Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 17:47

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale V
MesajScris: 23 Ian 2010, 12:06 
Diva

serene scrie:

am un deja vu :nlol: ati suparat-o cu comentariile, nu? :-`

niste mici si nevinovate si adevarate comentarii :lol: ...dar fata se tine tare :lol:[/quote]

ce de poze si-a pus fata.... :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2010, 12:51 
Diva

Ayrun scrie:
sarcina toxica ( denumire populara) = disgravidie emetizanta

[b]Greata si varsaturile sunt cea mai frecventa conditie medicala din timpul sarcinii, afectand 50-70% din toate sarcinile, in grade diferite. Aceste simptome pot fi determinate de modificarile hormonale prin care trece organismul femeii in timpul sarcinii, desi acest lucru nu se stie cu siguranta. In multe cazuri, acestea se rezolva pana la sfarsitul celei de-a treia luni de sarcina, desi pana la 20% dintre femei contiuna sa aiba simptomele de-a lungul intregii sarcini.
Greata si varsaturile severe, cunoscute sub numele de hiperemesis gravidarum afecteaza aproximativ 1% dintre femeile insarcinate. Cazurile severe pot fi debilitante si pot necesita spitalizare si administrarea de lichide pentru rehidratare. Cazurile mai putin severe pot avea un impact semnificativ asupra abilitatii femeii de a se descurca in viata de fiecare zi.
Prezenta acestor simptome este periculoasa pentru fat?
Greata si varsaturile se considera ca au un efect protector asupra fatului si ca sarcina merge bine

buna fetele!!
nici ca se putea gasi o explicatie mai buna.....mersic Anca
ma bucur ca te-ai lasat de fumat ...........eu am 1 an de zile de cand m-am lasat si ma simt super ok....intr-adevar ajunsesam sa fumez si eu exact cum spunea si adina cate 2 pachete pe zi.......pana am spus stop......iti trebuie multa vointa.....in rest nimic......iti doresc multa bafta Anca,sunt sigura ca vom auzi vestea buna in curand de la tine
ma bucur ca va place numele ales ptr fetita noastra(desi eu imi doresc f tare un baietel)...sunt sigura ca mama mea va fii foarte fericita

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2010, 13:07 
Diva

buna fetelor!!!! anca iti urez succes si sa ne dai veste cea mare cat mai repede...sper din tot sufletul sa ai parte de o sarcina usoara si fara nici un fel de probleme %%- :-* felicitari pt ca te-ai lasat de fumat...ce nu facem noi pt bb nostri :nwink:
eu cred ca cel mai mult conteaza sa ai vointa si sa-ti doresti cu adevarat sa te lasi de fumat pt a reusi si atunci nu mai ai nevoie de nici un alt inlocuitor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2010, 13:51 
Diva

ramonelle scrie:
succes Anca :hug: ...sa dea DD sa ni se intample cat mai repede....mie mi-a recomandat dr centrum materna si il iau de aproape o luna ...ii ok?...voi ce stiti?

eu nu stiu nimic de centrum materna, eu am luat elevit din a 4-a luna parca, inainte nu am luat decat acid folic si fier

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2010, 13:52 
Diva

Buna dimi si va multumesc fetelor pt urari, speram si noi sa se intample cat mai repede sau macar in cursul acestui an :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2010, 14:22 
Diva

ramonelle scrie:
succes Anca :hug: ...sa dea DD sa ni se intample cat mai repede....mie mi-a recomandat dr centrum materna si il iau de aproape o luna ...ii ok?...voi ce stiti?

eu am luat 2 luni de centrum materna dar dupa 4 luni...la inceput si eu am luat acid folic

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2010, 19:20 
Moderator Ghidul Miresei

Ce liniste e pe ghid, se vede ca e weekend...doar eu stau acasa, acum astept sa vina Mihai de la antrenamente si mergem putin la cumparaturi de inghetata, prajituri si bautura si deseara petrecem putin O:)

Eu am fost astazi la targ, defapt am fost la 2 targuri...la "Nunta la Palat" si la cel de la sala sporturilor...foarte aglomerat :eek: Sora mea si-a gasit o pereche de pantofiori de la Veronesse care ii fac la comanda pe mov daca doreste cu 300 lei ...si o firma care aranjeaza restaurantul desi mai are pe cineva cunoscut care se ocupa cu asa ceva...acum ramane sa se hotarasca cu cine ramane :)

Asteptam si targul de saptamana viitoare, sa vedem aici ce va fi :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2010, 20:17 
Diva

ramonelle scrie:

eu pana in luna a 4-a am luat acid folic si tardyferon (supliment de fier) iar din luna a 5-a am luat centrum materna pana la sfarsitul sarcinii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2010, 01:43 
Diva

carlita scrie:

Ramo, lasa ca mergem saptamana viitoare la cel de la expo daca vrei :p poate o corupem si pe Laura sa vina :\

fetelor,eu am fost azi la Nunta la Palat, unde au avut stand fetele cu care colaborez pe aranjamente.La Expo Transilvania saptamana viitoare nu ajung ca sunt la Mures de miercuri pana duminica.
Carlita, cu cine colaboreaza sora ta?Unde face nunta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2010, 01:46 
Diva

ramonelle scrie:

si eu am luat acid folic pana prin luna a 4-a, apoi Elevit pana in luna a 6-a cand a spus medicul sa ma opresc si sa continui numai cu calciu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2010, 01:49 
Diva

logodnica scrie:
Cat, n-o crede, nu glumeste..papa tot ce intalneste. si Laura si mai si... :rofl: :flowers: si eu glumesc

haide mai ca sunt chiar calma in ultima vreme.Nu m-am mai legat de nimeni...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2010, 10:18 
Diva

buna dimineata!!!
ieri am aflat ca vom avea o domnisorica fetizica!!!!!!!!!!!
sotul meu e super fericit, noi suntem bine amandoua. va pupam si va uram o duminica frumoasa . noi am fost la brasov pentru control si acum n intoarcem in galati. ieri a fost super frig pe drum, ne-au inghetat si gemurile in spate desi in masina erau vreo 21 de grade.azi vom gasi -14 grade la galati, parca nici nu-mi vine sa plec. :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2010, 10:44 
Diva

madutz scrie:
buna dimineata!!!
sotul meu e super fericit, noi suntem bine amandoua. va pupam si va uram o duminica frumoasa . noi am fost la brasov pentru control si acum n intoarcem in galati. ieri a fost super frig pe drum, ne-au inghetat si gemurile in spate desi in masina erau vreo 21 de grade.azi vom gasi -14 grade la galati, parca nici nu-mi vine sa plec. :~*

buna dimineata!
Madutz, felicitari pentru fetita:).Tu vrei sa nasti in Brasov?Cati km sunt din Galati pana in Brasov?Cum vrei sa procedezi cu nasterea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2010, 10:55 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
fetelor,eu am fost azi la Nunta la Palat, unde au avut stand fetele cu care colaborez pe aranjamente.La Expo Transilvania saptamana viitoare nu ajung ca sunt la Mures de miercuri pana duminica.
Carlita, cu cine colaboreaza sora ta?Unde face nunta?

Firma asta am gasit-o ieri specialtimes.ro ...ceilalti nu stiu cum se numesc. (nu sunt f multe pe site)

Am adus o plasa de pliante acasa :nlol: de la n firme.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2010, 10:56 
Moderator Ghidul Miresei

madutz scrie:
buna dimineata!!!

Felicitari pentru fetita!! :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2010, 13:58 
Diva

felicitari maduz pt fetita!
clar anul asta e anul fetitelor...cine vrea fetita sa se apuce de treaba :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2010, 14:40 
Diva

anidaaa scrie:
felicitari maduz pt fetita!
clar anul asta e anul fetitelor...cine vrea fetita sa se apuce de treaba :~*

si eu am 2 cunostinte care au aflat de curand ca vor avea fetita...:)
Anul trecut numai baieti, anul asta fete.trebuie sa se echilibreze cumva:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2010, 16:02 
Diva

buna ziua fetelor....mada felicitari pentru domnisorik.noi vom pleca la brasov marti daca totul va fi bine....poate daca mai ajungeti acolo o sa ne vedem

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2010, 17:46 
Diva

buna fetelor!!! ce faceti? felicitari mada pt fetita!!! sa dea DD sa fie sanatoasa si cuminte!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2010, 18:22 
Diva

:love: buna fetele, sora mea, alias brunetik, va avea un baietel, e totul foarte bine
madutz sa-ti traiasca fetita sa fie sanatoasa, la fel celorlalte fete, lily o nastere cat mai usoara, ely sarcina fara greturi :~*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]