buna seara fete dulci ati miresit ceva de ati trecut la capitolul doi dejja.
eu vreau sa lamuresc ceva pt totdeauna sa nu existe discutii si suparari privitor la mine si comenturile mele daca fac sau nu .sa nu se supere nimeni pe mine daca intru un pic scriu ceva si ies si apar mai tarziu eu fac astea din cauza copilului cat se joaca scriu 2-3 mesaje cand vine si trage de mine nu pot sa il dau deoparte ca sa scriu ca plange si vrea atentie are un program de iesit afara,mancat somn eu intru printre picaturi asta daca ,a acceptati asa incerc sa stau sa miresesc si eu cu voi cat pot de mult asa ca sa nu se supere cineva daca nu sunt activa sau nu la un subiect bobo stii ca ai nepotzel tu stii chiar daca nu comentez anumite discutii ca ai toata sustinerea mea si ajutorul meu si pe care pot sa ti-l ofer la orice ora cand esti la buc doar ti-am zis dai bip ca esti voinic

acum glumesc si devin serioasa si te ajut cum pot daca nu am comentat ce ai scris imi pare rau am citit dar nu rascolesc ce mai rau sunt alaturi de tine si te inteleg perfect la stresul care il ai si sunt multe adunate in perioada asta pt tine dar ti-am zis si iti repet o sa treaca si dupa o sa imi dai dreptate o sa vezi ca nici nu o sa iti dai seama ca le-ai realizat pe toate si au trecut cu bine
dienuka si eu am fluturi in stomac privitor rochitza dar la mine cica ar dura vre-o 3 luni sa mi-o aduca daia m-am si hotarat sa o comand acum ca am vazut timpul de livrare lung si sa o am totusi pana la nunta .daca vrei iti mai dau si eu niste kg din alea 24 de le-am dat jos daca vrei mai imparte si tu pe undeva sa scapam de ele.
nu am terminat revin sa mai citesc din urma s anu ramana cineva fara raspuns
manu sper prietenul tau sa se faca bine cat mai repede sincer parca noi am fii surori sa ii asteptam de prin stainataturi si ei fratzi la boacane al meu ma sunat cand era plecat si fericit imi zice la tel ca inghetzat inima a facut accident de masina si ca l-au scos cu trupa de descarcerare dar el nu are nimik de mi-a inghetzat inima