Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 02:15

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale V
MesajScris: 22 Ian 2010, 14:33 
Moderator Ghidul Miresei

ramonelle scrie:
bine ca ai ajuns teafara acasa :, ...n-ai inghetat de frig?...puteam sta si mai mult la povesti, mie chiar imi place, numa' ca ne mai deranjeaza clientii din cand in cand :lol:

Nu am inghetat :p lasa ca mai vin si in alta zi la povesti :)
Sa stii ca m-am uitat la ghioceii aia si au scos capul din zapada...au nevoie de putin soare si sunt infloriti toti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 14:36 
Diva

carlita scrie:

Nu am inghetat :p lasa ca mai vin si in alta zi la povesti :)
Sa stii ca m-am uitat la ghioceii aia si au scos capul din zapada...au nevoie de putin soare si sunt infloriti toti.

te astept...oricand :hug:
saracii de ei, bine ca n-au inghetat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 14:59 
Diva

logodnica scrie:
saraca de tine..e bine ca mergi la dr.macar sa iti spuna ce e de facut..sa nu te deshidratezi sau sa patesti cine stie ce altceva mai rau. :hug: sa ne spui ce ai facut. ai grija de tine si sanatate muuuulta.

mersic fetele ptr gandurile bune......nu am facut prea mare branza la dr.....nu are ce sa-mi faca....e o sarcina "toxica".........daca scad din greutatea mea normala mai mult de 7 kg si am probleme cu urina atunci e necesara internarea in spital,perfuzii,doamne ce m-a speriat,dar ae normal sa stiu.....dar multumesc domnului pana acum nu e asa de extrem.....am scazut este adevarat vreo 4 kg dar merg normal la toaleta............acum sa mananc putin si des mi-a spus.....daca vars trebuie sa manac iara,in permanent sa fie ceva in stomacel......mi-a facut programare pe 9 februarie ptr primul eco......cu ajutorul domnului va fi bine......mergem inainte,ne dorim asa mult bebele asta ca nimic nu ne poate opri :hug: ..........e asa frumos sa vb despre camera bb,hainute,nume......imi place la nebunie :cry: :cry: iar m-am emotionat......ce tampenie
fetelor si voi plangeati din orice sau cel putin erati mai sensibile pe timpul sarcini?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 15:14 
Moderator Ghidul Miresei

Eli, v-ati gandit deja si la nume de fata si baiat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 15:16 
Diva

carlita scrie:
Eli, v-ati gandit deja si la nume de fata si baiat?

de fata avem ......de baiat mai greu.....suntem in tratative :nlol: dar pana la 9 luni se pot schimba multe sincer...cine stie ce ciudata oi fii mai incolo :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 15:20 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
de fata avem ......de baiat mai greu.....suntem in tratative :nlol: dar pana la 9 luni se pot schimba multe sincer...cine stie ce ciudata oi fii mai incolo :rofl:

La ce nume de fetita v-ati gandit?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 15:22 
Diva

carlita scrie:
La ce nume de fetita v-ati gandit?

am ales numele mamei mele putin schimbat :P mama este Veronica si noi vrem Veronique

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 15:23 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
am ales numele mamei mele putin schimbat :P mama este Veronica si noi vrem Veronique

foarte frumos, imi place!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 15:26 
Diva

elyt1000 scrie:

mi-am permis sa arunc si eu un ochi pe aici (Dar mi-l iau inapoi :rofl: )
Imi place si mie Veronique!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 15:32 
Diva

elyt1000 scrie:

foarte fain numele Ely :ok: ...imi place mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 15:43 
Diva

elyt1000 scrie:

mersic fetele ptr gandurile bune......nu am facut prea mare branza la dr.....nu are ce sa-mi faca....e o sarcina "toxica".........daca scad din greutatea mea normala mai mult de 7 kg si am probleme cu urina atunci e necesara internarea in spital,perfuzii,doamne ce m-a speriat,dar ae normal sa stiu.....dar multumesc domnului pana acum nu e asa de extrem.....am scazut este adevarat vreo 4 kg dar merg normal la toaleta............acum sa mananc putin si des mi-a spus.....daca vars trebuie sa manac iara,in permanent sa fie ceva in stomacel......mi-a facut programare pe 9 februarie ptr primul eco......cu ajutorul domnului va fi bine......mergem inainte

sarcina toxica ( denumire populara) = disgravidie emetizanta

Greata si varsaturile sunt cea mai frecventa conditie medicala din timpul sarcinii, afectand 50-70% din toate sarcinile, in grade diferite. Aceste simptome pot fi determinate de modificarile hormonale prin care trece organismul femeii in timpul sarcinii, desi acest lucru nu se stie cu siguranta. In multe cazuri, acestea se rezolva pana la sfarsitul celei de-a treia luni de sarcina, desi pana la 20% dintre femei contiuna sa aiba simptomele de-a lungul intregii sarcini.
Greata si varsaturile severe, cunoscute sub numele de hiperemesis gravidarum afecteaza aproximativ 1% dintre femeile insarcinate. Cazurile severe pot fi debilitante si pot necesita spitalizare si administrarea de lichide pentru rehidratare. Cazurile mai putin severe pot avea un impact semnificativ asupra abilitatii femeii de a se descurca in viata de fiecare zi.
Prezenta acestor simptome este periculoasa pentru fat?
Greata si varsaturile se considera ca au un efect protector asupra fatului si ca sarcina merge bine

elyt1000 scrie:

ne dorim asa mult bebele asta ca nimic nu ne poate opri :hug: ..........e asa frumos sa vb despre camera bb,hainute,nume......imi place la nebunie :cry: :cry: iar m-am emotionat......ce tampenie
fetelor si voi plangeati din orice sau cel putin erati mai sensibile pe timpul sarcini?

te cred si da e atat de frumos sa vb despre toate cele , pe mine inca ma emotioneaza si daaaa eram o sensibila si plangeam din orice si eram f crizata :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 15:46 
Diva

elyt1000 scrie:

e frumos numele, Ely.:).Si cu siguranta se bucura si mama ta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 16:01 
Diva

elyt1000 scrie:

si mie imi place foarte mult numele ales... cu siguranta mama ta o sa fie foarte bucuroasa daca va fi fetita...sper din tot sufletul sa-ti revi cat mai repede si bb sa fie sanatos...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 16:23 
Moderator Ghidul Miresei

Inebunesc :cry: vecinul de deasupra mea de azi dimineata tot gaureste ceva...imi pusca capul :curse:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 18:54 
Diva

carlita scrie:
Inebunesc :cry: vecinul de deasupra mea de azi dimineata tot gaureste ceva...imi pusca capul :curse:

si eu am un vecin care tot baga gauri in jurul pranzului

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 18:57 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
si eu am un vecin care tot baga gauri in jurul pranzului

Sincer, nu stiu ce tot lucreaza ca de o saptamana tot gaureste in fiecare zi, azi se pare ca mai mult ca in alte zile...acum de o ora a terminat de gaurit.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 19:30 
Diva

elyt1000 scrie:
camera bb,hainute,nume......imi place la nebunie :cry: :cry: iar m-am emotionat......ce tampenie

daaaa si eu ma emotionam si plangeam cand ma emotionam tare. cateodata si acum. de ex la botez cand il baga pe bebe in apa, eu incep si lacrimez. :~* sau cand aud stiri tragice, cum au fost cele cu cutremurul din haiti de ex..si cu toti acei mortisi raniti, iar am plans. deci vei ramane cu sensibilitati si dupa, asta vroiam sa spun. :p
foarte frumos numele ales. la ortodoxi exista Sfanta Veronica, asa ca o sa aiba si aniversare de nume :nwink: (daca va fi fetita, bineinteles.
Cat Eyes, te mai asteptam pe aici, cu ocheade, cu comentarii... :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 19:33 
Moderator Ghidul Miresei

logodnica scrie:
daaaa si eu ma emotionam si plangeam cand ma emotionam tare. cateodata si acum. de ex la botez cand il baga pe bebe in apa, eu incep si lacrimez. :~* sau cand aud stiri tragice, cum au fost cele cu cutremurul din haiti de ex..si cu toti acei mortisi raniti, iar am plans. deci vei ramane cu sensibilitati si dupa, asta vroiam sa spun. :p
foarte frumos numele ales. la ortodoxi exista Sfanta Veronica, asa ca o sa aiba si aniversare de nume :nwink: (daca va fi fetita, bineinteles.
Cat Eyes, te mai asteptam pe aici, cu ocheade, cu comentarii... :nblink:

Da, exista Sf. Veronica...in 12 Iulie, doar ca nu e cu cruce rosie....dar cred ca foarte multe prenume se regasesc in calendarul ortodox.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 19:40 
Diva

carlita scrie:

Da, exista Sf. Veronica...in 12 Iulie, doar ca nu e cu cruce rosie....dar cred ca foarte multe prenume se regasesc in calendarul ortodox.

nu mai stiam cand e..verisoara mea e si veronica si asa stiu ca exista. insa nu mai stiam exact data. Cat despre prenume..depinde, nu sunt chiar "foarte multe" care se regasesc. parerea mea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 19:44 
Diva

fetelor gata, am aruncat toate tigarile la gunoi si le-am inlocuit cu acid folic , sper sa se intample cat de curand :njump:

am asa o stare ca mi-e si teama , dar sunt si fericita nici nu stiu cum sa va explic ce simt

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]