Ultima vizită a fost: Acum este 10 Iul 2025, 02:11

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2161 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (II)
MesajScris: 22 Ian 2010, 22:33 
Diva

floriciki scrie:
legat de nunta,v-ati gandit la tort? eu n-am nici o idee stiu doar ca nu vreau martipan,imi place ca aspect dar nu ca si gust!

La noi e un atelier unde fac niste prajituri si torturi delicioase....nu stiu inca cum va fi...doar k vreau ceva care sa mearga pe caldura aia...sa pape toata lumea.
Totusi cred k voi alege de martipan e cel mai la indemana in perioada aia...frisca si ciocolata se cam topesc....si cui nu-i place martipanu...crek se poate indeparta usor,continutul sa fie bun

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 22:33 
Diva

SweetNicoleta scrie:

ma bucur pt tine..sa o porti cu placere la nunta :hap_w:

sar´mana!!!! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 22:38 
Diva

manu86 scrie:
La noi e un atelier unde fac niste prajituri si torturi delicioase....nu stiu inca cum va fi...doar k vreau ceva care sa mearga pe caldura aia...sa pape toata lumea.
Totusi cred k voi alege de martipan e cel mai la indemana in perioada aia...frisca si ciocolata se cam topesc....si cui nu-i place martipanu...crek se poate indeparta usor,continutul sa fie bun

Eu nu prea am de ales, e o singura cofetarie in care am incredere in campulung, fiind cel mai apropiat oras de respectiva comuna. Cred ca o sa fie diplomat, e preferatul miresoiulul. Singura mea cerinta: sa nu fie scrabos de dulce

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 22:45 
Diva

SweetNicoleta scrie:
Eu nu prea am de ales, e o singura cofetarie in care am incredere in campulung, fiind cel mai apropiat oras de respectiva comuna. Cred ca o sa fie diplomat, e preferatul miresoiulul. Singura mea cerinta: sa nu fie scrabos de dulce

:nlol: ..cand mergi sa dai comanda, tot asa sa-i zici...un tort diplomat care sa nu fie scarbos de dulce...as vrea sa le vad reactia :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 22:48 
Diva

dienuka1984 scrie:

:nlol: ..cand mergi sa dai comanda, tot asa sa-i zici...un tort diplomat care sa nu fie scarbos de dulce...as vrea sa le vad reactia :rofl:

:rofl: iti Iti dai seama ca asa le zic :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 22:52 
Veteran

ai fost tare cu -scarbos de dulce-
alta problema pe care o am cu martipanul e ca probabil cantareste mult iar eu am toartul de la restaurant si am asigurat 100 gr pe perosna, si nu vreau ca unei persoane careia nu-i place martipanul sa pape de fapt 50 gr.varianta ar fi ca daca il fac pana la urma din martipan,ceea ce nu vreau (dar tinand cont de faptul ca e vara martipanul e cel mai recomandat) e sa il fac mai mare si sa platesc diferenta.ma mai gandesc pana atunci.la mine in familie jumatate sunt pro martipan si cealalta anti.si eu sunt momentan anti martipan! :wall:

ma rog aici e de vazut ca asa am zis si cu rochita,NU ivory si ce culoare credeti ca am luat?a-ti ghicit-IVORY!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 23:13 
Diva

fetele ...v-am pupacit, vb maine!!!!! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 23:14 
Diva

Eu ma pun sa dorm..Noapte buan si sa viseati frumos. Maine e sambata :party:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 23:32 
Veteran

noapte buna!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2010, 01:04 
Diva

buna seara fete dulci ati miresit ceva de ati trecut la capitolul doi dejja.

eu vreau sa lamuresc ceva pt totdeauna sa nu existe discutii si suparari privitor la mine si comenturile mele daca fac sau nu .sa nu se supere nimeni pe mine daca intru un pic scriu ceva si ies si apar mai tarziu eu fac astea din cauza copilului cat se joaca scriu 2-3 mesaje cand vine si trage de mine nu pot sa il dau deoparte ca sa scriu ca plange si vrea atentie are un program de iesit afara,mancat somn eu intru printre picaturi asta daca ,a acceptati asa incerc sa stau sa miresesc si eu cu voi cat pot de mult asa ca sa nu se supere cineva daca nu sunt activa sau nu la un subiect bobo stii ca ai nepotzel tu stii chiar daca nu comentez anumite discutii ca ai toata sustinerea mea si ajutorul meu si pe care pot sa ti-l ofer la orice ora cand esti la buc doar ti-am zis dai bip ca esti voinic :flowers: acum glumesc si devin serioasa si te ajut cum pot daca nu am comentat ce ai scris imi pare rau am citit dar nu rascolesc ce mai rau sunt alaturi de tine si te inteleg perfect la stresul care il ai si sunt multe adunate in perioada asta pt tine dar ti-am zis si iti repet o sa treaca si dupa o sa imi dai dreptate o sa vezi ca nici nu o sa iti dai seama ca le-ai realizat pe toate si au trecut cu bine :love: :love: :love:

dienuka si eu am fluturi in stomac privitor rochitza dar la mine cica ar dura vre-o 3 luni sa mi-o aduca daia m-am si hotarat sa o comand acum ca am vazut timpul de livrare lung si sa o am totusi pana la nunta .daca vrei iti mai dau si eu niste kg din alea 24 de le-am dat jos daca vrei mai imparte si tu pe undeva sa scapam de ele.

nu am terminat revin sa mai citesc din urma s anu ramana cineva fara raspuns :heart: :heart:

manu sper prietenul tau sa se faca bine cat mai repede sincer parca noi am fii surori sa ii asteptam de prin stainataturi si ei fratzi la boacane al meu ma sunat cand era plecat si fericit imi zice la tel ca inghetzat inima a facut accident de masina si ca l-au scos cu trupa de descarcerare dar el nu are nimik de mi-a inghetzat inima

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2010, 01:09 
Senior

Salutare fetelor! Am vazut ca ati vorbit despre torturi de martipan, atasez si eu o poza care sper sa va placa!
PS: Simo, cine ne mai da trezirea cu cafeluta acum? Eu zic sa citesti sutele de pagini din urma cu urari de bine si incurajari de la miresici ca sa vezi cata lume te iubeste si te apreciaza si sa reconsideri hotararea luata...

Fişiere ataşate:
php2L0V48PM.jpg
php2L0V48PM.jpg [ 26.53 KiB | Vizualizat de 6605 ori ]
Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2010, 01:17 
Diva

am revenit

floriciki eu am nunta pe 3 iulie fara formatie nu ramn eu stai linistita gasesc eu ceva pana la urma si care sa imi placa nu imi fac griji

cat privitor soacra am incercat ambele metode si picior in prag si tot mi-e mia fiot rau ca isi baga coada si mai rau si ne baga samantza de scandal in casa si sa ma racesc de ea si sa nu ma mai duc acolo si vedea al meu sucit acasa cand se ducea singur acolo si cu binele nu e bine e satza rea de soacra si gata cele care au soacre bune sa profite si sa ii multumeasca lui dumnezeu ea inca nu accepta ca nu mai este pionul nr unu ca a mai aparut in viata copilului ei cineva se numeste egoism. :\

jami nu fi suparata trece si virusu nu mai certa calc ca nu te aude nimeni abia astept sa revii cu romanele :love:

anda te asteptam sa revii pe forum

am sa raspund multumesc cui ma mai felicitat pt rochitza ,cine are examen bafta multa multa ii tin pumnii micutza se tot plimba prin judetze vad eu dar ii tin si ei pumnii pt locul de munca sper sa nu fi uitat pe cineva daca da sa ma ierte sunt batrana si eu :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2010, 01:18 
Diva

Am aparut si eu dupa o convorbire indelungata cu al meu viitor sot pe mess :love: :love:
imi spunea k n-are nic chiar dak e cu mana in gips si barbia sparta...offf...ai dreptate roxxi e bun la boacane...da nush cum le face numai cand e fara mn...oare de ce :lol: :lol:
Si eu sper k Simo sa ne trezeasca dim cu cafelutza k asa ne-a invatat!Supararea nu e buna la nimic,tre sa ne intelegem aici!vb ei AM ZIS! :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2010, 01:21 
Diva

manu86 scrie:
Am aparut si eu dupa o convorbire indelungata cu al meu viitor sot pe mess :love: :love:
imi spunea k n-are nic chiar dak e cu mana in gips si barbia sparta...offf...ai dreptate roxxi e bun la boacane...da nush cum le face numai cand e fara mn...oare de ce :lol: :lol:
Si eu sper k Simo sa ne trezeasca dim cu cafelutza k asa ne-a invatat!Supararea nu e buna la nimic,tre sa ne intelegem aici!vb ei AM ZIS! :hug: :hug: :hug:

ma bucur ca e mai bine stiu nu face cu tine ca nu il lasi si ai grija de el daia nu pateste nimik si eu sper sa revina simo nu cred ca tine supararea pe noi ca stie ca o iubim :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2010, 01:22 
Senior

Asa e Manu, supararea nu e buna "Neam"!!!
Roxi, nici eu nu am formatie si tot caut de nebuna, daca mai stii formatii zi-mi te rog si mie ca o iau razna! Pupici!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2010, 01:23 
Diva

Peaches scrie:
Salutare fetelor! Am vazut ca ati vorbit despre torturi de martipan, atasez si eu o poza care sper sa va placa!
PS: Simo, cine ne mai da trezirea cu cafeluta acum? Eu zic sa citesti sutele de pagini din urma cu urari de bine si incurajari de la miresici ca sa vezi cata lume te iubeste si te apreciaza si sa reconsideri hotararea luata...

superba poza dar am o intrebare cum o sa il asezi pt taiere ca vad ca e in piese separata si pe patrat ????? :unsure: :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2010, 01:29 
Senior

[quote="roxisss...[/quote]

superba poza dar am o intrebare cum o sa il asezi pt taiere ca vad ca e in piese separata si pe patrat ????? :unsure: :unsure:[/quote]

Merci Roxi! Inca nu m-am gandit la asta, vreau doar sa le arat celor de la restaurant modelul si mai departe ei ar trebui sa imi spuna cum il pot aseza eu personal imi doresc asa ceva dar supraetajat, sa vedem in ce masura se poate asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2010, 01:35 
Diva

Peaches scrie:
Merci Roxi! Inca nu m-am gandit la asta, vreau doar sa le arat celor de la restaurant modelul si mai departe ei ar trebui sa imi spuna cum il pot aseza eu personal imi doresc asa ceva dar supraetajat, sa vedem in ce masura se poate asta.

Dak il fac ei inseamna k au suporturile lor si ti-l adapteaza in functie de ce au :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2010, 01:40 
Diva

roxisss scrie:

ma bucur ca e mai bine stiu nu face cu tine ca nu il lasi si ai grija de el daia nu pateste nimik si eu sper sa revina simo nu cred ca tine supararea pe noi ca stie ca o iubim :love:

ce sa-i faci asa e cu barbatii astia tre sa ai grija de ei k niste copii...dar ii iubim si asa :love: :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2010, 01:50 
Diva

[quote="Peaches]Merci Roxi! Inca nu m-am gandit la asta, vreau doar sa le arat celor de la restaurant modelul si mai departe ei ar trebui sa imi spuna cum il pot aseza eu personal imi doresc asa ceva dar supraetajat, sa vedem in ce masura se poate asta.[/quote]

gasesc ei o solutzie oricum super :ok:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2161 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]