brunetik scrie:
Asa gandesc si eu. Imi pare extrem de rau pentru generatia asta, nu stiu sa socializeze, in loc sa rada cu gurita pana la urechi ei spun doar un simplu "lol"
Pai eu cand eram copil Doamne ce ne mai jucam afara, castel, de-a v-ati ascunselea, alergam, de Paparuda (banuiesc ca trebuie sa stiti termenul) ne schimbam de vreo 4 5 ori si iesem cu sticlele de 2 litri afara pline cu apa si ne udam, jucam fotbal etc. Ei se joaca FIFA pe calc, de-a v-ati ascunselea se joaca pe mess unu e pe invisible si celalalt il cauta (cum e un banc acum)
Eu imi fac planuri cand o fii baietelul meu maricel de 2 anisori, cat sa inteleaga, sa perceapa lucrurile altfel, sa ma duc cu el si cu toata familia sa ne jucam fotbal, volei tenis sa radem sa alergam etc. Mi-am impus sa-mi aloc timp pentru asa ceva. Macar o zi pe sapt in weekend in care sa ne distram in natura fara tv, calc, radio etc. Nu pot concepe ideea ca un copil de 13 ani sa se omoare din dragoste, din cauza calc sau pur si simplu ca e in trend , ca e EMO etc.
Si generatia noastra a suferit din dragoste. Doamne ce am mai plans si eu la 14 ani ca m-am indragostit de un baiat si el de mine dar nu ma lasa mama sa fiu prietena cu el

si nici nu mi-a trecut prin cap sa ma omor
felicitari pt baietel! sa va traiasca!
eu din pacate am un var (de varsta mea) care a incercat sa se sinucida de mai multe ori exact cum spuneti voi, pt niste prostii. si ajunsese sa-si santajeze parintii cu asta...poate ca existau si pe vremea noastra astfel de cazuri dar mai putine...oricum, e trist...
va dau dreptate ca acum exista o multime de copii care prefera sa stea acasa sa se joace la calculator. si sunt sigura ca nu e bine. dar ar tb probabil ca parintii sa le ofere alternative. eu n-am nimic cu jocurile pe calculator (cu cateva exceptii) dc sunt cu masura. si imi place f mult ideea de xbox, wii etc. mi se pare ca ofera niste activitati placute pt intreaga familie sau pt copii, sa se joace impreuna. calculatorul face parte din generati de azi si nu-l putem ignora. eu imi doresc f mult sa reusesc sa-l fac pe prichindelul meu (cand o sa vina

) sa adore cititul. mi se pare ca asta e cheia pt reusita

dar cine stie cate alte pb vor aparea atunci