SimoBobo scrie:
Bine bine gata am bagat la cap.....DE AZI SUNT O FEMEIE LINISTITA SI FERICITA !!!! gata cu smiorcaiala ca ma ciufulesc singura...
Hai ca mi-ati ridicat moralul maxim...MAXIM am zis !!!!
Deasta va iubesc eu pe toate si sunt dependenta de voi...
Si hai zi-mi de tine ce-ai mai facut zilele astea?ce-ai mai cumparat?cum mergem munca? zii tot !!!
sa vedem cat o sa dureze...

...data viitoare te ciufulesc eu...promit, daca te mai vad asa
noi nu am mai facut prea multe..cum ti-am zis de rochitza, am ramas la ambrosia, costumul miresoiului e vazut, avem de ales intre 2 fime....dupa ce mergem la proba ne hotaram care e mai mumos

....tre sa mai sunam ptr firma de deco...dar sincer nu stiu ca sunt atatea..iar cea care mi se pare ca de cat k lumea ne ajunge pe la 58 de mil..dar pana la urma cred ca pe aia o vom alege..mai ales ca au si artificii exterioare(pirotehnice)..ca nu imi inchipui nunta fara

...
si imi zice miresoiul intr-o zi....mai pune pe lista si limuzina...si eu: limuzina?(vroiam eu mult mult de tot sa inchiriem una...dar renuntasem la idee..el nu-i dadea prea mare importanta)....la care el:"pai cu ce ai vrea sa mergi la biserica in caruta sa-ti strici rochia? "....ups....el care nu zicea nimik de limuzina...
verighetele le lasam ptr putin mai tarziu...dupa ce rezolvam cu astea...apoi pampucei, am inceput sa ma gandesc serios daca vreau voal sau nu.....mai avem marturiile de comandat, invitatiile inc anu suntem decisi.....
mai sunt cateva de facut.....aaaa....am scris si ieri ca bautura o vom trimite de aici..am vb cu tipul care se ocupa de transporturi si i-am explicat ca avem in jur de 100 de sticle si a zis ca nu e nici o problema