Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 08:33

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 3230 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 162  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: off-topic miresici de iulie 2010
MesajScris: 20 Ian 2010, 15:26 
Diva

manu86 scrie:

De la Carlo Pignatelli...a costat ceva da eu zic k merita...si noroc k am primit o reducere de 20% :had_d: ...o data e si el mire nu?

ne-am uitat si noi pe site la ei...sunt f frumoase costumele
felicitari pt achizitie :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 15:27 
Diva

buna roxi

:hug:

vreau si eu la zapada....anul asta nu prea m-amm bucurat de zapada...doar cateva zile inainte de craciun

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 15:29 
Diva

roxisss scrie:
am revenit si eu de la zapada eu o sa plec de la mama dar cu dormitul mai vedem cum facem

pana la urma te-ai hotarat?pleci de la mama ta?
fetele eu pe la 4 plec spre maternitate...am emotii...bebe se lasa asteptat...se pare ca are contractiile la 5 min diferenta asa ca mai dureaza pana vine poate ajung inaintea lui :p

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 15:29 
Diva

Butterflyanna26 scrie:
[

multumesc fetele pentru urari si o sa fiu matusica de baietzel...deabia astept sa-l vad ca pana acum l-am vazut doar in poze :p inca astept sa ma sune fratele vad ca se cam lasa asteptat bb
da simo este un eveniment important si fericit pentru mine iti dai seama cum este pt ei

felicitari pt nepotzel care e pe drum acum sa se nasca :-* :-*

jami cum imi spuneai tu mie acum o sapt caputzu sus ca trece iesi din carapace ca daca nu scot ciocanu si o sparg si sa te vad unde te mai ascunzi :love: :love: :love:

clau petrecere frumoasa la botezul nepotelului :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 15:30 
Diva

noi vineri seara o sa ramanem fiecare la casuta lui :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 15:32 
Diva

Butterflyanna26 scrie:
[

pana la urma te-ai hotarat?pleci de la mama ta?
fetele eu pe la 4 plec spre maternitate...am emotii...bebe se lasa asteptat...se pare ca are contractiile la 5 min diferenta asa ca mai dureaza pana vine poate ajung inaintea lui :p

da nu o pot dezamagii sunt singura la parinti si vor sa plec de la ei mireasa :~* :~* :~*

mai are un pic la 3 min contractii o pune pe masa :flowers: :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 15:35 
Diva

roxisss scrie:
da nu o pot dezamagii sunt singura la parinti si vor sa plec de la ei mireasa :~* :~* :~*

mai are un pic la 3 min contractii o pune pe masa :flowers: :flowers:

atunci daca esti singurik macar placerea asta sa-i faci si ei,oricum eu tot de la mama as fii plecat chiar daca stateam la socri sau aveam casa noastra nu stiu adica macar atata simt si eu ca le datorez sa ies mireasa de la ei din casa din casa in care am crescut dar fiecare cu parerea lui

da sa speram ca nu mai dureaza mult ca nu mai am stare

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 15:41 
Diva

ionela_mihaela scrie:

ne-am uitat si noi pe site la ei...sunt f frumoase costumele
felicitari pt achizitie :hap_w:

Multumesc :hug:
Roxi bn te-am gasit :-* ce-ti face printisorul?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 15:51 
Diva

manu86 scrie:
[

Multumesc :hug:
Roxi bn te-am gasit :-* ce-ti face printisorul?

a papat si se pregateste de nani ca sa pot sa fac si eu treaba prin casa ca profit de somnul lui sa aranjez casa creste si tranznai multe :clap: :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 15:55 
Diva

roxisss scrie:
a papat si se pregateste de nani ca sa pot sa fac si eu treaba prin casa ca profit de somnul lui sa aranjez casa creste si tranznai multe :clap: :clap:

deabia astept sa am si eu dupa cine sa alerg prin casa :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 16:00 
Diva

Fetili n-as fi crezut vreodata dar eu deja sunt terminata ca mai am 2 saptamani pana la cununia civila....sunt praf cu nervii,nu stiu cu ce sa ma imbrac,ne ciondanim cu iubi pentru restaurant,am zis ca nu o sa fac asa si sunt foarte dezamagita de mine !!!! MAXIM am zis :cry:
Vreau sa incerc un machiaj asa ca pregatire pentru nunta sa vad daca-mi place cum lucreaza tipa la care merg...acum mi s-a pus pata sa-mi fac si unghiile cu gel...o groaza de bani si ma controlez cu greu...m-am apucat si de invatat,ma intalnesc si cu astia cu decoratu nu-mi place nik,vorbesc cu mami de 20 de ori pe zi la telefon se simte cam rau :cry:
Acum doua seri am cedat si i-am zis miresoiului ca sunt intr-o mare depresie...simt ca,clachez !
Si el imi reproseaza ca sunt rea si radicala ! :nbump: :nbump: :nbump:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 16:08 
Diva

SimoBobo scrie:
Fetili n-as fi crezut vreodata dar eu deja sunt terminata ca mai am 2 saptamani pana la cununia civila....sunt praf cu nervii,nu stiu cu ce sa ma imbrac,ne ciondanim cu iubi pentru restaurant,am zis ca nu o sa fac asa si sunt foarte dezamagita de mine !!!! MAXIM am zis :cry:
Vreau sa incerc un machiaj asa ca pregatire pentru nunta sa vad daca-mi place cum lucreaza tipa la care merg...acum mi s-a pus pata sa-mi fac si unghiile cu gel...o groaza de bani si ma controlez cu greu...m-am apucat si de invatat,ma intalnesc si cu astia cu decoratu nu-mi place nik,vorbesc cu mami de 20 de ori pe zi la telefon se simte cam rau :cry:
Acum doua seri am cedat si i-am zis miresoiului ca sunt intr-o mare depresie...simt ca,clachez !

off simo :hug: trebuie sa incerci sa le iei pe toate pe rand si sa nu te superi pe tine sau sa te dezamagesti ca nu vrei reusi sa faci tot ce nu poti face acum o lasi pentru nunta si eu mai am momente cand simt ca nu mai pot si iubi mereu zice ca exagerez dar asa suntem noi ne consumam pentru orice plus ca mai sunt si alte probleme inafara de stresul nuntii
incearca sa te calmezi si sa alungi lucrurile rele si o sa vezi ca va fii totul bine si cununia si nunta si mama ta si invatatul doar trebuie sa ai incredere in tine ca vei reusi sa faci cate putin din toate :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 16:09 
Diva

Cat ai dat pe costum??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 16:13 
Diva

SimoBobo scrie:

tu stii ca ti-am mai zis eu acum cateva zile pana la cununie lasa nunta deoparte ca ai destule,timp mai este nu au intrat zilele in sac nu poti in ritmul asta o sa clachezi si o sa fie mai rau acum luna februarie ai pe mami si cununie ia-o si tu pe luni ce e imp in fiecare luna axeza-te pe lucrul ala si mai faci cate un pic si pt nunta nu iti place nimik pt nunta ca esti stresata si nu mai te gandesti bine vrei sa faci multe nu ai timp si treci cu vederea detaliile asa ca mai calmeaza-te :love: :love: :love: :love: eu acum te-am certat un pic sa stii tonul cand citesti da tu stii ca eu te iubesc :love: :love: :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 16:14 
Veteran

Buna fetelor! Doamne, dar vorbarete sunteti! ca de obicei de fapt, nu stiu de ce ma mai mir! Nu pot sta acum la miresit cu voi, ca am ceva treaba si-n plus il astept si pe Al Meu Ca Bradul sa vina din delegatie. Nu ne-am vazut de aproape 2 saptamani si va dati seama ce dor imi e de el! :clap: :clap: :clap:
Am citit tot ce ati scris zilele astea! Felicitari celor care si-au luat rochitele! Sa le purtati cu placere si iubite! Vad ca sunteti in febra pregatirilor...se vede ca se apropie nunta! Asa de repede trece timpul asta! :unsure:
Jami, iata ca a venit vremea sa-ti inapoiez sfatul pe care mi l-ai dat cu ceva timp in urma! Capul sus miresico! Nu uita ca suntem toate alaturi de tine! :hug: :hug: :hug:
Hai ca m-am apucat sa scriu romane! :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 16:16 
Veteran

Simo, iti iei bataita! Pai se poate? O miresica asa puternica sa se lase doborata? Capul sus ca toate te sustinem si suntem alaturi de tine! Incearca sa iei totul pas cu pas si nu intra in panica! Mai este timp, nu au intrat zilele in sac! :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 16:20 
Veteran

Fetelor, am iesit! Bafta la toate cu pregatirile si nu va lasati afectate de stres! Curaj! Va pup dulce pe toate! Sa aveti grija de voi! :hug: :hug: :hug: :hug: :-* :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 16:35 
Senior

keke si noi te pupam!!! :hug: :hug:
simo eu spun sa nu te mai gandesti la bani...sa faci totul asa cum ti-ai imaginat si cum simti... pune-ti unghii, machiaza-te exact asa cum ai visat, f cea mai frumoasa si cea mai fericita pt ca meriti!!! banii asa cum vin se si duc... tu doar treb sa dirijezi procesul intr-un sens bun!! sa nu uiti ca timpul inapoi nu il mai dam...ramanem doar cu amintirile... deci treb sa iti amintesti ca ai fost cea mai fericita!!! eu nu ma stiu la dat sfaturi...de aceea si evit asemenea situatii, dar acum am simtit ca treb sa te incurajez... miresoii nu prea inteleg starile noastre... (ar treb sa facem un forum special pt ei :p ) asa ca nu te astepta sa povestiti despre starea ta o noapte intreaga sa mancati aman2 inghetata si sa radeti pana in zori... in schimb poti sta linistita ca te iubeste si vrea sa fii happy!!!
jami te puup si pe tine!!!! lasa supararile, iti sta bine sa emani fericire, sa ne faci sa zambim sau sa radem in hohote!!! eu asa te vreau!!!
hai sa fim toate mandre ca in doar cateva luni se intampla cel mai minunat eveniment (roxi tu cred ca il traiesti pe al 2lea ca intensitate :hug: pe primul loc fiind bble)!!!
inca ceva ...fie ca ne stresam sau nu ca fraierele si in final totul va fi exact asa cum ne-am dorit si va trece ffff repede :cry: :cry:
va puuup si va doresc o seara minunata!!!! :hug: :hug: :hug: :heart: :-* :-* :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 16:39 
Senior

simo vreau sa ne pove cum iti imaginezi rochita cu care vrei sa te imbraci!!! la restaurant de ce nu va intelegeti???? poate miresoiu are dreptate :unsure: :p :hug: :hug: :hug: :heart: :-* :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2010, 16:40 
Senior

keke inca un mesaj si faci 100!!!!! :clap: :clap: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 3230 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 162  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]