elyt1000 scrie:
buna fetele!!!
serene felicitarii, iti doresc o nunta de vis!! abia astept sa vad poze cu tine miresuca.....
cat despre mine fetele,sunt pe langa leguma si suparata.......miercuri m-am dus sa imi depun actele ptr cetatenia olandeza....toate actele bune mai putin ca nu aveam diploma ptr limba olandeza..........merg la scoala sa intreb,nu o gasesc pe mentora mea.......ma duc azi dimineata din nou si ce credeti ca constat ca trebuie sa merg din nou la scoala ptr a avea diploma necesara ptr nationalitatea olandeza.........eu am terminat scoala in 2008 cand primaria de aici a hotarat ptr ca am fost o studenta venita din E.U. sa fac 1 an de zile cursuri doar ptr a invata limba lor si a ma putea integra in societate.......am dat de 8 ori examen doar ptr a putea convetui in tara lor.......si acum trebuie din nou la scoala si alte examene,va imaginati ce minunat e ptr mine mai ales in halul in care ma simt,dar ce sa fac trebuie sa o i-au de la capat......credti ca numai in ro se intampla asa ceva?................si astia altii handicapati

ai dreptate, nu credeam ca pot fi atat de obtuzi si ca pot exista astfel de neintelegeri si de incurcaturi intr-o tara ca Olanda. adica nu ca ar fi caini cu covrigi in coada acolo, dar te asteptila nitel mai mult..se pare ca nu e cazu. spor la invatata, Ely...lasa ca dupa ce vor trece starile astea de rau, iti va prinde bine o activitate din asta, de citit, invatat..va mai trece timpul altfel. zic si eu..ca sa te inveselesc si sa privesti si partea buna a lucrurilor.