Ultima vizită a fost: Acum este 11 Iul 2025, 01:43

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale V
MesajScris: 25 Ian 2010, 12:49 
Diva

amely85 scrie:
e un ger afara de crapa pietrele, lily multumesc pt urare, o sa intre si sora mea, daca nu iti multumesc eu in numele ei.. asteptam si vestea lui ely., sa vedem ea ce va avea :nwink:

amely poti astepta pana in septembrie? eu nu vreau deocamdata sa stiu ce este.....vreau sa am o surpriza la nastere......dupa calendarul chinezesc(cred) site trimis de Anca as avea 83% sanse de baiat.....acum ramane de vazut :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 12:53 
Diva

pai si eu tot la particular am mers in galati. dar dau dovada de un profesionalism deosebit.tu cum esti cu sarcina? cand nasti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 12:54 
Diva

Neata si aici!
Carlita: cu masina, cu masina.. da' pana la masina? am iesit acum 2 zile ca un fluturas.. cu un trench pe mine.. subtirel.. frumusel.. si mi-au inghetat si ochii ...
Ramonelle, nu e vorba de medic, ci de animal. cum reactioneaza la operatie, daca e stresat in momentul acesteia etc..
sa aveti bebei sanatosi si frumosi! dar sanatosi in primul rand - asta e cel mai important,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 12:57 
Diva

madutz scrie:
buna eli si multumes de urari, tu cum te mai simti? sper sa ai o fetitza si sa stii ca inainte sa plec la bv te-am visat si mi-ai zis ca tu sigur stii ca eu am o fetitza. :love:
lili mi s-a parut foarte eleganta, curata si personalul, cat si medicul foarte atenti si cu o deosebita rabdare. ceea ce mi-a placut in mod deosebit a fost modul elegant de a plati si rezolva toate lucrurile si rigurozitatea si planificarea deosebita de acolo. e foarte ok, in concluzie :ok:

ce frumos mada.....sa stii ca mi te imaginez pe tine ca si pe lily de altfel ca mamica de fetita......eu sincer imi doresc baietel...dar acum ce o vrea dumnezeu,sanatos sa fie.....eu abia am pe 9 feb primul eco,abia astept....de simtit ma simt un pic mai bine sau poate este doar impresia mea,poate m-am obisnuit deja cu starea asta de leguma fiarta :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 12:59 
Diva

Cat_Eyes scrie:
Neata si aici!
Carlita: cu masina, cu masina.. da' pana la masina? am iesit acum 2 zile ca un fluturas.. cu un trench pe mine.. subtirel.. frumusel.. si mi-au inghetat si ochii ...
Ramonelle, nu e vorba de medic, ci de animal. cum reactioneaza la operatie, daca e stresat in momentul acesteia etc..
sa aveti bebei sanatosi si frumosi! dar sanatosi in primul rand - asta e cel mai important,

eu am inteles ca operatia asta de sterilizare e f usoara si pt doctori si pt pisici. pana la urma orice operatie are riscuri dar din cate am vz eu, animalutele isi revin f usor. mai ales dc sunt de-astea care stau si p-afara ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 12:59 
Moderator Ghidul Miresei

Cat_Eyes scrie:
Neata si aici!

eee...pana la masina nu e mult, masina era in fata blocului...iar la cinema am parcat in parcarea subterana...nu am congelat...desi cand am venit inapoi termometrul din bord inregistra -14 grade.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 13:01 
Diva

carlita scrie:

eee...pana la masina nu e mult, masina era in fata blocului...iar la cinema am parcat in parcarea subterana...nu am congelat...desi cand am venit inapoi termometrul din bord inregistra -14 grade.

noi -10 am stabilit record pe anul asta :)

Clarut, nu e vorba de operatia in sine.. ci de faptul ca la unele pisici nu obtinem ceea ce urmarim - scapatul de urlete, calduri etc. stiu asta pentru ca pisica mea este un exemplu.
de aceea cred ca orice medic vet ar trebui sa spuna clar.. ca este posibil ca operatia sa nu reuseasca. si cu asta basta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 13:04 
Moderator Ghidul Miresei

Se pare ca vecinul de deasupra mea si-a reinceput activitatea....am inteles ca isi da faianta de pe pereti jos...dar ma intreb oare cata faianta poate sa aiba ca de o saptamana incontinuu face galagie cu masina aceea(nu stiu cum ii spune)...macar ieri am avut o zi linistita. M-as duce sa il ajut daca termina mai repede asa :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 13:09 
Diva

poate vor sa niveleze...
eu sunt satula de renovare, nu-mi mai aminti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 13:11 
Moderator Ghidul Miresei

Cat_Eyes scrie:
poate vor sa niveleze...
eu sunt satula de renovare, nu-mi mai aminti

Cred ca fac schimbari serioase in casa, am vazut ca si-a schimbat si geamurile si usile din apartament...acum faianta/gresie ce o fi...mi se pare normal, acum i-a venit nevasta acasa la om, era plecata de vreo 6 ani in italia :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 13:12 
Diva

carlita scrie:

Cred ca fac schimbari serioase in casa, am vazut ca si-a schimbat si geamurile si usile din apartament...acum faianta/gresie ce o fi...mi se pare normal, acum i-a venit nevasta acasa la om, era plecata de vreo 6 ani in italia :)

si noi am renovat.. scos faianta, gresie, geamuri schimbate, pereti razuiti..de la 0
asta e, stam la bloc.. trebuie sa ne intelegem reciproc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 13:15 
Moderator Ghidul Miresei

Cat_Eyes scrie:
si noi am renovat.. scos faianta, gresie, geamuri schimbate, pereti razuiti..de la 0
asta e, stam la bloc.. trebuie sa ne intelegem reciproc.

Asa e, toata lumea face schimbari la un moment dat...tocmai de aceea nici nu am zis nimic catre ei, ca zic eu asa aici pe forum e altceva...e normal sa ma deranjeze galagia dar sunt constienta ca si noi cand am spart peretii, cand am dat faianta veche jos sau am renovat oarecum am fost intelesi. La noi pe scara chiar sunt schimbari majore si ma bucur cand vad ca oamenii se reinoiesc :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 13:19 
Diva

madutz scrie:
pai si eu tot la particular am mers in galati. dar dau dovada de un profesionalism deosebit.tu cum esti cu sarcina? cand nasti?

eu sun bine dar o sa vedem cum o sa decurga pana la sfarsit...data probabila este pe 3 martie dar o sa vedem cand va vrea ea sa vina...pe 13 merg la control si o sa stabilim mai multe atuncea
ely ma bucur ca esti mai bine...sper sa scapi cat mai repede de aceste stari si sa te poti bucura din plin de sarcina

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 13:32 
Diva

ma bucur sa aud ca esti bine... ai avea sanse sa faci cezariana?
cart vei avea pe 13 feb?ca si sapt?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 13:49 
Diva

/
amely85 scrie:
buna seara, dienuka eu zic sa nu te superi, laura e emblematica cu ghidul miresei, adica daca intri pe ghid vei stii sigur ca dai si de laura, mai acida asa cum este ea....ce ma facut sa mai intru pe aici e faptul ca sunt cateva fete pe care le-as putea f bine sa le enumar pe o mana,care sunt extrem de sufletiste si zic eu am ceva de invatat de la domniile lor.... ma supara doar ca trebuie sa catalogam inteligenta din cateva mesaje...fetele oricum sunt de cativa ani pe ghid se cunosc, au avut ocazia sa se si intalneasca.... singura care imi face desebita placere sa o citesc este logodnica, care va jur ca e de o calmitate si de un bun simt cum rar ma intalnesti, urmand de alte cateva fete, dar o sa ma opresc aici pt ca nu vreau sa intru in polemici...

e un ger afara de crapa pietrele, lily multumesc pt urare, o sa intre si sora mea, daca nu iti multumesc eu in numele ei.. asteptam si vestea lui ely., sa vedem ea ce va avea :nwink:

amely, iti multumesc mult pentru aprecieri, m-ai facut sa rosesc. ma bucur ca nu ti-am lasat o impresie proasta. e adevarat ca nu sunt chiar atat de calma pe cum ma descrii tu, sunt si eu destul de apriga la manie si am si eu momentele mele de circ, destul de numeroase. e adevarat insa ca acest site m-a ajutat foarte mult sa fiu mai calma, sa incerc sa inteleg oamenii mai bine (pana acum nu aveam atata rabdare). imi place foarte mult sa se inteleaga lumea si sa fiu impaciuitoare. pt ca stiu ca si eu as putea trece printr-o pasa proasta si as vrea sa am in jur persoane calme si impaciuitoare. nu isterice ca mine :rofl: :-*

p.s. uitasem sa adaug ceva..mie dintre noi toate, Ramo mi se pare calma si exponent de bun simt. nu e nevoie de o ierarhie, nu-s adepta ei ( a ierarhiei) insa am simtit si eu nevoia sa spun asta, pentru ca de mult timp am simtit-o.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 14:27 
Diva

brunetik scrie:

Ayrun multumesc frumos. Sambata pe 23 ian am implinit 23 de ani si 23 de sapt de sarcina si am aflat ca o sa am un baietel cel mai frumos cadou primit vreodata. Atat de mult mi-am dorit baiat :hap_w: :hap_w:

La multi ani si de la noi :), multa sanatate va dorim si felicitari pentru baietel , frumos cadou de ziua ta :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 14:45 
Veteran

Ayrun scrie:

La multi ani si de la noi :), multa sanatate va dorim si felicitari pentru baietel , frumos cadou de ziua ta :p

Multumesc. Da e cel mai frumos cadou, savurez in fiecare zi sarcina si bebelusul, abia astept sa nasc sa se faca baieteul mare ca sa ma apuc iar de treaba poate vine si fetita. Cred ca cea mai frumoasa perioada din viata mea asta e.

Daria si mie mi s-a parut Ramo cea mai calma si cu bun simt, nu se baga in controverse etc. Dar eu am facut asa enumerare dintre fetele care intra cel mai des pe ghid :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 14:49 
Diva

brunetik scrie:
Multumesc. Da e cel mai frumos cadou, savurez in fiecare zi sarcina si bebelusul, abia astept sa nasc sa se faca baieteul mare ca sa ma apuc iar de treaba poate vine si fetita. Cred ca cea mai frumoasa perioada din viata mea asta e.

bv voua ca va doriti sa-l faceti imediat si pe urmatorul, cu cat mai repede cu atat mai bine si daaa sunt de acord cu tine ca este cea mai frumoasa perioada din viata :D abia astept

dar ceva poze nu ne pui si noua? :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 14:53 
Diva

brunetik scrie:

Daria si mie mi s-a parut Ramo cea mai calma si cu bun simt, nu se baga in controverse etc. Dar eu am facut asa enumerare dintre fetele care intra cel mai des pe ghid :clap:

la multi ani si din partea mea. cat despre sarcina, deja ti-am zis urarile :nwink: si da, e una dintre cele mai fericite perioade din viata unei femei, cu siguranta. dar de departe clipele in care iti vei privi puiutul dormind in patut ...micut cat o palma...sunt cele mai frumoase. atunci te va coplesi fericirea, vei vedea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 15:01 
Veteran

Ayrun scrie:
bv voua ca va doriti sa-l faceti imediat si pe urmatorul, cu cat mai repede cu atat mai bine si daaa sunt de acord cu tine ca este cea mai frumoasa perioada din viata :D abia astept

dar ceva poze nu ne pui si noua? :D

Pai imi doresc nespus de mult, poate si din cauza ca diferenta intre mine si sora mea e de 1 an si 4 luni si ne intelegem exceptional. Asa vreau sa creasca si copiii mei. Acum ma rog de ea poate face si ea unu sa-i crestem impreuna dar nu e pregatita cica. Nu-i nimic o astept :~*

Poza am incercat sa pun dar nu stiu de ce nu reusesc :mellow: o sa pun pe hi5-ul lui sora mea.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]