/
amely85 scrie:
buna seara, dienuka eu zic sa nu te superi, laura e emblematica cu ghidul miresei, adica daca intri pe ghid vei stii sigur ca dai si de laura, mai acida asa cum este ea....ce ma facut sa mai intru pe aici e faptul ca sunt cateva fete pe care le-as putea f bine sa le enumar pe o mana,care sunt extrem de sufletiste si zic eu am ceva de invatat de la domniile lor.... ma supara doar ca trebuie sa catalogam inteligenta din cateva mesaje...fetele oricum sunt de cativa ani pe ghid se cunosc, au avut ocazia sa se si intalneasca.... singura care imi face desebita placere sa o citesc este logodnica, care va jur ca e de o calmitate si de un bun simt cum rar ma intalnesti, urmand de alte cateva fete, dar o sa ma opresc aici pt ca nu vreau sa intru in polemici...
e un ger afara de crapa pietrele, lily multumesc pt urare, o sa intre si sora mea, daca nu iti multumesc eu in numele ei.. asteptam si vestea lui ely., sa vedem ea ce va avea

amely, iti multumesc mult pentru aprecieri, m-ai facut sa rosesc. ma bucur ca nu ti-am lasat o impresie proasta. e adevarat ca nu sunt chiar atat de calma pe cum ma descrii tu, sunt si eu destul de apriga la manie si am si eu momentele mele de circ, destul de numeroase. e adevarat insa ca acest site m-a ajutat foarte mult sa fiu mai calma, sa incerc sa inteleg oamenii mai bine (pana acum nu aveam atata rabdare). imi place foarte mult sa se inteleaga lumea si sa fiu impaciuitoare. pt ca stiu ca si eu as putea trece printr-o pasa proasta si as vrea sa am in jur persoane calme si impaciuitoare. nu isterice ca mine

p.s. uitasem sa adaug ceva..mie dintre noi toate, Ramo mi se pare calma si exponent de bun simt. nu e nevoie de o ierarhie, nu-s adepta ei ( a ierarhiei) insa am simtit si eu nevoia sa spun asta, pentru ca de mult timp am simtit-o.