Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 08:27

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 276 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia - vol III
MesajScris: 29 Mar 2006, 15:15 
Diva

Citat:
Va multumesc mult!
Acum sper sa si imi iasa cum trebuie (o sa pun poze cum va fi gata, logic). Partea buna e ca am primit o recomandare catre un atelier la care si-au facut rochii de mireasa mai multe cunostinte, deci ar trebui sa iasa cum vreau eu.

multa bafta si sa iasa rochita asa cum iti doresti tu. ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2006, 17:25 
Diva

Citat:
Meci mult!
PS O sa fim toate niste printese! %%-%%-%%-

asa vom fi toate fii sigura!!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2006, 20:06 
Diva

Citat:
targ de nunti la arad 7,8,9 aprilie teatrul de stat :)

sa te duci sa ne dai pe urma detalii,poate iti cumperi rochia de mireasa atunci cine stie! oricum asteptam sa ne dai detalii.;):p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2006, 20:48 
Diva

Citat:

sigur mergem! nu cred ca o sa imi iau eu rochia din magazin dar poate-poate :) oricum ma astept sa gasim una alta (poate chiar ceva invitatii mai speciale si cu pret de targ, hi hi hi).

e organizat de o firma care se ocupa de organizat evenimente ...deci nu stiu la ce sa ma astept :)

eeeee vezi tu ce e pe-acolo. eu una nu m-am dus la cele din buc,mai ales ca eu nu sunt din oras, mi-e cam greu mai ales ca nu cunoastem nici orasul,am preferat sa stam acasa.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2006, 15:31 
Diva

Citat:

fiecare cu parerea ei. si mie mi-au placut AT pe site. se deschise si magazin in Arad curand asa ca o sa vad 'sorcovele' pe viu. pai sa stii ca si la comanda tot pe acolo ajungi cu ea si 340 euro e chiar ok ca e firma. eu iti dau dreptate ca am vazut siteuri de afara cu tot cu preturi :mellow::mellow:

sincer mie cele din Ro nu prea imi plac. am vazut un model cool pe un site american si cu poza o sa ma infatisez la croitoreasa sau la atelier

mai, fetelor, dar tare sunteti egoiste!!! :p puneti, fetelor, poze pe site, sa ne clatim si noi ochii :D ca una e sa vezi o sumedenie de rochii la galerie (de care eu m-am cam plictisit, intre noi fie vorba :p) si alta e sa vezi fiecare ce si-a ales sau ce i-ar placea... la instrumente!!! :D
laurita, stai cu rochia in dulap si noua nu ne-o arati :p :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2006, 16:18 
Diva

Citat:

poi d c crezi ca ne clatim si noi ochii pe alte siteuri? ca suuuntttt saluta de cele de aici desi sunt dragutze...dar asa cum vreau eu, nu am gasit. trebuie sa admiti totusi ca afara sunt muuullttt mai scumpe decat la noi si pentru cineva care vede preturile alea zilnic, AT e ieftin! ok, mie mi se pare pret destul de ok la 300-400 euro ca tot acolo ajungi cu material, manopera, etc..

eu am dat aproape 11, tot de la AT. era initial aproape 13, dar mi-au dat reducerea pentru cuponul de la targul de nunti de la mariott :p
dar tu ai zis ca ai vazut pe un site o rochie care ti-a placut si pe care o vei folosi probabil ca model. imi imaginez ca ai pastrat poza sau macar linkul, nu? pe aia vroiam sa o vad :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2006, 16:40 
Diva

Citat:
ziceti ca agnes toma sunt de cacao?!... mie mi se par moderne... in nici un caz nu vreau ceva clasic, nu ma reprezinta si nu mi se pare potrivit pt varsta mea... stiti ceva magazine, designeri care au rochii moderne?! exact la "sorcova" aia m-am uitat si eu- aia cu corset, nu aia cu un umar gol. nu mi se pare mult 340 euro, aici sub 1000

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2006, 16:43 
Diva

Citat:

am la poze pe calculator de imi vine rau da' inca nu le-am urcat sus ca ma tot decid...sunt si scurte, si lungi , si albe si blue :) promit ca dupa targu de la arad o sa pun poze cu rochii ok?:) cine stie ce agatz pe acolo si o fi interesant

bine, bine, te iert... :D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 276 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]