Ultima vizită a fost: Acum este 04 Iul 2025, 18:09

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 361 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ce ma enerveaza in Romania!
MesajScris: 28 Ian 2010, 13:28 
Diva

o faza foarte tare, unu cu un bmw la semafor, o gagica ii intra in fata cu un matiz, ala se enerveaza, pe strada noastra o depaseste si ii pune frana, normal ca nu obs din timp si e din scurt, intra in el... asta din bmw se da jos se uita de sus la ea, daca esti proasta si nu stii sa stai in banca ta uite ce fc, se urca in masina si pleaca, aia cu masina varza, asta nici nu era zgariat, ce te faci?? cum demonstrezi ca ala ti-a pus voit frana in fata?? :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 13:29 
Diva

logodnica scrie:
corect..se poate discuta la nesfarsit. si eu cred ca fiecare padure are crengile ei uscate. problema la noi e ca unde lipsesc cei 7 ani de acasa intervine si agresivitatea si te trezesti si cu una in cap..sau doua.

mda, de aia unii suntem obligati sa lasam capul in jos si sa inghitim in sec.
mi-e groaza de agresivitate, de urlete si tipete..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 13:32 
Diva

eu mereu am la mine un spray lacrimogen, pentru ca nu te apara nimeni in ziua de azi, esti pe cont propriu, mai ales daca esti singura :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 13:36 
Diva

amely85 scrie:
eu mereu am la mine un spray lacrimogen, pentru ca nu te apara nimeni in ziua de azi, esti pe cont propriu, mai ales daca esti singura :wacko:

pai si ce sa faci cu spray-ul in trafic?adica nu cred totusi ca ar fi un caz sa il folosesti..doar cand esti agresat direct..sau in pericol, nu?!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 13:36 
Diva

amely85 scrie:

nu ma incanta ideea.. daca se ia cineva de tine.. si pur si simplu te ingrozeste.. nu cred ca as mai avea puterea sa scotocesc in geanta dupa el. in plus, daca nu il folosesc cum trebuie, s-ar putea sa enervez .. si sa fie mai rau.
in schimb, evit locurile intunecate.. strazile neluminat.. oamenii din lift - daca nu ii cunosc, evident.. incerc sa vin la ore ok acasa, daca nu il sun pe el sa vina sa ma ia si tot asa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 13:38 
Diva

logodnica scrie:
pai si ce sa faci cu spray-ul in trafic?adica nu cred totusi ca ar fi un caz sa il folosesti..doar cand esti agresat direct..sau in pericol, nu?!

in trafic te baricadezi in masina daca e ceva.. si gata. nu deschizi geamul. am vazut o faza in trafic, era unul tare si mare intr-o intersectie (in sensul ca desi unii faceau la dreapta si claxonau, semnalizau ca sa le faca loc, omul n-avea treaba) - in rondul de pe pache protopopescu, care pare giratoriu dar nu e - sper ca ati inteles la ce ma refer :nblink: - si a coborat un nene si i-a dat un pumn prin geamul coborat de am ramas :woow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 13:49 
Veteran

Fereasca-ma Sfantul. Si eu tin la mine spray lacrimogen. Dar il am mereu in buzunarul de la geaca. Nu in geanta ca pana caut in geanta..........

Si de obicei tin mana in buzunar la geaca. In masina nu stii ce se poate intampla insa pe strada orice.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 14:00 
Moderator Ghidul Miresei

Cat_Eyes scrie:
in trafic te baricadezi in masina daca e ceva.. si gata. nu deschizi geamul. am vazut o faza in trafic, era unul tare si mare intr-o intersectie (in sensul ca desi unii faceau la dreapta si claxonau, semnalizau ca sa le faca loc, omul n-avea treaba) - in rondul de pe pache protopopescu, care pare giratoriu dar nu e - sper ca ati inteles la ce ma refer :nblink: - si a coborat un nene si i-a dat un pumn prin geamul coborat de am ramas :woow:

a aratat mai demult la stiri si atentiona oamenii ca atunci cand se urca in masina sa-si blocheze automat usile pentru ca sunt foarte multi care isi pun geanta,laptopul,poseta pe scaunul din dreapta...si li s-au furat din propria masina atunci cand stateau la semafor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 14:06 
Diva

carlita scrie:

a aratat mai demult la stiri si atentiona oamenii ca atunci cand se urca in masina sa-si blocheze automat usile pentru ca sunt foarte multi care isi pun geanta,laptopul,poseta pe scaunul din dreapta...si li s-au furat din propria masina atunci cand stateau la semafor.

da, am vazut si eu.. si atunci l-am rugat pe al meu sa-mi faca o smecherie la masina, in sensul in care: apas pe telecomanda, se deblocheaza doar usa mea; trebuie sa deblochez separat celelalte usi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 14:07 
Moderator Ghidul Miresei

Cat_Eyes scrie:
da, am vazut si eu.. si atunci l-am rugat pe al meu sa-mi faca o smecherie la masina, in sensul in care: apas pe telecomanda, se deblocheaza doar usa mea; trebuie sa deblochez separat celelalte usi.

totusi...sustin sa cred ca unii hoti chiar sunt al naibii de destepti :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 14:10 
Diva

carlita scrie:

totusi...sustin sa cred ca unii hoti chiar sunt al naibii de destepti :rofl:

mda, am auzit multe dintre ultimele gaselnite.
fratelui i-au spart masina in fata blocului, nimeni n-a vazut, niciun zgomot, nimeni n-a auzit.
au lucrat perfect...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 14:15 
Moderator Ghidul Miresei

Cat_Eyes scrie:
mda, am auzit multe dintre ultimele gaselnite.
fratelui i-au spart masina in fata blocului, nimeni n-a vazut, niciun zgomot, nimeni n-a auzit.
au lucrat perfect...

Si noua ne-au spart masina de 2 ori si niciodata nu au prins hotii.
Prima data (acum vreo 7-8 ani...habar nu am) au spart masina la noi in fata blocului, au furat tot ce au putut...trusa lui tata de scule, roata de rezerva, casetofon...erau vreo 7 politisti la noi in casa :nlol:

A doua oara nu s-au mai multumit hotii doar cu masina noastra, au spart toate masinile din fata blocului si ne-au lasat masinile pe butuci...au furat rotile :rofl: ...acum e de ras, dar atunci cu siguranta nu era :p

Anul trecut stateam pe balcon (balconul meu da in spatele blocului) iar langa blocul nostru sunt 3-4 case. Dintr-o data vad 3 baieti care sar in curtea vecinului, au stat vreo 10 minute...apoi au sarit pe la containere afara prin gradina...si-au aruncat manusile in gunoi si au fugit...dar din cate am inteles nu s-a furat nimic pentru ca nu au putut deschide usa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 20:31 
Veteran

sa vedem ce ma enerveaza in Romania... in primul rand traficul de ca..t,apoi faptul ca aproape niciodata nu gasesc loc de parcare,ca atunci cand ninge dureaza o groaza pana dezapezesc si trebuie sa merg cu éà la ora de zici ca sunt caruta.ma mai enerveaza de fapt ma enerva cand mergeam cu transportul in comun soneriile de la telefon evident manele care imi faceau greata, acum nu zic fiecare asculta dar mie imi displac total.ma mai enerveaza coada de la supermarketuri de sarbatori,evit sa ma duc fix in zilele alea.mai sunt dar trebuie sa ma mai gandesc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 20:36 
Diva

floriciki scrie:
sa vedem ce ma enerveaza in Romania... in primul rand traficul de ca..t,apoi faptul ca aproape niciodata nu gasesc loc de parcare,ca atunci cand ninge dureaza o groaza pana dezapezesc si trebuie sa merg cu éà la ora de zici ca sunt caruta.ma mai enerveaza de fapt ma enerva cand mergeam cu transportul in comun soneriile de la telefon evident manele care imi faceau greata, acum nu zic fiecare asculta dar mie imi displac total.ma mai enerveaza coada de la supermarketuri de sarbatori,evit sa ma duc fix in zilele alea.mai sunt dar trebuie sa ma mai gandesc.

"ca atunci cand ninge dureaza o groaza pana dezapezesc"

asta s-ar intampla in orice tara, nu cred ca in germania, sua, china sau orice alta tara au sisteme de deszapazire finantate de stat - deci serviciu la nivel national, descentralizat/organzat si local pentru masinile personale are oamenilor

cat despre manele, eu sunt pusa la curent cu noutatile in metrou.. :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 20:41 
Veteran

:rofl:
pt faza cu metroul

legat de dezapezire eu ma refer la faptul ca de ex in sectorul 3 dureaza 2-3 zile pana fac cum trebuie in schimb in alte sectoare nici nu zici ca a nins .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2010, 20:45 
Diva

floriciki scrie:
:rofl:
pt faza cu metroul

legat de dezapezire eu ma refer la faptul ca de ex in sectorul 3 dureaza 2-3 zile pana fac cum trebuie in schimb in alte sectoare nici nu zici ca a nins .

aha. si la noi in sector trec cu lama si zidesc efectiv masina ..
dar bine ca elibereaza strada.. fetita mea nu a mai plecat din parcare de cand cu gerul si gheata asta, asa ca poate sa ii cladeasca igloo :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2010, 11:34 
Veteran

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: ce tari sunteti. Eu am in masina lopata dar va da-ti seama ca nu ma pun eu acum sa dau zapada cu lopata. O da sotul meu. Sincera sa fiu am evitat iarna asta sa merg singura cu masina de frica sa nu raman blocata ca nu am anvelope de iarna si sunt foarte proaste cel putin alea de pe spate si numai asta nu faceam cu burta mare sa imping masina :nlol: :nlol: :nlol: dar cand sunt cu sotul meu stau fara griji eu conduc si el impinge daca e ceva O:)

faza cu manelele nu o suport nici eu pe telefoane. Nu stiu ce le-o fii placand la oameniii astia ca atunci cand le suna telefonul sa le cante maneaua. Hai astia ca astia dar cei care primavara vara merg dimineta la 8 9 cu manele la maxim :x :x mult mult prost gust

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2010, 11:44 
Diva

Faza cu maneaua cand suna telefonu MA DISPERA pur si simplu...innebunesc si e plin de ei frate...mai ales intr-o camera de spital unde lumea sufera....ultima data am facut o criza si i-am spus respectivului retardat sa iasa urgent afara sau sa-si sparga telefonu !!!!! :wall: :wall: :wall:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2010, 13:46 
Diva

cred ca in bucuresti totul se intampla la puterea a 10-a si din cauza densitatii populatiei, a masinilor si a tuturor lucrurilor, care aici sunt pur si simplu prea multe. daca in orase ca ale noastre mai marginase, brunetica inca nu ai intalnit cazuri povestite de fete e din aceasta cauza. in schimb nu stiu cum nu ai intalnit mitocanie din asta de neam prost la supermarchet???? eu sunt oripilata. daca nu mi se intampla de fiecare data cand merg la super marchet, o data la 2 dati se intampla. si stii ce e cel mai tare,ca nu vin numai matahale din astea cu ceafa lata si care saliveaza din coltul gurii de prosti, nu...nici pe departe...ultima data eram la casa neprioritara desi eram gravi si imi era atat de greata ca abia ma puteam tine pe picioare si una doamna de vreo 50 de ani, in alte conditii nu o banuiai de nesimtire, se impinge cu cosul de mana in mine sa ma dau la o parte, dar fara cerut voie, fara absolut nimic. atat i-a fost!!!!!!!!! la ce rau imi era, mi-a facut niste nervi ca nu a mai avut ce lua de jos. se uita sotul meu la mine si soacra de :woow: . bine ca ea si-a vazut lungul nasului, a baiguit ea acolo, dar eu am fost cea care s-a enervat extrem de tare si careia i-a fost si mai rau!!!!!!
iar inca o faza la care nu-ti dau dreptate brunetzica e aceea cu cei care '' nu apreciaza corect distanta pana la masina din fata cand depasesc'', si automat trebuie sa-i fac eu loc sa intre in fata mea. de acord cu tine si carlita, decat accident mai bine facem loc, DAR, doar daca se poate!!! si daca nu se poate??? eu zic ca daca habar nu ai sa depasesti ori stai acasa,ori in dreapta, ori nu depasesti!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2010, 17:14 
Veteran

SimoBobo scrie:
Faza cu maneaua cand suna telefonu MA DISPERA pur si simplu...innebunesc si e plin de ei frate...mai ales intr-o camera de spital unde lumea sufera....ultima data am facut o criza si i-am spus respectivului retardat sa iasa urgent afara sau sa-si sparga telefonu !!!!! :wall: :wall: :wall:

:rofl: :rofl: :rofl: eu le-as da in cap la toti!!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 361 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]