vaaaaaai, cât aţi miresiiiiiiit...
n-am apucat să recuperez tot că am ceva treabă prin casă... mi-au mai rămas vreo 30 de pag

... dar vă citesc când am timp...
Roxi, te felicit că te-ai hotărât la rochiţă
Manu, bine ai revenit

... frumoase costumele de miresoi !!!
Ana, multă sănătate pt bebe Matei, să fie sănătos şi înconjurat de iubire

... şi eu îmi fac rochiţa la Fashion Princess, tot la Timişoara... am fost la probe şi n-am mai vrut să plec de acolo

... nu mi-am găsit modelul gata făcut, o să mi-o facă la comandă prin martie
Simo, îmi plac la nebunieeeeeeeee aranjamentele ce le-ai ataşat !!! ţinuta de cununie e super mişto, îmi surâde idee... nu te mai stresa că totul o să trecă aşa repede, nici n-o să ne dăm seama... şi apoi realizăm că ne-am stresat DEGEABA !!! ... aşa am păţit eu la cununia civilă. stres, emoţii, certuri... fără rost !!! totul a ieşit aşa cum mi-am dorit
Dienuka, ce regim de îngrăşat ţi, scumpa ? ... şi eu vreaaaaaaaau
Nico, multă sănătate surioarei...

... grea operaţia ?
Elogio scumpa, şi eu am mocheta roşu/vişiniu la sală şi n-am băgat-o în seamă deloc

... mi-am făcut aranjamentele aşa cum mi-am dorit şi gata

... pt domnişoare, eu o să le fac brăţări că e mai comod... şi fac nuntă cu alai... de 2 ori chiar ...
cam atâta am apucat să recuperez... să nu se supere miresicile pe care nu le-am amintit
nu v-am uitat... vă ofer o floricică să mă iertaţi...
ne auzim pe duminică... mâine dimi plecăm la CJ la târg... încerc să fac cât mai multe poze ca să vi le arăt şi vouă
că tot venii vorba de CJ, n-am rezolvat nimic locul de muncă de care v-am povestit...
se pare că nu este nimic de lucru pt mine... deja încep să disper... din iulie tot caut şi nimic
vă îmbrăţişez cu drag pe TOATE... şi vă doresc un weeken plăcut !!!

PS: n-am apucat să văd de ce sunteţi supărate... lăsaţi prostioarele şi împăcaţi-vă, doar suntem aici ca să ne ajutăm una pe cealaltă, nu să ne certăm şi să stăm botoase