamne, DIVEEEE :nlol: :p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]