Ultima vizită a fost: Acum este 10 Iul 2025, 21:09

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale V
MesajScris: 25 Ian 2010, 10:51 
Diva

brunetik scrie:

Ayrun multumesc frumos. Sambata pe 23 ian am implinit 23 de ani si 23 de sapt de sarcina si am aflat ca o sa am un baietel cel mai frumos cadou primit vreodata. Atat de mult mi-am dorit baiat :hap_w: :hap_w:

Referitor la calmitatea fetelor nu stiu ce sa spun, Clarut si Daria mi se par intr-adevar cele mai calme, sau probabil cand se aprind repede prefera sa nu comenteze :-` pe loc.

La chestia aia cu rochia fetei, cine stie poate ca are destui bani ca sa stea acasa, o tine sotul acasa si isi permite rochie de 40 mil sau pur si simplu au parintii bani si i-o cumpara ei. Pana una alta eu nu prea bag chestiile astea in seama.
Apropo am devenit foarte calma de cand sunt insarcinata (cel putin in ultima perioada), parca savurez fiecare zi in parte :had_d: :had_d:

La multi ani brunetik cu o mica intarziere :hug: :ncake: :nchampagne: ....intradevar un cadou mai frumos nu puteai primi...sa creasca baietelul sanatos in burtica la mami si sa ai o sarcina usoara in continuare %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 10:53 
Diva

ramonelle scrie:
ce bine ca aveti pe-aproape o femeie de incredere cu care sa-l lasati pe Alexandru ca sa mai puteti iesi si voi singurei

noi am fost prima data in polus, dar n-am stat decat vreo 10 min...am vazut si noi maimuticile care nu sunt de vanzare (ca erai tu Carla curioasa cat costa una)...sunt doar asa de decor

am incredere sa il las, desi nu foarte mult.
Oricum,e cu totul altceva daca il las cu mama.Acum m-am simtit oarecum stanjenita, desi ea abia astepta sa il las acolo.
Carlita, parca cu mustar se leaga maioneza.Dar eu zic ca cel mai sigur e sa faci alta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 10:56 
Diva

brunetik scrie:

Ayrun multumesc frumos. Sambata pe 23 ian am implinit 23 de ani si 23 de sapt de sarcina si am aflat ca o sa am un baietel cel mai frumos cadou primit vreodata. Atat de mult mi-am dorit baiat :hap_w: :hap_w:

La multi ani si din partea mea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 11:01 
Moderator Ghidul Miresei

ramonelle scrie:
ce bine ca aveti pe-aproape o femeie de incredere cu care sa-l lasati pe Alexandru ca sa mai puteti iesi si voi singurei

noi am fost prima data in polus, dar n-am stat decat vreo 10 min...am vazut si noi maimuticile care nu sunt de vanzare (ca erai tu Carla curioasa cat costa una)...sunt doar asa de decor

no..ce pacat ca nu sunt de vanzare, eu eram curioasa totusi cat ar costa una :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 11:02 
Moderator Ghidul Miresei

ramonelle scrie:
hmmm....cred ca o sa trebuiasca sa faci alta, daca e taiata de tot, nu prea mai ai ce sa-i faci

am reparat-o cu putina zeama de lamaie :\

L-am intrebat azi dimineata pe Mihai ca ce vrea sa manance pe seara cand vine de la lucru, si el o zis ca oua umplute...eu le urasc, mi se par foarte gretzoase :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 11:04 
Veteran

ramonelle scrie:
La multi ani brunetik cu o mica intarziere :hug: :ncake: :nchampagne: ....intradevar un cadou mai frumos nu puteai primi...sa creasca baietelul sanatos in burtica la mami si sa ai o sarcina usoara in continuare %%-

Multumesc frumos Ramo :~* :~* Sa dea Domnul la toata lumea. Si sper sa auzim si de la tine vestea ca esti insarcinata si totul e foarte foarte bine. %%- %%- %%- %%-

Sus
Neconectat Profil  

Moderator Ghidul Miresei

La multi ani brunetik!!!

Sus
Neconectat Profil  

Veteran

carlita scrie:
La multi ani brunetik!!!

Mersi frumos :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 11:09 
Diva

brunetik scrie:

Multumesc frumos Ramo :~* :~* Sa dea Domnul la toata lumea. Si sper sa auzim si de la tine vestea ca esti insarcinata si totul e foarte foarte bine. %%- %%- %%- %%-

Acuma lucram din greu la asta :D :D ...sper sa se intample cat mai repede

va las fetelor...plec sa-mi platesc forfetarul ca azi e ultima zi...ma doare sufletul cati bani tre sa dau la stat :cry: :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 11:12 
Moderator Ghidul Miresei

ramonelle scrie:
Acuma lucram din greu la asta :D :D ...sper sa se intample cat mai repede

va las fetelor...plec sa-mi platesc forfetarul ca azi e ultima zi...ma doare sufletul cati bani tre sa dau la stat :cry: :cry:

Sa ai o zi buna Ramo :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 11:53 
Diva

buna fetele!!! ce mult ati vorbit de ieri dimineata! in sfrasit am ajuns si noi acasa ieri. drumul bun, dar ingrozitor de frig...
brunetzika si eu tot pe 23 am aflat ce va fi bebe a mea...oricum felicitari pentru baietel si la multi ani, se pare ca tu esti exceptia care confirma regula noului an cu fetitze!!!
ayrun nu am apucat sa te felicit pentru faptul ca te-ai lasat de fumat...felicitari si sa dea Dumenezeu sa ne dai cat mai repede vestea cea mare. va multemesc la toate pentru felicitari, sunteti niste scumpe.
oana chiar daca am vorbit nu mi-ai zis ce s-a intamplat cu tatal lui ionut :( . sa de Dumnezeu sa fie bine. poate e totul in regula si devenim vecine.
laura distanta cea mai scurta dintre bv si gl e de 250 de km (cam asa). cu nasterea va fi mai complicat,dar e o solutie avantajoasa si mult mai ok decat cu un spital de stat.cred cel mai sigur ca ma va programa la cezariana. daca nu, imi va provoca nasterea naturala. dar chiar si asa tot va trebui sa stau cateva zile in bv. am acolo pe sora finei mele(viitoarea) si mai stam la ei.
in ceea ce priveste filmul ''ce se intampla cu sotii morgan'' eu chiar am crezut ca e ceva de el, ii face multa reclama si am crezut ca va fi ok....
am vazut si eu aseara law abiding citizen...mie mi-a placut in mod deosebit, desi are niste faze destul de explicite pe alocuri...alt film ok mi s-a parut si dorian gray...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 12:06 
Diva

madutz scrie:
laura distanta cea mai scurta dintre bv si gl e de 250 de km (cam asa). cu nasterea va fi mai complicat,dar e o solutie avantajoasa si mult mai ok decat cu un spital de stat.cred cel mai sigur ca ma va programa la cezariana. daca nu, imi va provoca nasterea naturala. dar chiar si asa tot va trebui sa stau cateva zile in bv. am acolo pe sora finei mele(viitoarea) si mai stam la ei.
.

Am inteles.Important e sa luati decizia cea ma buna pt tine.Vei naste in apa?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 12:23 
Diva

daca se recomanda cezariana, ca eu am miopie(mica ce e drept) facem asta. daca nu as alege subacvatic, ca cica e mai usor , iti simti greutatea mai putin si durerile sunt atenuate. chiar, ar putea cineva sa-mi zica cateva pareri despre acest mod de a naste?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 12:29 
Diva

madutz scrie:
buna dimineata!!!
ieri am aflat ca vom avea o domnisorica fetizica!!!!!!!!!!! :~*

bune dimineata fetele!!
madutz ma bucur din suflet ptr voi.....o fetita,sa va traiasca......
deci voi fetelor credeti ca este anul fetitelor? ei nu degeaba am eu nume de fetita....e bine si asa
felicitari si lui brunetik ptr baietel......mersic amely ptr urari.....sa de-a domnul sa fie bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 12:31 
Diva

buna fetelor!!!! mada cum ti s-a parut clinica si personalul de acolo?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 12:34 
Diva

buna eli si multumes de urari, tu cum te mai simti? sper sa ai o fetitza si sa stii ca inainte sa plec la bv te-am visat si mi-ai zis ca tu sigur stii ca eu am o fetitza. :love:
lili mi s-a parut foarte eleganta, curata si personalul, cat si medicul foarte atenti si cu o deosebita rabdare. ceea ce mi-a placut in mod deosebit a fost modul elegant de a plati si rezolva toate lucrurile si rigurozitatea si planificarea deosebita de acolo. e foarte ok, in concluzie :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 12:37 
Diva

brunetik scrie:

la multi ani! :nparty: :nmusic:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 12:38 
Diva

carlita scrie:

am reparat-o cu putina zeama de lamaie :\

L-am intrebat azi dimineata pe Mihai ca ce vrea sa manance pe seara cand vine de la lucru, si el o zis ca oua umplute...eu le urasc, mi se par foarte gretzoase :-S

eu le ador :D :food:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 12:46 
Diva

carlita eu stiu ca maioneza se repara cu un cartof fiert. eu ma bucur ca e ok cu zeama de lamaie, dar cred ca nu era taiata de tot, acidul citric din zeama de lamaie subtie maioneza si moleculele de grasime. dar ceea ce e important e ca tu ai reusit s-o legi.
fetele se pare ca am inceput saptamana bine, stateam de vorba cu voi pe ghid si m-am ridicat de pe scaun si mi-am scrantit un picior.si m-am trezit si cu buzele extrem de crapate de la gerul de pe drum si de la aerul conditionat din masina. :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 12:47 
Diva

madutz scrie:
buna eli si multumes de urari, tu cum te mai simti? sper sa ai o fetitza si sa stii ca inainte sa plec la bv te-am visat si mi-ai zis ca tu sigur stii ca eu am o fetitza. :love:
lili mi s-a parut foarte eleganta, curata si personalul, cat si medicul foarte atenti si cu o deosebita rabdare. ceea ce mi-a placut in mod deosebit a fost modul elegant de a plati si rezolva toate lucrurile si rigurozitatea si planificarea deosebita de acolo. e foarte ok, in concluzie :ok:

ma bucur ca esti multumita :clap: si mie imi place foarte mult acolo si cu toate ca si in sb am fost tot la cabinet particular parca tot am simtit o mare diferenta intre ele

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]