Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 12:59

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2161 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (II)
MesajScris: 22 Ian 2010, 15:20 
Diva

Si asta a fost ultimul meu mesaj........

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 15:21 
Diva

floriciki scrie:
lui i s-a intamplat in afara orasului.. deci am zis-o mai mult ca pe o gluma :) cu siguranta n-ai fost tu soferita buclucasa! :rofl:

Sincer asta e primul accident pe care il fac(am doia ani de cand conduc), am fost ingrozita![/quote]

FLori, se mai intampla, bine ca "victimele" au fost fiare :D se rezolva!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 15:23 
Diva

SimoBobo scrie:
Vai mi-e rau ce-ai putut sa intelegi Dzeule
Nu la tine m-am referit Ana...ati luat-o pe aratura ...ci la cele care mi-au raspuns pe topicul soacra poama acra....cele de pe discutii generale care sunt vechi pe forum !!!!
Doamne sfinte !!!!!

eu am crezut ca te referi la coment-urile de aici...eu de unde sa stiu ca s-a raspuns si acolo...eu am citit acolo si am scris aici nu stiam ca s-a comentat si acolo

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 15:29 
Junior

simo.. sti eu sunt mai noua pe aici.eu raspund si citesc printre picaturi pt ca sunt f ocupata.imi pare rau ca nu pot sa fiu si eu mai mereu prezenta pe aici.chiar nu meriti astfel de mesaje rautacioase.tu ai fost prima persoana care mi-a urat bun venit.se simte ca esti o persoana buna.si nu se merita sa pui totul la suflet.sa te superi. :-* :-* un pupic sa-ti treaca

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 15:38 
Diva

sincer nu am zis nimic cu rautate si nici nu am nimic cu nimeni,eu chiar am crezut ca se vb de coment-urile de aici nu de cele de la soacra poama acra,nu cred ca trebuie sa se reactioneze asa si sa ajungem sa nu ne mai vb, poatet ca sunt perioade in care poate ne deranjeaza orice vorba sau gest din partea altora
eu ma retrag oricum de la 1 feb nu puteam sa mai stau cu voi decat seara
va doresc spor la pregatiri in continuare si nuntiile de vis pe care vi le doriti.

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 15:47 
Diva

Butterflyanna26 scrie:
sincer nu am zis nimic cu rautate si nici nu am nimic cu nimeni,eu chiar am crezut ca se vb de coment-urile de aici nu de cele de la soacra poama acra,nu cred ca trebuie sa se reactioneze asa si sa ajungem sa nu ne mai vb, poatet ca sunt perioade in care poate ne deranjeaza orice vorba sau gest din partea altora
eu ma retrag oricum de la 1 feb nu puteam sa mai stau cu voi decat seara
va doresc spor la pregatiri in continuare si nuntiile de vis pe care vi le doriti.

ne suparam pe tineeeeee!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 16:02 
Veteran

am revenit, scumpele meleeeeee... :hug:
iar aţi miresit ca nebunele... volumul 2, uhuuuu... :njump: facem ravagii pe aici :had_d:
mă apuc de recuperat şi vă scriu mai târziu un roman :nlol:
pupici :flowers:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 16:12 
Diva

buna micutzaa :hug:

fetele sunt cam suparate pe aici...

pupicei pt toate si lasati supararile :-* :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 16:16 
Junior

mlcu7za scrie:
am revenit, scumpele meleeeeee... :hug:
iar aţi miresit ca nebunele... volumul 2, uhuuuu... :njump: facem ravagii pe aici :had_d:
mă apuc de recuperat şi vă scriu mai târziu un roman :nlol:
pupici :flowers:

buna.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 18:08 
Veteran

vaaaaaai, cât aţi miresiiiiiiit... :eek:
n-am apucat să recuperez tot că am ceva treabă prin casă... mi-au mai rămas vreo 30 de pag :wall: ... dar vă citesc când am timp... :ok:

Roxi, te felicit că te-ai hotărât la rochiţă :lips:
Manu, bine ai revenit :hug: ... frumoase costumele de miresoi !!!
Ana, multă sănătate pt bebe Matei, să fie sănătos şi înconjurat de iubire :love: ... şi eu îmi fac rochiţa la Fashion Princess, tot la Timişoara... am fost la probe şi n-am mai vrut să plec de acolo :nlol: ... nu mi-am găsit modelul gata făcut, o să mi-o facă la comandă prin martie :njump:
Simo, îmi plac la nebunieeeeeeeee aranjamentele ce le-ai ataşat !!! ţinuta de cununie e super mişto, îmi surâde idee... nu te mai stresa că totul o să trecă aşa repede, nici n-o să ne dăm seama... şi apoi realizăm că ne-am stresat DEGEABA !!! ... aşa am păţit eu la cununia civilă. stres, emoţii, certuri... fără rost !!! totul a ieşit aşa cum mi-am dorit :napplause:
Dienuka, ce regim de îngrăşat ţi, scumpa ? ... şi eu vreaaaaaaaau :npray:
Nico, multă sănătate surioarei... :flowers: ... grea operaţia ?
Elogio scumpa, şi eu am mocheta roşu/vişiniu la sală şi n-am băgat-o în seamă deloc :nlol: ... mi-am făcut aranjamentele aşa cum mi-am dorit şi gata :clap: ... pt domnişoare, eu o să le fac brăţări că e mai comod... şi fac nuntă cu alai... de 2 ori chiar ... :hap_w:

cam atâta am apucat să recuperez... să nu se supere miresicile pe care nu le-am amintit
nu v-am uitat... vă ofer o floricică să mă iertaţi... :flowers:

ne auzim pe duminică... mâine dimi plecăm la CJ la târg... încerc să fac cât mai multe poze ca să vi le arăt şi vouă :had_d:

că tot venii vorba de CJ, n-am rezolvat nimic locul de muncă de care v-am povestit... :O
se pare că nu este nimic de lucru pt mine... deja încep să disper... din iulie tot caut şi nimic :blink:

vă îmbrăţişez cu drag pe TOATE... şi vă doresc un weeken plăcut !!! :hug: :hug: :hug:

PS: n-am apucat să văd de ce sunteţi supărate... lăsaţi prostioarele şi împăcaţi-vă, doar suntem aici ca să ne ajutăm una pe cealaltă, nu să ne certăm şi să stăm botoase :tongue:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 20:41 
Diva

heiiiiiiiiii!!!!
ce e cu voi? ia uite la ele...de ce va certati? ce dumnezeu..nu ne mai intelegem? poate cineva are o zi mai proasta, poate cineva are nevoie de putina afectiune..trebuie sa se ajunga pana aici?
chiar am un gust amar ptr ce se intampla.....nu credeti ca ar trebui sa vb si sa clarificati situatia?

Cat, Simo.....ca despre voi este vorba..nu vreau sa fac eu pe avocatul poporului...dar totusi..
suntem oameni suntem diferiti .
Simo are nevoie de multa multa dragoste..trece printr-o perioada care nu e tocmai roz, si pe primul plan o pun pe mami ei, i s-au adunat toate....avea nevoie de sustinere,Cat..mesajul era ptr toate fetele in general...de ce te-ai simtit atacacta, nu poti sa impui unui om sau sa-l critici ca are nevoie de mai multa afectiune ....nu toti simtim la fel unele avem nevoie de multa afectiune altele mai putina...unele decidem sa ne expunem cazuri fericite si altele mai putin fericite, ca sa nu le numesc chestii care ne-au marcat...fiecare la un mom dat simte nevoia sa-si spuna of-ul..iar ptr cele care prefera sa-si pastreze cazurile ..e decizia lor....oricum viata nu e numai rozzzzzzzzzzzzz.....cum vrem sa o "pictam" cateodata, prim mesaje in cazul asta....conteaza ca ne-am cumparat rochie de 5000 de euro sau de 200, conteaza ca facem nunta la cel mai fitos restaurant sau la cantina..nope va zic eu...toate astea conteaza mai putin...ce conteaza e sa fim oameni, in adevaratul sens al cuvantului, sa ne acceptam asa cum suntem cu caracterele noastre...daca nu ce draq mai cautam aici de ce nu ne luam jucariile si plecam?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 21:00 
Diva

DIenuka, eu nu inteleg de ce m-ai pus in mijloc.. pentru ca eu una nu sunt suparata. am spus ce am avut de spus pentru ca mi-a fost adresat in parte mesajul, gata, privesc inainte. inteleg FOARTE bine ca suntem diferiti si accept diversitatea.. mai mult, ma bucur ca exista!
nu vreau sa mai spun nimic, am scris, dar am sters. nu vreau sa fie considerata parerea mea drept actiune de intetire a focului.. sau mai bine spus, pus paie pe foc, fie ca am, fie ca nu am dreptate.
consider ca a fost un episod trecator, fiecare avem scapari din diferite motive.

revenind la subiect.. pe unde o fi Jami? :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 21:13 
Diva

Cat_Eyes scrie:
DIenuka, eu nu inteleg de ce m-ai pus in mijloc.. pentru ca eu una nu sunt suparata. am spus ce am avut de spus pentru ca mi-a fost adresat in parte mesajul, gata, privesc inainte. inteleg FOARTE bine ca suntem diferiti si accept diversitatea.. mai mult, ma bucur ca exista!
nu vreau sa mai spun nimic, am scris, dar am sters. nu vreau sa fie considerata parerea mea drept actiune de intetire a focului.. sau mai bine spus, pus paie pe foc, fie ca am, fie ca nu am dreptate.
consider ca a fost un episod trecator, fiecare avem scapari din diferite motive.

revenind la subiect.. pe unde o fi Jami? :(

da Cat, iti era adresat in parte mesajul, ne era adresat tuturor..dar cateodata, si chiar tu ai spus chestia asta, ca daca nu vrei sa dai comm e ptr ca preferi sa te tii la distanta si sa nu intri in polemici care nu-si au rostul sau ptr ca nu il consideri important, nu cu aceste cuvinte dar ma rog esenta e aceeasi......daca tot nu ai avut cuvinte de sustinere de ce ai atacat????....ar trebui sa ne gandim cateodata ca un simplu mesaj ne poate duce si mai jos, de unde suntem, dpdv moral......poate azi nu ca suntem bine dispusi si toate merg ca pe roate ,poate maine da ca avem o stare de kko....
chiar trebuie sa se ajunga la astfel de extreme??? nu cred ca e cazul...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 21:16 
Diva

dienuka1984 scrie:

da Cat, iti era adresat in parte mesajul, ne era adresat tuturor..dar cateodata, si chiar tu ai spus chestia asta, ca daca nu vrei sa dai comm e ptr ca preferi sa te tii la distanta si sa nu intri in polemici care nu-si au rostul sau ptr ca nu il consideri important, nu cu aceste cuvinte dar ma rog esenta e aceeasi......daca tot nu ai avut cuvinte de sustinere de ce ai atacat????....ar trebui sa ne gandim cateodata ca un simplu mesaj ne poate duce si mai jos, de unde suntem, dpdv moral......poate azi nu ca suntem bine dispusi si toate merg ca pe roate ,poate maine da ca avem o stare de kko....
chiar trebuie sa se ajunga la astfel de extreme??? nu cred ca e cazul...

da, am spus, si o repet: daca nu am ce zice, tac. dar daca sunt intrebata DE CE tac, nu trebuie sa raspund? eu chiar nu vreau sa mai comentez.
asa ca..
ce-ai zice tu .. sa nu mai continuam aceasta discutie?..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 21:19 
Diva

Cat_Eyes scrie:

da, am spus, si o repet: daca nu am ce zice, tac. dar daca sunt intrebata DE CE tac, nu trebuie sa raspund? eu chiar nu vreau sa mai comentez.
asa ca..
ce-ai zice tu .. sa nu mai continuam aceasta discutie?..

perfect...numai ca.....eu nu accept ca cineva care imi este drag sa renunte la acet forum din cauza comentariile acide....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 21:23 
Diva

dienuka1984 scrie:

perfect...numai ca.....eu nu accept ca cineva care imi este drag sa renunte la acet forum din cauza comentariile acide....

eu nu cred ca va renunta cineva la forum ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 21:28 
Diva

Cat_Eyes scrie:
eu nu cred ca va renunta cineva la forum ;)

de Simo ce zici?
cred ca ar trebui sa vorbiti,..ca e pacat
sunteti fete destepte si fiecare dintre voi cred ca stie sa-si asume responsabilitatile...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 21:31 
Diva

Ma bag si eu in discutiia voastra, am fost socata sa citesc mesajele voastre de aici.

Simo, eu imi dau seama ca treci printr-o perioada grea, ca ai nevoie de sustinere, te inteleg, dar asta nu e motiv sa nu mai vii pe forum. Incearca sa te relaxezi, ai prea multe probleme in viata personala la care se adauga stresul cu nunta, cununia civila, ia-ti o zi numai pentru tine, fa o baita cu spumita, incearca sa faci ceva PT TINE, doar pentru o ora-doua. Trebuie sa-ti recapeti forta pt ca din pacate viata e grea :hug: :hug: Te pupicesc si..capul sus....mai ai un pic pana la cununia civila :hug: :hug: :hug: :hug:

De mine ce pot sa zic, azi au venit acasa ai mei cu sora mea, ma bucur sa o vad bine, ca nu o doara piciorul....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 21:32 
Diva

mai.. eu cred ca ea e stresata din cauza nuntii. cu cateva pagini in urma si ea zicea ca nu stie ce sa aleaga, ce sa faca, timpul trece... si o inteleg.. dupa cum am mai zis.
eu nu sunt genul care sa tina pica, dar cred ca ar fi bine sa o las in pace acum.
sunt sigura ca dupa cununie va fi cu zambetul pe buze :)
nu crezi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 21:36 
Diva

Cat_Eyes scrie:
mai.. eu cred ca ea e stresata din cauza nuntii. cu cateva pagini in urma si ea zicea ca nu stie ce sa aleaga, ce sa faca, timpul trece... si o inteleg.. dupa cum am mai zis.
eu nu sunt genul care sa tina pica, dar cred ca ar fi bine sa o las in pace acum.
sunt sigura ca dupa cununie va fi cu zambetul pe buze :)
nu crezi?

decizia iti apartine..
daca crezi ca a ramas indiferenta in fata com tau si dupa atunci nu vb cu ea, daca crezi ca a afectat-o catusi de putin .... eu cred ca ar trebui sa vb

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2161 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]