Citat:
eu dupa masurile astea de aici port 6 dar in Romania nu stiu ce semnifica 6...sa va zic acum de nasa mea pe care eu o ador iar toti ceilalti ma critica.Ea saraca are 10 ani de Italia si nu a cununat niciodata,va dati sema ca nici habar nu are ce trebuie sa faca sau vezi tu Doamne ca ea ar trebui sa-mi cumpere una sau alta.Ea mi-a zis de la inceput(avand in vedere ca eu vin mult inaintea ei acasa)sa-mi cumpar doar ceea ce-mi place cu adevarat si sa fac totul cum imi place mie pentru ca ea nu are nici o pretentie,ea vrea sa se distreze la nunta mea si bineinteles sa ne simtim bine.La care toate rudele i-au sarit in cap ca vezi tu de ce nu merge ea cu mine sa-mi cumpere ce are de cumparat ca deh e nasa,si ca de fapt ea nu vrea sa cheltuie prea mult...bla bla bla(si e vorba doar de o coronita si un buchet acolo,mare branza).Problema e ca m-a sunat saraca sa-mi zica ca plateste ea tot ce trebuie platit doar ca nu si-a dat seama de chestiile astea.imi este mila de ea ca o inteapa astia dar nici nu am nevoie sa-mi cumpere un varf de ac.Acum ce sa fac?Sa o las sa cumpere de ochii lumii sau sa fac ceva in gura lumii si sa ramana asa cum vreau eu?
stii ce ma gandeam??? ai putea sa cumperi tu tot si sa le zici "comentatorilor" ca nasa a cumparat. Si cu asta basta!:-`:-`:-`