Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 16:53

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2161 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (II)
MesajScris: 27 Ian 2010, 19:19 
Veteran

Salutare, feteloooor!!!!!!!!!!!! :hap_w:
Mai, dar ce-ati mai miresiit! Ma bucur mult ca Simo s-a intors printre noi!!!! Sanatate multa mamei tale si spor la pregatirile pt cununie! :ndance:
Si Pufi ne-a onorat cu prezenta, chiar ma intrebam ce mai face! Ma bucur ca esti bine, Pufilica noastra! Siii, viziteaza-ne mai des, ca nu ne suparam. :nwink:
Roxy, felicitari pentru ca ti-ai gasit locsor de cort! Cred ca o sa fie suuuper, pe malul lacului! :love:
Miresicilor grasute si slabute, stati linistite, ca sunteti frumoase oricum, iar la nunta veti fi sclipitoare!!Asta siguur! Si eu tre sa mai dau jos vreo 3, 4 kg, dar nu-mi fac probleme, ca am timp pana la vara.
Ca tot vorbirati de limuzine/masini, noi o sa folosim masinile personale, sunt destule si sunt foarte ok.

Va pupic pe toate si va imbratisez :kiss:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Ian 2010, 20:30 
Veteran

Mai fetelor, pleaca omul cateva ore si voi deja scrieti romane!
Roxi, vad ca esti bine pregatita la capitolul bautura! Vrei sa-i matolesti de tot pe invitati! :rofl: :rofl:
Ana, ai vazut ca ai scapat cu bine? pupici
Noi nu suntem inca hotarati in privinta bauturii. Sunt sigura doar de vin, pentru ca este al parintilor mei! Apoi daca in zona mea m-as vaita ca nu am vin, ar fi chiar culmea! :nlol: Iar sampanie o sa servim la intrarea in restaurant, cu piscoturi de sampanie si cand o sa dam noroc cu invitatii!
Si o sa folosim masina din dotare, adica a noastra! Vreau sa-i aplic niste decoratiuni frumoase, dar sunt in pana de idei! Am gasit cate ceva pe net, dar poate imi mai dati si voi idei! Cat tu cum vrei sa o decorezi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Ian 2010, 20:31 
Veteran

Madi, ai pagina peronala in Picassa? Ca url trecut la profilul tau nu merge!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Ian 2010, 21:55 
Diva

buna, fete
ce faceti?
eu am tras un pui de somn, efectiv cadeam din picioare.. :mellow:

Keke, bine zici, vinul il am si eu, in beci!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Ian 2010, 22:56 
Diva

buna, ati vorbit multicel, Asa ca un mic rezumat:
- o sa mergem cu masinile noastre, distanta pe care o vom parcurge in ziua respectiva va fi de 230 km
- bautura va fi cea clasica, nu ma agit pt ca e nunta la tara: vin alb, tuica (din aceea din zona Munteniei, mai slaba), fanta, cola, apa minerala
- pe masini o sa pun niste buchetele de flori artificiale, masina cu care vom merge noi va avea arnajament floral, natural

Ne-am hotarat sa-i zicem in weekend surorii mele (cea mai mare dintre noi) sa ne fie nasi. Azi am aflat ca e gravida si o sa fie cam in sapte luni la nunta. Prin urmare..vestea ce a buna e ca o sa fiu matusa din nou :-` :nparty: :nparty: :nparty: :npray: :neyes: :nchampagne: :ndance: :ndance: :ndance: :nblink: :clap:

Dau de baut in seara asta, sunt super fericita, sa dea Domnul ca sora mea si bebelul sa fie bine
:nchampagne: :nchampagne: :nchampagne: :nchampagne:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Ian 2010, 23:22 
Diva

felicitari!! si sanatate multa!!

eu nu am niciun nepotel, nicio nepotica..
toate la timpul lor :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 01:06 
Diva

Hello iubitele :hug: :hug:
Ce faceti?Azi din pacate nu prea am avut timp sa va vizitez...dar am recuperat acum tot :argue:
O concluzie:
-Roxxi felicitari pt locatie....dak e langa lac o sa fie superb(sper doar sa nu va atace tantarii)
-Anna ma bucur k a iesit bn la evaluare :-* si poate vine si marirea cu timpul;
-si eu as vrea sa scap de 4-5 kg pana la nunta...da sper sa scap usor k tre sa ma apuc de gimnastica(recuperatorie dar facem 2 in 1 asa scap si de ele) plus k vine stresu mare (X)
-legat de bautura de la nunta vom avea mai multe tipuri de tarii k aperitiv dar inca nu m-am hotarat dak sa fac un mini barulet de unde sa ia fiecare ce vrea avand in vedere k o sa am si meniuri si o sa stie lumea ce am sau o sa serveasca chelnerii la mese...mai vedem :unsure,
vin alb demisec,bere cu alcool si fara,sucuri,apa;
-legat de sampanie o sa dau si la intrare si la tort;
-vom merge cu masinile noastre...sunt destule si n-are rost...limuzina nu ma tenteaza....iar caleasca nu se merita(biserica fiind in aproape in spatele blocului);
-daca tot veni vb de cununie si biserica....eu as vrea sa fac cununia civila la biserica...la mn in oras se poate dar cica trebuie sa demonstrezi k o rude ceva nu se poate deplasa...stiti mai multe amanunte??care e regula??
-nico felicitari pt nepotel :ncake: :nchampagne: :nparty: si eu as vrea dar surioara mea nu prea are de gand...dar am un nepotel superb prin alianta de la miresoi...are 4 ani si e un scump :love: ...doar k si ei sunt prin tari straine in anglia.
Va doresc o seara minunata si o zi superba maine :hug: :hug: :hug:
pup iubitele :-* :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 04:57 
Senior

Buna fetelor! In sfarsit am reusit si eu sa recuperez tot ce ati scris caci ati miresit, nu gluma :clap: !
Pe scurt:
-Azi a fost prima zi in care am stat doar eu cu socrii, sotul meu a lucrat asa ca i-am scos la o cafea in oras si ne-am simtit foarte bine; tema principala de discutie: cand le facem un nepotel? :~*
-Singura problema cu ei este ca se trezesc zilnic la ora 5 dimineata iar eu de rusine ma trezesc ca sa nu fac impresie proasta si prin urmare sunt chioara de somn :cry: :. :. :.
-Roxi, imi place foarte mult locatia aleasa sunt convinsa ca veti avea o nunta superba
-In ceea ce priveste bautura noi vom avea open bar, sucuri naturale, racoritoare si cafea nelimitat, bauturile alcoolice le vom cumpara noi separat dar inca nu am stabilit cantitatile
-Florile nu le-am ales deocamdata, este posibil sa le facem din anemone la fel ca si buchetul meu
-Cel mai probabil ne vom deplasa cu masinile noastre, m-am gandit si eu la caleasca trebuie sa recunosc dar dupa ce de revelion ne-am plimbat cu o sanie trasa de caluti am realizat ca la caldura din iulie nu vom putea suporta prea usor mirosul calutilor
-Revin cu rugamintea la Carlita sa ma ajute sa pot vedea si eu atasamentele postate de voi pe care nu le pot vizualiza nicicum :-S
Va pup miresici!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 09:30 
Moderator Ghidul Miresei

Peaches scrie:
Revin cu rugamintea la Carlita sa ma ajute sa pot vedea si eu atasamentele postate de voi pe care nu le pot vizualiza nicicum :-S

Buna, imi pare rau, nu am vazut mesajul scris de tine...nu urmaresc tot timpul discutiile.
Daca vezi mesajul meu lasa-mi un mesaj pe privat cu problema ta sau dai click pe carlita si iti apare acolo id-dul meu de messenger (click in partea de jos a paginii cand sunt online) pentru ca nu am inteles foarte bine. Ceea ce am inteles eu este: "nu poti vedea pozele atunci cand sunt atasate de fete pe forum?"
Daca aceasta este problema incearca sa vezi daca merge folosind Mozilla nu Explorer...explorer-ul da ceva mai mult erori pe pagina noastra, in caz ca nu merge nici asa o sa vorbesc cu suportul tehnic sa rezolve problema ta sau poti scrie chiar tu aici: viewtopic.php?f=64&t=96898

Poate fi si o problema de la tine din calculator in caz ca nu ai instalat java.
O zi buna iti doresc!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 09:43 
Diva

neatza fetele trezireaaaa unde umblati?doar nu dormiti la ora asta :p
va astept la cafea,ceai,cola cao...eu deja am varsat o cafea pe jos :~* dar am curat rpd nu m-a vazut nimeni :rofl:
noi am fost aseara la biserica ne-a trecut pe agenda oficiala de 2010 si ne asteapta la spovedit inainte de nunta :p

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 09:53 
Diva

buna dimi fetelor!!!!!!!
mult ati mai vb..... :wall:
Manu...poti face cununia civila la biserica, fara sa demonstrezi nimik, cel putin asa e in Sv, eu zic sa te informezi :clap:
Roxi...super frumoasa locatia, mi-ar fi placut sa facem si noi nunta la cort..dar cine stie, o asteptam pe cea de argint :p
Peaches,scumpa, stiu ca nu vrei sa faci impresie proasta, dar cred ca daca mai dormi dupa ce se trezesc socrii tai, nu se va supara nimeni :nwink:
Nico..felicitari ptr surioara ta! sa fie intr-un ceas bun..uite asa o sa mai ai un bebeika pe care poti sa practici :clap:
Keke..ma bucur ca ti-a revenit cheful de viata! felicitari ptr kg date jos :clap:

Jami, blonda de la drept pe unde umbla?
pupicei tuturor fetelor!!!!!!!!!!! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 10:00 
Diva

SweetNicoleta scrie:
buna, ati vorbit multicel, Asa ca un mic rezumat:
- o sa mergem cu masinile noastre, distanta pe care o vom parcurge in ziua respectiva va fi de 230 km
- bautura va fi cea clasica, nu ma agit pt ca e nunta la tara: vin alb, tuica (din aceea din zona Munteniei, mai slaba), fanta, cola, apa minerala
- pe masini o sa pun niste buchetele de flori artificiale, masina cu care vom merge noi va avea arnajament floral, natural

Ne-am hotarat sa-i zicem in weekend surorii mele (cea mai mare dintre noi) sa ne fie nasi. Azi am aflat ca e gravida si o sa fie cam in sapte luni la nunta. Prin urmare..vestea ce a buna e ca o sa fiu matusa din nou :-` :nparty: :nparty: :nparty: :npray: :neyes: :nchampagne: :ndance: :ndance: :ndance: :nblink: :clap:

Dau de baut in seara asta, sunt super fericita, sa dea Domnul ca sora mea si bebelul sa fie bine
:nchampagne: :nchampagne: :nchampagne: :nchampagne:

sa fie sanatosi si sora si bebelul care va veni :hug:

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 10:02 
Veteran

Neata fetelor, eu am cam avut probleme cu netul dar am recuperat tot .Multumim de cafea!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 10:03 
Diva

floriciki scrie:
Neata fetelor, eu am cam avut probleme cu netul dar am recuperat tot .Multumim de cafea!

neatza :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 11:26 
Diva

Neata fetele :hug: :hug: :hug: si o zi minunata va doresc! :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 11:27 
Diva

neata, fetelor!
ce faceti?
eu sunt treaza de 3 ore si inca nu am apucat sa beau cafeluta.. am fost la paine, dar m-am schimbat repede inapoi in haine de casa
e mult mai cald afara azi :clap: !
va pupic

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 11:38 
Diva

Cat_Eyes scrie:
neata, fetelor!
ce faceti?
eu sunt treaza de 3 ore si inca nu am apucat sa beau cafeluta.. am fost la paine, dar m-am schimbat repede inapoi in haine de casa
e mult mai cald afara azi :clap: !
va pupic

neatza
eu nu prea ma simt foarte bine nu stiu d c dar imi este f cald si nu pot sa mananc nimic ca imi vine inapoi si sunt f molesita...oare d la ce o fii? :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 11:51 
Diva

Buna dimineata! am un pic de timp liber la munca...si hop aici :hug:

Fetelor, va multumesc mult pt urari, de abia astept sa-i confirme si doctorul sarcina surorii mele. Sunt atat de incantata, ar fi al patrulea nepot :had_d: :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 11:51 
Veteran

Anna poate ai racit!!!Ai temperatura?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 11:53 
Diva

floriciki scrie:
Anna poate ai racit!!!Ai temperatura?

temperatura nu am...inca..am bagat un calciu,eu cam am probleme cu el si sper sa-mi mai revin :hug:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2161 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]