fetelooooor, nu poate să lipsească omu' o zi că voi miresiţi fără taină...
am fost sâmbătă la târg în Cluj şi am rămas profund dezamăgită de ambele locaţii...

nu am făcut poze, dar am luat 3 kg de pliante... o să le scanez şi le pun în piccassa. am vb cu carlita şi n-o să exagerez cu linkul...
pe scurt, nu am văzut nimic deosebit...
* câteva firme pt decoraţiuni şi aranjamente florale care mi-au atras atenţia...
* destul de multe firme cu rochii de miresici, dar mie personal nu mi-a plăcut nici una... oricum erau o duzină de viitoare miresici care stăteau la rând să probeze... n-am avut răbdare să aştept, poate pt că m-am decis deja din noiembrie ce rochie şi unde vreau să mi-o fac...
* câteva firme pt foto&video, toţi pe ideea albumelor cu foto imprimate în foaia albumului... dacă înţelegeţi ce zic, nu ştiu exact cum le spune la albumele alea...
* pt miresoi au fost 2-3 firme de costume... materiale de proastă calitate şi preţuri exorbitante...
în altă ordine de idei, mă bucur că s-au "lămurit" problemele din zilele trecute...
am reuşit să recuperez TOT ce aţi pălăvrăgit... aţi discutat de vrute şi nevrute: verighete, vin, soacre,torturi, foto&video, îngheţată, artificii...
Elogio, la mulţi ani cu întârziere şi sănătate maximă pt miresoiul tău... şi noi am luat strugurii pt vin de la Jidvei, sunt foarte buni...
Miha, felicitări pt achiziţionarea verighetelor !!!
Vanessa, ti-a ajuns rochiaaaaaa !!! să o porţi sănătoasă şi să te bucuri de ea
Simo dragă, ai văzut cum s-a rezolvat cu calm şi fără stres cu firma pt deco ? hai la miresit cu noi... ne este la toate dor de tine, scumpa...
Manu, toţi miresoi sunt nişte neastâmpăraţi... al meu n-a făcut nimic de curând, însă cu 2 ani în urmă, chiar în noaptea de revelion dragu de el şi-a rupt 2 degete de la picior...

... aşa că nu trebuie să ne surprindă unele chestii, atâta timp cât sunt sănătoşi şi ne iubesc mult...
Dienuka, am văzut că ti-ai găsit rochiţa şi urma s-o comanzi azi. ai reuşit dragă ? s-o stăpâneşti cu drag pe când va fi a ta...
Roxi, îţi mulţu că nu m-ai uitat cu locul de muncă, din păcate nu am reuşit să iau postul dorit... cealaltă fată avea pile mai mari decât mine...
Cat_Eyes,legat de artificii... şi mie mi-ar fi plăcut la un moment dat să anunţe formaţia că se dau drumu la artificii şi cine doreşte să se uite, să iasă pe terasă... dar când am vb cu firma de deco cu care colaborez, mi-a zis că sunt necesare ceva autorizaţii şi că trebuie obligatoriu să ai pompierii la faţa locului... preţul nu mi-l amintesc exact, dar cred că era undeva la 30 mil...
Nico, baftă la examen ! să vii "acasă la fete" cu 10+ ...
Jamilla, spor la treabă cu viruşii...

... prea mult lipseşti, îţi ducem lipsa...
pfiiiiiiiiiiiu.... credeam că nu mai termin...
sper să nu bântui singură pe aici...
vă îmbrăţişez dragelor !!!