Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 18:48

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 276 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia - vol III
MesajScris: 28 Mar 2006, 16:36 
Diva

Citat:
eu rochia am cumparat-o de la targul de la Sofitel si am beneficiat de reducere ceea ce a fost ok! costumul lui ginerica l-am luat tot de la ei dar a fost cumparat din septembrie anul trecut!

:wok::ok::wok::ok: te-ai scos la faza asta! Mai ......ideea e in principiu .......sa fie ceva care sa-ti placa TIE si sa fie si pe masura buzunarelor tale!:wok::mellow::mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mar 2006, 16:37 
Diva

Citat:
din pacate nu sunt asa buna la calculatoare /programe si nu stiu unde sa caut! :huh
si nu am photoshop!

auzi ..........ia da poza la mine pe mail ca te rezolv eu! Asa am ajutat-o si pe mady! :lips::lips::love::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mar 2006, 16:42 
Diva

Citat:
hai ca iti trimit poza! mercic!:ok:

pt. putin! am trimis-o inapoi!! Are 90.4 kb ..nu 98 ....my mistake!:lips::lips::lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mar 2006, 16:51 
Diva

Citat:
merci mult! am si pus-o la instrumente sa o vada si fetili! ah, va rog faceti abstractie de fata mea! :mellow:
:p:p:p ete na.....ca la nunta se va face abstractie! ):():():( hmmmmmmm... ce are !! E perfecta poza!:lips::cool::cool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mar 2006, 16:55 
Diva

Citat:
ma stramban dintr-un anume motiv pe care acum nu-l mai stiu!:gun:

:p:p:p ai uitat ??? pai ...mai exerseaza-l ca ...in momentul cand il vei avea p-ala mic ...tre sa aiba motiv sa rada! :lips::love::p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2006, 13:44 
Diva

Citat:

:p:p:p ai uitat ??? pai ...mai exerseaza-l ca ...in momentul cand il vei avea p-ala mic ...tre sa aiba motiv sa rada! :lips::love::p:p:p

frumoasa rochia ,emilia !!! mi-a placut! s ao porti sanatoasa. care e treaba Angelina cu ala mic,e careva insarcinata si eu nu stiu?aaa?:o;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2006, 14:06 
Diva

Citat:
Tocmai am gasit un model de rochie care imi place foarte mult si am postat-o la instrumente. Asa o sa imi fac, doar cu manecile mai scurte si fusta din voal cu crinolina si jupon. Sper sa o aprobe repede.

si noi speram sa o vedem cat mai repede posibil. felicitari ca ti-ai gasit rochita,ti-o faci pe comanda?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2006, 14:13 
Diva

Citat:
Da, pe comanda o sa o fac. Pentru ca nu am gasit in magazine nimic care sa "faca click".:p

:lol::rocker:;):D:p da tare a fost faza cu clickul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2006, 14:51 
Diva

Citat:
Tocmai am gasit un model de rochie care imi place foarte mult si am postat-o la instrumente. Asa o sa imi fac, doar cu manecile mai scurte si fusta din voal cu crinolina si jupon. Sper sa o aprobe repede.

e superba rochia, DJ!!! de fapt, mireasa cu totul e superba :D

ce taranca sunt, abia acum am vazut-o si pe a emiliei :~* e foarte frumoasa. asa e si materialul rochiei mele (si a mea tot de la aceeasi firma :D) si-mi place de mor, parca e o bezea :love: (la ora asta mi-e foame, intelegeti-ma)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2006, 14:55 
Diva

Citat:

e superba rochia, DJ!!! de fapt, mireasa cu totul e superba :D

asa e. superba rochita DJ! imi palce chiar e cu totul deosebita. mi-as fi facut si eu una ca asta,dar am luat-o deja.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 276 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]